سلام دوستان عزیز
من دیروز از عطر ا.م.ی.ن. آمواج اینترلود رو تهیه کردم.
ولی متاسفانه پخش بو و ماندگاری اون خیلی ضعیفه،
پخش بو که یجوری میشه گفت اصلا نداره چون وقتی روی لباسم ۳ پاف اسپری کردم، از اطرافیان کسی متوجه بوی عطر نشد، از طرفی ماندگاریش هم روی پوست ۲،۳ ساعت بود،روی لباس هم ۴،۵ ساعت.
حالا من بچ کد رو داخل سایت checkfresh.com زدم چیزی نیاورد ولی داخل checkfresh.net اوکی بود. حالا با توجه به تعریف هایی که از عطر ا.م.ی.ن شنیده ام به نظر نمیاد که فیک باشه ولی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست😢
درود برشما...
بنده نسخه۲۰۲۱ این عطر رو دارم و ماندگاری با ۱پاف ۲۴ساعت هست...پخش بو هم بالاست...
این سایت معتبر هستش و احتمالاً ریفرموله ها این بلا رو سر پرفورمنس عطر آورده...البته تا این حد ضعیف؟؟...نمیدانم...
درود برشما...
بنده نسخه۲۰۲۱ این عطر رو دارم و ماندگاری با ۱پاف ۲۴ساعت هست...پخش بو هم بالاست...
این سایت معتبر هستش و احتمالاً ریفرموله ها این بلا رو سر پرفورمنس عطر آورده...البته تا این حد ضعیف؟؟...نمیدانم...
والا برای من برای ۲۰۲۳ هست و واقعا ناامید شدم، حالا امشب میخوام بر مهمونی، ۵،۶ پاف روی لباسم اسپری میکنم ببینم اصلا کسی متوجه میشه و بازخوردی میدن؟😕
سلام
منم چند روز پیش در یک فروشگاه بسیار معروف که در بازار
تهران کوچه مروی،تیری موگلر ای من برام تست کردن
اونم حدود ۷ پاف البته چون علاقه خاصی به تیری موگلر ها
دارم چون فعلا پول نداشتم بخرم برام تست کردن،
تیری موگلر نسخه جدید بود
خودم احساس کردم آبکی
ولی هر جا میبردم مچ دستمو به بینیشون نزدیک میکردم
همه میگفتن وای این چیه چقدر خفنه چقدر تند و شیرین
درود برشما...
سلامی دوباره
من دیشب با اینکه ۷ پاف اسپری کردم ولی متاسفانه بازم پخش بو اوکی نبود،کسی هم بازخوردی نداد، امروز هم حدود ۴،۵ پاف روی لباس یکی از اطرافیان اسپری کردم تا خودم پخشش رو ببینم و واقعا کم بود و اگه خیلی نزدیک میشدی میتونستی بو رو متوجه بشی. والا طبق این تعاریفی که من شنیده بودم حتی اگه این عطر رو انقدر ضعیف هم کرده بودن اینطوری نمیشد. بعد الان خیلی شک کردم که واقعا نکنه فیک باشه شما میتونید کمکم کنید که از کجا بفهمم صد درصد اورجیناله یا نه؟
و اینکه افشانه اون هم زیاد خوب نیست یعنی منظورم اینه خوب پودر نمیکنه و من شنیده بودم اگه افشانه خوب عطر رو پودر نکنه باعث میشه پخش بو و ماندگاری خیلی کم بشه، آیا میتونه مشکل این باشه؟ یا که افشانه های آمواج کلا اینطوریه؟
سلام
منم چند روز پیش در یک فروشگاه بسیار معروف که در بازار
تهران کوچه مروی،تیری موگلر ای من برام تست کردن
اونم حدود ۷ پاف البته چون علاقه خاصی به تیری موگلر ها
دارم چون فعلا پول نداشتم بخرم برام تست کردن،
تیری موگلر نسخه جدید بود
خودم احساس کردم آبکی
ولی هر جا میبردم مچ دستمو به بینیشون نزدیک میکردم
همه میگفتن وای این چیه چقدر خفنه چقدر تند و شیرین
والا من امروز ۴،۵ پاف روی لباس یکی از اطرافیان اسپری کردم و فقط وقتی آدم نزدیک میشد بو رو حس میکرد و اصلا اینکه می گفتن اینترلود انقدر قویه که با یک پاف کل اتاق رو پر میکنه نبود.
سلام وقت بخیر
والا این تعاریف شک برانگیز چون شنیده بودم این ادکلن خیلی پخش و ماندگاری بالا داره
میشه لطفاً بچ کد محصول رو بنویسید و عکس شیشه و جعبه رو هم تو عطرگرام آپلود کنید تا دوستان بتوانند بهتر راهنمایی کنند ؟
منم یه بار سه تا دکانت خریدم با اینکه جلوی چشمم از شیشه اصلی دکانت گرفت اصلا عطرها موندگاری نداشت در حالیکه تو ریوو دوستان خیلی از پخش و موندگاری اون عطرها تعریف کرده بودن!!!!!
والا من امروز ۴،۵ پاف روی لباس یکی از اطرافیان اسپری کردم و فقط وقتی آدم نزدیک میشد بو رو حس میکرد و اصلا اینکه می گفتن اینترلود انقدر قویه که با یک پاف کل اتاق رو پر میکنه نبود.
درودی مجدد
به نظرم اگه علاقه مند به این رایحه هستین
یه کار خوب مشابه دکانت داشتم که پخش بوی خوبی داشت،
به نام افنان سوپرماسی اینسنس