kiarash kiarash
6
1404/09/06

خواهشی از اعضا محترم

با سلام و عرض احترام دوستان و اساتید گرامی بنده در جریان مشکلات عدیده دوستان گرامی هستم اما دوستان بیشتر به موضوعات بالا (مباحث مربوط به اعضا و گفتگوهای عمومی) بیشتر توجه میکنند بنده الان در یک موقعیت سختی احتیاج مبرم به راهنمایی شما دوستان دارم و چون سوالم در قسمت انتخاب عطر برای اقایان قرار گرفته است حتی یک کامنت هم نگرفته و کسی مطالعه نکرده از دوستان خواهشمندم به این بخش هم عنایت کنند و راهنمایی کنند.با سپاس از شما و سایت خوب عطرافشان🙏

arvin arvin
1404/09/06

درود برشما جناب کیارش،🙏

کم تر از یک دهم درصد فعالیت مشترکین این محمل در زمینه کلون های اماراتی اقتصادی هستش،

طبیعی هم هست در پاسخ به پرسش ها مکرر شما مشارکتی صورت نگیره،

پاینده پیروز باشید،🌹

Telecaster Telecaster
1404/09/06

درود برشما آقا کیارش عزیز...

همانطور که جناب آروین فرمودند..تعداد دوستانی که درمورد عطرهای اماراتی و شرکتی اطلاعات مفیدی دارن محدود هست...

برای مثال بنده که چند عطر اماراتی بیشتر تست نکردم نمیتونم در پرسش های شما مشارکت داشته باشم...

اگر سوالات متداول درمورد عطرهای غیر شرکتی و نوع استایل و پوشش و...دارید بنده و دیگر دوستان تاجایی که بتونیم راهنماییتون می‌کنیم...

kiarash kiarash
1404/09/07
در پاسخ به arvin :

درود برشما جناب کیارش،🙏

کم تر از یک دهم درصد فعالیت مشترکین این محمل در زمینه کلون های اماراتی اقتصادی هستش،

طبیعی هم هست در پاسخ به پرسش ها مکرر شما مشارکتی صورت نگیره،

پاینده پیروز باشید،🌹

با درود و عرض ادب جناب اروین عزیز ممنون از راهنماییتون این مورد رو بنده تا دو سال پیش قبول داشتم اما اتفاقا الان دو ساله ۸۰ درصد از دوستان به جز عده ای که عطر اماراتی رو اصلا قبول نمیکنن به دلیل شرایط بد اقتصادی دیگه توان خرید عطر اورجینال بیست سی ملیونی رو ندارن شما عنایت بفرمایید تو پرسش و پاسخها در حجم بسیار بالایی در مورد عطرهای شرکتی و اماراتی هستش حتی بسیاری از کلکسیونرها خودشون دارن عطرهای اماراتی رو هم اد میکنن در ضمن مطلع هستین دیگه خود عطرهای اورجینال نه به جهت مبلغ حتی از دید کیفیت فاجعه انگیز شدن .به هر حال تشکر و سپاس از محبت شما ارویم عزیز.

kiarash kiarash
1404/09/07
در پاسخ به Telecaster :

درود برشما آقا کیارش عزیز...

همانطور که جناب آروین فرمودند..تعداد دوستانی که درمورد عطرهای اماراتی و شرکتی اطلاعات مفیدی دارن محدود هست...

برای مثال بنده که چند عطر اماراتی بیشتر تست نکردم نمیتونم در پرسش های شما مشارکت داشته باشم...

اگر سوالات متداول درمورد عطرهای غیر شرکتی و نوع استایل و پوشش و...دارید بنده و دیگر دوستان تاجایی که بتونیم راهنماییتون می‌کنیم...

با سلام و درود خدمت شما استاد گرامی بله اساتید و اعضا سایت عطر افشان شاید تا دو سال پیش چنین تفکری داشتن اما خودتون میبینید که ۹۰ درصدکاربران به خاطر شرایط فاجعه بار ارز و اقتصاد کشور تمام سوالاتشون دیگه در مورد عطرهای اماراتیه عده ای همانند شما بزرگوار اعتقادی به عطرهای شرکتی و اماراتی ندارید اما عده بسیار زیادی حتی از اماراتیها هم دکانت تهیه میکنند و عطرهایی مث ارماف و افنان رو هم جزو عطرهای گران قیمت میدونن اگر نگاهی به پرسشها و پاسخها بندازین از ۱۰ سوال ۸ سوال در مورد معرفی عطرهای اماراتیست اکثر کاربرها به دنبال مشابه اورجینالها لابلای عطرهای اماراتی هستند و جالب اینه که عطرهای اماراتی با کیفیت در خود اروپا و امریکا بی نهایت داره ازشون استقبال میشه .و از جهت دیگه این موضوعه که عطرهای اورجینال هم فاجعه بار شدن و اصلا کیفیت قدیم رو ندارن.به هر حال تشکر میکنم از شما.موفق باشید.🙏

Matin Matin
1404/09/07

درود

پاسخ داده شد عزیز

kiarash kiarash
1404/09/08
در پاسخ به Matin :

درود

پاسخ داده شد عزیز

درود متین جان واقعا ازت ممنونم خیلی سر در گم بودم تا بلک فرایدی تموم نشده خرید کنم که پیامتو دیدم و واقعا کمکم کردی سپاس از وجود پر مهرت دوست بزرگوارم❤️🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟