شاهرخ شاهرخ
3
1404/10/04

عطر گورماند مخصوصاً آقایون

عرض ادب عزیزان 

به نظرتون بهترین عطر گورماند برای آقایون که بازخورد هم داشته باشه از سمت خانوم ها چیا میتونه باشه توی بودجه ی نهایتاً 10 میلیون تومن

کیسمت آنجل  بوی پای سیب کنیاکی میده

استرانگر ویت یو اینتنسلی 

جی پارلیس لهوم اینتنس بوی بشدت جذابی داره 

من جای شما باشم در این اوضاع اقتصادی هزینه زیاد نمیکنم و کیسمت آنجل و جی پارلیس لهوم اینتنس رو بر میدارم کارو راحت در میاره .

Telecaster Telecaster
1404/10/05

درود

جووی سایکدلیک...پاییز و زمستان

جیوونچی جنتلمن بویسی...پاییز

کارون یوزو...برای فصل تابستان

کلینیک هپی مردانه...پاییز

این هارو توی لیست تست قرار بدید...

X X
1404/10/06

با درود.

برای عطرهای گورماند انتخاب خیلی وسیع هست. گورماند از میوه شروع میشه و تا کاکائو و قهوه پیش میره.

اگر تو مایه های قندی دوست دارین CH man و XS از پاکورابان

اگر شکلاتی تر میخواین Black XS

کارهای لطافه هم هستن. چه خمره و چه خمره قهوه که در رنج قیمت خودشون رقیب ندارن.

اگر به دنبال کارهای واقعی تر هستین عطرهای مونال در رنج ۱۰ تومان هم هستن. خوشبختانه هر کدوم اسمشون مشابه بوشون هست.

عطر گرلین هوم ایدل EDP، خیلی گورماندی نیست ولی یک شاهکاره.

اگر مقداری شیری عسلی شیرین دوست دارین A man از تری موگلر. این برند بوی عسل رو خیلی خوب در میاره.

و در آخر رد توباکو از مانسرا.

در رده قیمتی پایین عطرهای مونتال حرف اول رو در گورماند میزنن. هم رنج بویی خیلی زیادی دارن و هم خیلی واقعی هستن. ولی همچین سریع عطر تولید میکنن که حتی صاحب شرکتش هم اسم عطراشو بلد نیست. تا الان حدود ۲۰۰ تا عطر مونتال تولید کرده که برای یک چنین شرکتی به نظرم زیادیه. خلاصه که رو عطراش کار نمیکنه. میسازه میده بیرون. حتی بهترین کارهاش هم تا عالی فاصله ی زیادی دارن.

پاکو رابان هم خوبه. عطراش  ماندگاری خوبی دارن. پر طرفداره. ولی یکم زود دلو میزنن. میخری بیش تر از ۱۰۰ میل نخر. هر روز بزن تا زود تموم بشه.

تری موگلر رو من باهاش حال نمیکنم. مادرم خیلی دوست داره ولی یک جوریه که من خوشم نمیاد.

خودم به شخصه توی این رنج همون کار هوم ایدل رو انتخاب میکنم. درسته چندان اون حس گورماند غلیظ رو نداره (مثل مونتال) ولی واقعا زیباستژ

در مورد لطافه هم بگم: عطر انجل شیر کاملا سنتتیک هست. من هم در موردش وقتی صحبت کردم به همین اشاره کردم. کاری ندارم که خوبی های سنتتیک چیه و با این سنتتیک بودن تونسته این بو رو تولید کنه. مشکل من اینه که من اون موقع ۱۱،۲۰۰ انجل رو خریدم. بعد یک روز از این عطرهای فیکی که بی نام و نشونن دیدم و نمیتونستم فرقشو رو با انجل تشخیص بدم. مواد طبیعی امضای یک عطره. من فیک چند تایی دیدم، از آمواژ و کرید و زرجوف و غیره. اینکه فیک انجل مثل خودشه حالمو گرفت. لطافه اومده با تغییر کمی انجل رو تولید کرده. نمیتونسته کپی کنه چرا که مسائل قانونی داشته. ولی چون لطافه به خیلی کشور ها عطر میفرسته میشه فهمید استانداردهای کیفیت رو داره.

ظاهرا یک موادی هست مثل BHT و غیره که اینها استاداردهای خودشون رو دارن و باید رعایت بشن.

ولی گورماند خیلی رنج وسیع و سختیه. مثل عطرهای سیتروسی نیست که همه بوی سیتروس بدن یا چوبی یا ادویه ای. خامه، کیک، مارمالاد، میوه ها و غیره رنج زیادی رو تولید میکنن و اکثر مواقع گورماند نه به صورت فکوس بلکه ترکیب هستش. اگر میخواین چشم بسته بخرین بر اساس محبوبیت جلو برین. وگرنه شانس پشیمونی خیلی بیشتر از موفقیته.

در آخر بگم: از نظر من بهترین گورماندها رو زرجوف میزنه. اگر یک بار زرجوف بخرین دیگه سراغ اینا نمیرین. ضرر هم نمیکنین چرا که هر شیشه ی زرجوف ۳ برابر اکثر این عطرها عمر میکنه. دو پافش معادل ۶ پاف اینهاست.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟