سلیقه عطر

دوستی داشتم که به هر عطر گرمی بازخورد منفی میداد!

فرقی نداشت عطر پنجاه تومنی مترو باشه با سی میلیونی

عطر گرم براس فاجعه و حال به هم زن بود

الان که یادش افتادم خواستم بپرسم

شما هم کسیو میشناسید که به یه نت خاصی از عطر ها حس بد عجیبی داشته باشه؟

یا خودتون اینطوری هستید؟

Sam Sam
1404/08/30

درود بر شما خانم رضایی

کاملا طبیعی است که بعضی افراد به عطرهای گرم یا شرقی حساسیت شدید داشته باشند.
چند دلیل ممکن وجود دارد که می‌تواند رفتار دوست‌تان را توضیح دهد:

1. حساسیت به نت‌های سنگین یا شیرین

عطرهای گرم معمولا حاوی وانیل، عنبر، ادویه، مشک یا نت‌های رزین هستند.
این نت‌ها برای بعضی افراد باعث سردرد، تهوع یا احساس خفگی می‌شوند. افراد حساس بیشتر ترجیح می‌دهند نت‌های خنک، مرکباتی یا سبز استفاده کنند.

2. دیدگاه ذهنی منفی

در بعضی افراد یک خاطره بد یا تجربه ناخوشایند، با بوی خاصی پیوند می خورد
وقتی دوباره همان حس بویایی تحریک شود، بدن واکنشی منفی نشان می‌دهد

3. واکنش بدنی یا آلرژی خفیف

عطرهای گرم معمولاً ماندگاری و پخش بالاتری دارند.
اگر کسی سیستم عصبی یا بینی حساسی داشته باشد، غلظت بالا ممکن است او را اذیت کند.

4. ترجیحات شخصی

در نهایت، سلیقه بویایی مثل سلیقه غذایی است.
همان‌طور که برخی افراد غذای تند را دوست ندارند، بعضی هم از رایحه‌های گرم خوششان نمی‌آید.

5. احساس گرمی یا خستگی

رایحه‌های گرم برای برخی افراد سنگین و داغ احساس می‌شوند و مخصوصا در فصل نامناسب می‌توانند ناخوشایند باشند.

افرادی مثل دوست شما بهتر است از عطرهایی با رایحه های گلی بسیار سبک، سبز، خنک و آبزی و میوه ای استفاده کنند تا برای ایشان آزار دهنده نباشد. البته تمامی این سبک عطرها هم بهتر است در نوع ملایم خود باشند چون در بین اینها عطرهای حساسیت زا یا آزار دهنده هم پیدا میشن.

پیروز باشید

سلام. من مشکلی با طبع عطر ندارم. تنها عطر هایی که رایحشون برام آزاردهنده یا غیرقابل تحمل میتونه باشه، عطرهایی هستن که رایحه وانیل توشون خیلی زیاد باشه (نه همه بلکه برخی). ممکنه بوشون هم برام آنچنان بد نباشه اما اگه مدت زیادی در حد بیشتر از ۵ دقیقه جایی باشم که همچین عطری باشه کمی زَده میشم از اون رایحه وانیل.

حتی تام فورد توباکو وانیل رو وقتی دکانت ۵ میل گرفتم و بار اول تست کردم خیلی خوشم اومد ازش اما با استفاده مکرر ازش متوجه شدم اون بوی وانیلش میتونه کمی چالشی باشه برام.

من بعد از چند ده میلیون خرج کردن بابت خرید عطر های گرم و دکانت شون متوجه شدم اکثر عطر های گرم برام آزار دهنده هستن و عطر خنک و معتدل رو بیشتر میپسندم. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟