خب دوستان جان ام
درودهای گرم درین سردی دیده ها و نظرها
دیشب و امشب دوری زدم در خانه ی عطرافشانمان .
تعجب کردم ؟
از اوضاع عطر و آنچه قرار بوده و هست مطلع بودم ، قریب به ۱۰ سال پیش حدس زدم با توجه به نشانه ها ( که معمولا همیشه معکوس مینماید ! ) و ۵ سال پیش در عطرافشان نوشتم که بناست چه اتفاقاتی بیفتد !
خروج از سبد خانوار ، عدم تخصیص ارز و سوبسید ، طمع در مالیات خفته ، تحریم های رو به ازدیاد ، ماجراهای گمرک ، تغییر قوانین بازرگانی و واردات و صادرات ، مسافرت ها ، ارز و بسیار دلائل ریز و درشت دیگر باعث شد یکی از بهشت های عطربازهای جهان ( خصوص از باب قیمت و عدم درج مالیات خرده فروشی ) به بیابانی داغ بدل شود !
روزگاری عطور فرانسوی ، در ایران ارزانتر از خود فرانسه خریده میشد !
ازین بدتر هم هست ؟
بله ! قبلا عرض کرده بودم ، شرایط برای رشد قارچ گون عطور شرکتی در بازار و باز بدتر از آن : رشد سرطانی ی ساخت مایعاتی بنام عطر در داخله ، طوفان عطور فیک و تقلبی به انحاء مختلف باعث شد درین بیابان بی آب و علف ، بر سرمان باران فضولات نیز ببارد !
ازین بدتر هم میشود ؟
آری با تاسف ! در اشاره ی قبلی ام عرض کرده بودم این بادکنک تا حد انفجار بزرگ میشود اما پس از انفجار ، شرایط ( منهای قیمت ) از قبل هم بهتر میشود و این خبر خوبی ست لیک نیاز به صبوری دارد .
اما :
اما دیشب و امشب دل ام خیلی برای عطرافشان ، خصوص مدیر و پرسنل نازنین اش سوخت !
صفحه ی اول عطرافشانمان خود گویاست !
موجودی عطرها !
میدانم چرا اینگونه شده ، عطرافشان به اصالت عطور تا حد نابودی خویش پایبند است !
خبر از هیچ سایت دیگری ندارم ، من از زمانی که اطاقی درین معطرخانه گرفتم هیچ کجای دیگر نرفته ام ، اما حدس زدنش کار سختی نیست .
میدانم روزگار بدی را می گذراند عطرافشان .
اما ، این عطرافشان است که باید این بها را بدهد !
همیشه کسی که در صدر است بها میدهد !
همیشه کسی که بر پیمان استوار می ایستد بها میپردازد
حال آنکه میتوانست در صدر جدول سود آورندگان شرایط موجود باشد
و مهمتر : همو ، در عبور از تاریکی انشاله ، نور میگیرد و دریافت خواهد کرد !
مابقی نظر بر احزاب بادها دارند ، همان بادی که معطر گشته از عطرافشان است !
عطرافشان باید صبوری کند تا گاه باران .
و اجالتا بسازد با رایحه ی خاک نمور .
کاش من تهران بودم و حضورا سری به دفتر می زدم به تقدیم عرایضی از باب تجربه و عرض مهر ، به یاری .
و اما این سرما نباید باعث شود دوستان درب اطاقهایشان را ببندند و دست در جیب کنند بجای یاری رساندن به هم و از این مهمتر : به خانه مان عطرافشان
من فکرهایی در سر دارم لیک ابتدا باید تماسی با مدیریت عزیزمان برقرار کنم برای نخستین بار ، تا آگاه تر شوم از شرایط حادث .
گفتن جمله ی اینجا خانه ی ماست تنها به لفظ نشاید و در عمل باید !
اما کاری که همه ی ما و تک تک ما در عمل به آسااانی و سهولت میتوانیم انجام دهیم یاری رساندن به یکدیگر است تا هرکس وارد این خانه میشود بتواند آسوده تر از شرایط حاضر عبور کند با مشاوره اساتید خانه .
روزگار سخت است که دوستان و دوستی را مینماید !
من خود درین خانه مرهون الطاف بسیاری بوده ام چنان که اصل حضور من اکنون بواسطه ی لطف دو نفر درین خانه بود که اگر این دو شخص نبودند من الان اینجا حاضر نبودم به خدمت !
سرکار خانم فاطمه فیضی و سرکار خانم دکتر هانیه سالاری
میبینید ؟ اگر حضور من درین خانه مثبت بوده ست دلیل اش ایشان اند و دیگر دوستان نازنین ام به مهر ، تو گویی ایشان صدور مهر به گیرندگان مشاوره ی حقیر کرده اند !
مهر چون زنجیری دلخواسته است که همه را بهم متصل میکند به شادی و شعف !
دوستان عزیزم با هم مهربان باشید ، روزگار سخت و سرد میگذرد و یادتان باشد تنها همین سرماست که میتواند حرارت مهر را تعادل بخشد پس این روزگار را غنیمت بشمارید به مهر !
ارادت ها
سلام و وقت بخیر
خوش برگشتید.
امیدوارم هرچه زودتر وضعیت نه بهتر، که یکبار برای همیشه درست بشه و مجدد عطرافشان و دروس عطر و عطربازی در کنار شما اساتید رنگ بگیره.
سرحال و سلامت باشید
درود فراوان بر مهربان این خانه :)
نمیدونید چقدررر خوشحال شدم مجددا تشریف آوردید
واقعا حس روشنی و گرمای نور رو حس کردم
جویای احوالاتتون بودم از مهربد جان هرچند خودش هم حضور نداره
امیدوارم به شادی و سلامت و خوشبختی زندگی کرده باشید و همچنین الان ♥️
قدردان حضورتون هستیم و همچنان عزیزترینین و آرزوی بهترینها برای شماست استاد عزیز✨
عذرمیخوام دیر شد حقیقتا به حدی ملولم از گردش روزگار و نلخیش که فراموش کردم سایت رو رفرش کنم
در امان پروردگار باشین🪽
درود فراوان بر مهربان این خانه :)
نمیدونید چقدررر خوشحال شدم مجددا تشریف آوردید
واقعا حس روشنی و گرمای نور رو حس کردم
جویای احوالاتتون بودم از مهربد جان هرچند خودش هم حضور نداره
امیدوارم به شادی و سلامت و خوشبختی زندگی کرده باشید و همچنین الان ♥️
قدردان حضورتون هستیم و همچنان عزیزترینین و آرزوی بهترینها برای شماست استاد عزیز✨
عذرمیخوام دیر شد حقیقتا به حدی ملولم از گردش روزگار و نلخیش که فراموش کردم سایت رو رفرش کنم
در امان پروردگار باشین🪽
دختر زیبا ، طبیب حبیب ، بانوی مهرنام و مهرکام انشاله
ارادت های بسیار مهدیس عزیز
روزگار باید تلخ باشد !
تا : با شیرینی ی شما و دیگر شیرین فرشتگان ، متعادل شود ورنه اگر روزگار هم شیرین بود ، شیرینی ی شما لذتبخش ترین نمیبود !
از گردش روزگار ملول نباش
در گوش دلم گفت فلک پنهانی
حکمی که قضا بود ز من میدانی ؟
در گردش خویش اگر مرا دست بدی
خود را برهاندمی ز سرگردانی !
راست میگوید !
تو بر گرد عزیزانت بگرد و :
هرگز در اندیشه ی فهم یا جبران ایشان نباش !
وظیفه ، جبران ندارد خصوص تو که مهر ، هم بر نام داری هم بر مرام !
لیک ، پاسخ مهیران با "او"ست !
و اما ، نور شمائید بانوی زیبا ، ما پروانگان ، به تمنای تابش گرد شما میچرخیم !
بله ، مهربد میگفت هر بار و هر بار سلام رساندم بسیار
مشغول کار است در دوره ای فشرده تا انتهای دی . می آید انشاله
طالع تو بلند است از صورتت هویداست و اینرا برای خوشآمد تو نگفتم !
پرداخت ، اول است ، مقدم است بر دریافت و هرچه بزرگتر پس دریافتت هم بیش !
دنیا قانون دارد و کوچکترین تخلفی در آن نه بوده پیش ازین نه منبعد خواهد بود .
یادت نرود : غم ، تاوان های بسیاری دارد ، غمگین نباش پس !
الا ، ان اولیاء الله لا خوف علیهم و لا هم یحزنون !
آگاه باشید ، دوستان خدا نه ترسی برآنهاست ( ترس از آینده است ) و نه غمی ( غم از دیروزهاست )
دوستان خدا کیانند ؟ تویی !
زن که هستی ، پزشک که هستی ، زیبا که هستی ، سالم که هستی و ...
تفسیر همین چهاری که گفتم مدتی طول میکشد به نوشتن ساعاتی ، پس قبول کن از من ، به تجربه !
فقط قسمت زیبایی را در پاسخ به مونای عزیز نوشتم ، یادم نیست کجا بود در همین صفحه ی پرسش بود یا در آخرین عکس عطرگرام ام ، بخوان تا گوشه ی ذهنت باشد علت زیبایی را در "این" دنیا !
ارادت های زیاد