حمید حمید
4
1404/08/26

مارلی التیر

سلام

به نظر شما مارلی التیر برای محیط رسمی اداری با استایل کاملا رسمی کت و شلوار مناسب هست؟

بازخورد مناسبی با این تیپ داره؟

Matin Matin
1404/08/26

درود

به نظر من خیر ، برای اداری و رسمی به شخصه قبولش ندارم

رایحه بسیار شیرین و وانیلی و شیطون مناسب این فضا نیست

تو این فضا باید عطرای سنگین تر و با وقار تر بزنید ترجیحا تلخ یا کمی شیرین ، نه بسیار شیرین و وانیلی و گورماند...

این عطر شاید مناسب قرار عاشقانه و دیت باشه (چرا گفتم شاید چون بیشتر دخترا هم این روزا حتی رو تن آقایون همچین رایحه‌ای رو نمیپسندن و بیشتر روایح تلخ رو تن پارتنرشون میپسندن)

بازخورد های این عطر ریسکیه...برای من به شخصه بیشتر بازخورد منفی داشت...اونو خیلی شیرین و خوراکی و مناسب یک آقا نمیدونستن...

سلام 

بستگی زیادی به وضعیت تهویه هوای محل کار شما و میزان استفاده اتون داره.

چون عطر شیرین و گورماند هست مصرف زیادش توصیه نمیشه باید در حد متوسط اسپری کنید و تهویه محل کار خوب باشه. چون این رایحه ها بیشتر برای فضای باز هست به نظر من.

اینکه در یک محیط بسته برای ساعت طولانی مثلا 6-8 ساعت بوی یک عطر شیرین مدام توی شامم باشه زیاد خوشایند نیست.

برای محیط کار عطرهای فرش و خنک بهتره و عطرهای گرم و تند رو اگر استفاده میکنید باید خیلی دوز پایین تری اسپری کنید که آزار دهنده نباشه.

Arses Arses
1404/08/27
در پاسخ به Matin :

درود

به نظر من خیر ، برای اداری و رسمی به شخصه قبولش ندارم

رایحه بسیار شیرین و وانیلی و شیطون مناسب این فضا نیست

تو این فضا باید عطرای سنگین تر و با وقار تر بزنید ترجیحا تلخ یا کمی شیرین ، نه بسیار شیرین و وانیلی و گورماند...

این عطر شاید مناسب قرار عاشقانه و دیت باشه (چرا گفتم شاید چون بیشتر دخترا هم این روزا حتی رو تن آقایون همچین رایحه‌ای رو نمیپسندن و بیشتر روایح تلخ رو تن پارتنرشون میپسندن)

بازخورد های این عطر ریسکیه...برای من به شخصه بیشتر بازخورد منفی داشت...اونو خیلی شیرین و خوراکی و مناسب یک آقا نمیدونستن...

آره کلا مردم خیلی نسبت عطرای خوراکی گارد دارن کلا بازخوردا پنجاه پنجاه هست

بابک بابک
1404/08/27

درود بر شما جساراتا اصلا برای محیط رسمی و اداری مناسب نیست عطر برای این محیط باید بیشتر عطرای معتدل و همه پسندی باشه که زیاد آزار دهنده نباشه مثل الور هوم یا اونتوس یا جیو اسنزا آلتیر بیشتر به درد مراسم رسمی با استایل مردونه ست میشه 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟