Erfan Erfan
18
1404/09/09

عطر فوق غمگین و فوق دارک

دوستان عطر افشانی سلام. دنبال یه عطرم که بیانگر روحیات یک مرد تنهای شب باشه. بی فکر فردا، با خود و تنها و عابر این شبها. یک مقدار هم مرموز و اغواگر باشه که همراه با بوی سیگارم کشش ایجاد کنه.

Erfan Erfan
1404/09/11

سلام دوستان من. عزیزانی که تو زمینه آی تی سر رشته دارن کسی برند خوب برای ارتقای حافظه تلفن همراه سراغ نداره ؟

پس از معرفی برند توسط شما عزیزان و تست کردن موارد ذکر شده خانم ها به بنده امان ندادن. صف عظیمی همین الان که این رو مینویسم دارن پاشنه در رو از جا میکنن. ۵۰۰ گیگابایت شماره مونده رو دستم برای استفاده از گوشیم نیاز به ارتقا حافظه دارم. یه دنیا ممنون.

علی علی
1404/09/13
در پاسخ به Erfan :

سلام دوستان من. عزیزانی که تو زمینه آی تی سر رشته دارن کسی برند خوب برای ارتقای حافظه تلفن همراه سراغ نداره ؟

پس از معرفی برند توسط شما عزیزان و تست کردن موارد ذکر شده خانم ها به بنده امان ندادن. صف عظیمی همین الان که این رو مینویسم دارن پاشنه در رو از جا میکنن. ۵۰۰ گیگابایت شماره مونده رو دستم برای استفاده از گوشیم نیاز به ارتقا حافظه دارم. یه دنیا ممنون.

درود عرفان جان

حالا واقعا کدام موارد بازخورد بیشتری داشت؟

خیلی از خانم‌ها از روایح خیلی تلخ و دودی خوششون نمیاد و گورماند میپسندن 

اگر بدنبال بازخورد از خانم‌ها هستی کنار چوبی و ادویه ای بودن یکمی شیرینی وانیل یا تونکا هم چاشنی کار بکنی خوبه مثل:

Allure Homme Sport Eau Extreme Chanel

این بیشتر شیرینه تا تلخ ولی شیرینش دل رو نمیزنه و خیلی بازخورد خوبی داره

این وانیلی تلخ هم بازخورد خوبی داره:

Pegasus Parfums de Marly

البته عطرهایی با حس بلو و تمیزی که نه خیلی تلخ هستند و نه شیرین برای بازخورد عالی هستن مثل:

بلوشنل ادوپرفیوم و پارفوم

سواژ ادوپرفیوم

ورساچه دیلان بلو 

ولی پیشنهاد ویژه من برای شما در فصل زمستان استفاده از عطرهای تنباکویی هست مثل:

سرجوف ناکسوس

پیشنهاد میکنم بصورت دکانت تهیه بفرمایید و در شرایط و احوال مختلف تست کنید 

برای شما آرزوی سلامتی دارم 

[EDITED] 1404/09/13 13:58
علی علی
1404/09/13

ضمنا نکته مهمی که در خصوص بازخورد وجود داره یکی میزان پخش بو و خط بوی عطر شماست دیگری هماهنگی استایل، چهره و رفتار شما با عطری که تن‌پوش میکنید این موارد بر میزان و نوع بازخورد دیگران تاثیر گذاره

شاید الان شما بخاطر احوالات درونی عطری خیلی دارک انتخاب میکنید ولی نوع رفتار شما مثلا اگر خیلی مهربان و یا شوخ طبع باشید به عطرتون نیاد 

سلام 

گرلن لهوم آیدیل

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟