سلام ، وقت دوستان بخیر
خواستم موردی رو عرض کنم که مستقیما ریویوی عطری نیست ،اما شاید کمک کننده باشه حداقل برای یک نفر .
تا به حال مستقیم تبلیغ یا پیشنهادِ فروشنده ای رو ندادم و همچنین مستقیم هم فروشنده رو بد تلقی نکردم .
افراد فیک فروش مشخص هستن و اغلب عطردوستان میشناسن ، همچنین فروشنده های کار درست رو .
در این بین گاهی موارد خاصی پیش میاد که در گروه فروش فیک یا تقلبی نیست ،اما کماز اون نداره .
مستقیما میخوام خطاب کنم که واضح شه موضوع ( حداقل برای افراد کم تجربهی این حیطه مثل خودم ) .
پیج و سایت عط... ۱۹ ، بحثی در زمینه اصل یا فیک فروش بودنشون نیست ،چون فیک و تقلبی کار نمیکنن ( برای من اتفاق نیافتاد ) .
اما موضوع برخورد و رفتار با مشتری و اخلاق حرفهای ؛ حتی کسانی که مشتری ثابت خودشون هستن و خرید میلیاردی تا به امروز داشتن ازشون هم میدونن که نوع برخورد متفاوتی از سایر فروشنده های عطر ، نظیر همین سایت عطرافشان ، ادک..لن ، علی ..رفیوم و ... دارن
اون هم برخوردی سفت ، خشن و حتی توهین آمیز.
بهتر از من میدونید که اغلب قیمتشون کمتر از جاهای دیگه هست، و همین موضوع انگار نقطه قوتشون شده و به برخورد و جوابگویی به مشتری هیچ گونه بهایی نمیدن .
طولانی نکنم ، خودم چندین بار ازشون عطر خریدم ،طی دو سال چیزی حدود ۴۰ تومن ، این سری که برمیگرده به دوماه قبل یه عطری سفارش دادم و طبق گفته خودشون قرار بود دو هفته بعد دستم برسه ، یعنی یک ماه و نیم پیش
در طی اون دو هفته سوالی بابت پیگیری عطر نکردم
بعد ۵ روز یک مرتبه پرسیدم که ارسال توی چه مرحله ای هست که گفتند مریض احوال شدم و تاخیر داره .
مجددا ۱۰ روز بعد ( یعنی حدود یه ماه بعد سفارش ) پرسیدم ، که پاسخم رو ندادن
بعد از یک ماه و نیم سفارش که پیامی به برادرشون در ایران دادم و پیگیری کردم ازشون ، پاسخ من رو به زننده ترین حالت ممکن دادند و وقتی مقالی زدم از دوست دیگرم که ازشون سفارش دادن و با تاخیر ۳ ،۴ ماهه رسید ، با لفظ رکیکی بهم وویس و پیام دادن
و من رو از ایسنتاگرام و تلگرام بلاک کردن .
سفارش من چیزی حدود ۵ تومن بود ، خیلی مسئله سر پول نیست
این موضوع رو بیان کردم و خواستم بدونید که اگر یک نفر یا یه کاسب کار هزار بار درست برخورد کنه اما یه بار کارو خراب کنه ،همون یک بار کافیه برای خراب شدن همهی چیزای پشت سر .
کسایی که باید از هر جا بخرن میخرن و من برای منع یا تشویق خرید از جای خاصی نگفتم.
خواستم اطلاع بدم ، تا اگه یه نفر بتونه در ادامه تجربه خرید بهتر از جایی رو داشته باشه ، این تجربه رو از دست نده و مثل من مدت دو ماه ذهنی و مادی درگیر نشه و در انتها هیچ .
امیدوارم در این شرایط نابسامان اقتصادی ، دوستان تجربه ی شیرین در عطر بازی داشته باشن
درود بر شما بنده نیز ۴۰ روز پیش ازشون خرید داشتم هنوز تحویل ندادن جوابگو هم نیستم با شما کاملا موافقم
درود بر شما بنده نیز ۴۰ روز پیش ازشون خرید داشتم هنوز تحویل ندادن جوابگو هم نیستم با شما کاملا موافقم
در مجموع نمیخوام کسیو خراب کنم یا شخص دیگه ای رو بالا ببرم
ما خریداریم و اونها فروشنده ، و بابت خرید کالای خودمون پول می پردازیم
قطع به یقین مدل پاسخ گویی بسیار مهم هست
که من در طی این مدت به نوعی کنار اومدم با این مدل پاسخ گوییشون ، اما سری آخر گفتند بلاکت میکنم و دیگه پیگیر عطرت نباش
که این نهایت رفتار شنیع هست ،چه بعنوان فروشنده ، چه به عنوان انسان
سلام وقت تون بخیر و شادی
جناب در مورد این پیج و سایتی که بالا تر گفتین قبلا هم بحث شده اگه اشتباه نکنم
این اتفاق برای بقیه هم افتاده و تازگی نداره
بنظرم ارزشش رو نداره فقط برای اینکه مقداری کمتر هزینه پرداخت کنین بخواین اینجوری وقت تون رو صرف سر و کله زده با همچین ادمایی بکنین و اسباب سر درد رو برای خودتون فراهم کنین
درود مهرداد جان
بارها گفتیم هم من هم دوستان که از این سایت عطر نخرید ، فوق العاده انسان های نادرست و بی اخلاقی هستن...تا وقتی این همه فروشنده محترم و سایت های خوب و قابل اعتماد هستن چرا اینجور افراد؟ حتی سایت هایی هستن که بعضا از اینها قیمت عالی تر دارن با رفتار حرفهای تر...
پیشنهاد میدم از این به بعد از سایت آ..ت..ر..ی..ن..ا..س..ت..ا..ر خرید کنید چون هم قیمتای منطقی دارن ، هم اصالت کالا هم حتی شرایط اقساطی بدون قیمت فضایی ، همچنین عطرای خاص نیش کنار دیزاینری های معروف...
همچنین سایتهایی مثل س..ر.ز..م..ی.ن..ع.ط..ر که داخل شهر کرمان فعالیت میکنن ، ر..ی..ح..ا قیمت بالا اما خدمات و اصالت بدون مشکل و عالی ، ع..ط..ر.ا..م..ی.ن ، گ..ا..ل.ر.ی..ط..ر.ی.ق..ت ( تو عربیا و اورجینالا حتی ن..ا.ر.س.ی.س.و ....و.... ق.ش.م.ا.ی.ن.و.ر.ا) همچنین ع..ط..ر.و.ز.ی.ر.ی ...و... ا.ل.ی.س.ا.پ.ر.ف.ی.و.م خوبن واقعا...
آدم باید سایتهای خوب رو معرفی کنه تا دوستان دچار اشتباه نشن و اعصابشون و وقت و پولشون از دست نره...ممنون از شما که تجربهتونو گذاشتین تا دوستان استفاده کنن...
موفق باشید
سلام وقت تون بخیر و شادی
جناب در مورد این پیج و سایتی که بالا تر گفتین قبلا هم بحث شده اگه اشتباه نکنم
این اتفاق برای بقیه هم افتاده و تازگی نداره
بنظرم ارزشش رو نداره فقط برای اینکه مقداری کمتر هزینه پرداخت کنین بخواین اینجوری وقت تون رو صرف سر و کله زده با همچین ادمایی بکنین و اسباب سر درد رو برای خودتون فراهم کنین
بله شما درست میگین
وارد کننده هستن ،اصل میدن ، قیمتشون بیشتر مواقع کمتره ، اما به چه قیمتی؟؟
دو یا چند ماه انتظار برای عطری که قبل سفارش گفتن دو هفتهای میرسه؟
که اگر هم هر چند هفته بپرسید نزدیک هست بهتون با لحن بد جواب بدن و در نهایت بشه تجربه ی من و چندتا از دوستان خودم که بخاطر تاخیر خودشون پیگیر شدیم ، فحاشی کردن و بلاک و نفرستادن عطر و پول ...
عرض ادب
مهرداد جان دقیقا همینه
خیلی خیلی بی ادب و رفتار زنندای دارن،من قبولشون داشتم تا اینکه دیدم استوری گذاشته و محترمانه جواب دادم و در جواب من فحش زشتی دادن به اکثر آدم هایی مثل من
البته من از خجالتش درومدم
خلاصه که دقیقا همینجوره،من حاضرم خیلی بیشتر پول بدم و احترام بگیرم به عنوان مشتری
درود مهرداد جان
بارها گفتیم هم من هم دوستان که از این سایت عطر نخرید ، فوق العاده انسان های نادرست و بی اخلاقی هستن...تا وقتی این همه فروشنده محترم و سایت های خوب و قابل اعتماد هستن چرا اینجور افراد؟ حتی سایت هایی هستن که بعضا از اینها قیمت عالی تر دارن با رفتار حرفهای تر...
پیشنهاد میدم از این به بعد از سایت آ..ت..ر..ی..ن..ا..س..ت..ا..ر خرید کنید چون هم قیمتای منطقی دارن ، هم اصالت کالا هم حتی شرایط اقساطی بدون قیمت فضایی ، همچنین عطرای خاص نیش کنار دیزاینری های معروف...
همچنین سایتهایی مثل س..ر.ز..م..ی.ن..ع.ط..ر که داخل شهر کرمان فعالیت میکنن ، ر..ی..ح..ا قیمت بالا اما خدمات و اصالت بدون مشکل و عالی ، ع..ط..ر.ا..م..ی.ن ، گ..ا..ل.ر.ی..ط..ر.ی.ق..ت ( تو عربیا و اورجینالا حتی ن..ا.ر.س.ی.س.و ....و.... ق.ش.م.ا.ی.ن.و.ر.ا) همچنین ع..ط..ر.و.ز.ی.ر.ی ...و... ا.ل.ی.س.ا.پ.ر.ف.ی.و.م خوبن واقعا...
آدم باید سایتهای خوب رو معرفی کنه تا دوستان دچار اشتباه نشن و اعصابشون و وقت و پولشون از دست نره...ممنون از شما که تجربهتونو گذاشتین تا دوستان استفاده کنن...
موفق باشید
سلام متین جان ، امیدوارم خوب باشی
دقیقا همینطوره که میگی
سایت و پیج های کاملا درستی رو معرفی کردی ، ادک..لن ، علی... گالری و پرفی....م شاپینگ هم اضافه میکنم من به اونهایی که گفتی
بسیار مودب و مشتری مدار هستن ، قیمت هاشونم خوبه
به هر حال
من اگر ۵ تومن متضرر شدم ، دوستم اگر ۱۲ میلیون شاید در وهله اول بعد مادیش برای ما اذیت کننده باشه و اعصاب خوردیِ داستانی که پیش اومد
اما موضوع مهم تر اینه که افرادی که آشنایی ندارن براشون تجربه بد پیش نیاد
و بتونن آرامش و خرید خوبیو تجربه کنن
عرض ادب
مهرداد جان دقیقا همینه
خیلی خیلی بی ادب و رفتار زنندای دارن،من قبولشون داشتم تا اینکه دیدم استوری گذاشته و محترمانه جواب دادم و در جواب من فحش زشتی دادن به اکثر آدم هایی مثل من
خلاصه که دقیقا همینجوره،من حاضرم خیلی بیشتر پول بدم و احترام بگیرم به عنوان مشتری
درود عارف جان
بله ، جای تاسف داره
من هم بعد تاخیر یک ماه و نیمهی خودشون که پیگیر شدم ، گفتن انقدر پیگیر عطرت نباش موردیه که شده ، در نهایت دوستان خودم رو که مثال زدم ، به من و دوستان فحاشی کردن با الفاظی بسیار زننده و منو بلاک کردن .
باید از افراد کار درست حمایت شه تا نشون داده بشه ما ذلیل پول نیستیم که به هر قیمتی تن به خرید از فروشنده ی ارزون تر بدیم
احترام بالاتر از هر چیزیست .
عرض ادب
مهرداد جان دقیقا همینه
درود عارف جان
بله ، جای تاسف داره
من هم بعد تاخیر یک ماه و نیمهی خودشون که پیگیر شدم ، گفتن انقدر پیگیر عطرت نباش موردیه که شده ، در نهایت دوستان خودم رو که مثال زدم ، به من و دوستان فحاشی کردن با الفاظی بسیار زننده و منو بلاک کردن .
باید از افراد کار درست حمایت شه تا نشون داده بشه ما ذلیل پول نیستیم که به هر قیمتی تن به خرید از فروشنده ی ارزون تر بدیم
احترام بالاتر از هر چیزیست .
مهرداد جان امان از گرونی که منو توی جوون مجبوریم بخاطره دو تومن بالا پایین تر دست به دامن هر کس و ناکسی بشیم.چه کنیم مجبوریم مجبور. . این رو هم بگم که تقریبا دو ساله پیش عطری ١۵ تومنی رو بعد از دو ماه انتظار واسم فرستادن حالا که بسته رو باز کردم میبینم اصلا این عطر چیزه دیگه ایه اونی که من سفارش دادم چیزه دیگه ای. . آخرشم با ده تا ویس فرستادن ماست مالیش کردن رفت.دستمونم که به جایی بند نبود..خلاصه که همه چی باید به همه چی بیاد دیگه. . .حیف از جوونیمون