kiarash kiarash
4
1404/08/18

مقایسهٔ چند عطر

درود خدمت دوستان و اساتید دوستان من تو یه دوراهی موندم ممنون میشم راهنمایی کنید بین چند عطر سخته واسم انتخاب کردن من یه عطر پر بازخورد شرکتی میخوام حالا چهار فصل رو به پاییزی ۱ جین لوو ایمورتال ۲ کانیسر من ارماف معادل ایو سن لورن وای ۳ ادوپرفیوم یاه پارفوم الحمبرا معادل ایو سن لورن وای ۴ اسد مشکی. لطفا تو رایحه های چوبی هلی وانیلی مشک اگه عطر پربازخوردی رو خودتون تجربه کردید هم پیشنهاد بدید.سپاس از لطفتون

Matin Matin
1404/08/18

درود

بین این ۴ تا آرماف از همه بهتره 

کیارش عزیز

سلام 

چه عطر های نازنینی نام بردی!!!

محضرتان، البته در صورتی که قابل باشم نظر شخصم را برایتان بگویم:

صرف نظر از اینکه عطر های شرکتی مد نظرتان می باشد، بگذار از بین خود رایحه ها بگویم.

ایمورتال الحمبرا مشابه لویی ویتان ال ایممنسیت هست که من هیچکدام را متأسفانه تست نداشتم.

اما در مورد سه تای دیگر:

اسد لطافه مشابه سوواژ الکسیر هست. من اسد را تست ندارم، اما خود سوواژ الکسیر را چرا.

سوواژ الکسیر بسیار رایحه اسپایسی دلنشین و گرمی دارد.

بسیار شامه نواز و روح نواز با تندی بسیار مطلوب. منتهی خوفم از آن است که مناسب ایام گرم سال نیست و زین جهت مطلوب خاطرت نخواهد بود اگر رایحه چهار فصل می‌خواهی. البته اگر تابستان هایتان زیاد گرم نیست، با ارفاق می‌توانی در ساعات خنک آن را بپوشی. ولی خب همان طور که حضرت مولانای جان می فرمایند : (( هر کسی را بهر کاری ساختند )) عطر های گرم خصوص ایام و فصول سرد است. 

اما و اما ایوْ سان لوران وای ( ایو سن لورن وای ) عطری است دل نواز، ملایم، لطیف، خوش پوش، همه پسند و بسیار انرژی بخش. او را با طراوت و شاداب و دل انگیز خواهی یافت.

عطری است خنک و کفه میزان آن به سمت ایام سرد بسیار بیشتر است از ایام گرم. در غایت انتخاب شخص تو خواهد بود که برای چه ایامی عطر می طلبی.

در نهایت امر اینکه کدام شرکت را برای تشابه انتخاب کنی باز به شخصت بر می گردد. ولیک به عنوان ذکر تجربه بگویم که اینجانب Yeah! Man را و نه Yeah از شرکت الحمبرا تجربه داشتم و پراکندگی آن، آن طور که من انتظار داشتم نبود، صد البته بسیار محتمل است که من دقت نکرده باشم. اما نکته مثبت این که تشابه زیادی با نسخه اصلی دارد و این خود مزیتی است بس ارجمند.

باشد که معطر باشی به عطر عشق 

kiarash kiarash
1404/08/20
در پاسخ به Matin :

درود

بین این ۴ تا آرماف از همه بهتره 

درود متین جان از راهنماییت .خیلی عزیزی🙏

kiarash kiarash
1404/08/20
در پاسخ به حسن غافلی :

کیارش عزیز

سلام 

چه عطر های نازنینی نام بردی!!!

محضرتان، البته در صورتی که قابل باشم نظر شخصم را برایتان بگویم:

صرف نظر از اینکه عطر های شرکتی مد نظرتان می باشد، بگذار از بین خود رایحه ها بگویم.

ایمورتال الحمبرا مشابه لویی ویتان ال ایممنسیت هست که من هیچکدام را متأسفانه تست نداشتم.

اما در مورد سه تای دیگر:

اسد لطافه مشابه سوواژ الکسیر هست. من اسد را تست ندارم، اما خود سوواژ الکسیر را چرا.

سوواژ الکسیر بسیار رایحه اسپایسی دلنشین و گرمی دارد.

بسیار شامه نواز و روح نواز با تندی بسیار مطلوب. منتهی خوفم از آن است که مناسب ایام گرم سال نیست و زین جهت مطلوب خاطرت نخواهد بود اگر رایحه چهار فصل می‌خواهی. البته اگر تابستان هایتان زیاد گرم نیست، با ارفاق می‌توانی در ساعات خنک آن را بپوشی. ولی خب همان طور که حضرت مولانای جان می فرمایند : (( هر کسی را بهر کاری ساختند )) عطر های گرم خصوص ایام و فصول سرد است. 

اما و اما ایوْ سان لوران وای ( ایو سن لورن وای ) عطری است دل نواز، ملایم، لطیف، خوش پوش، همه پسند و بسیار انرژی بخش. او را با طراوت و شاداب و دل انگیز خواهی یافت.

عطری است خنک و کفه میزان آن به سمت ایام سرد بسیار بیشتر است از ایام گرم. در غایت انتخاب شخص تو خواهد بود که برای چه ایامی عطر می طلبی.

در نهایت امر اینکه کدام شرکت را برای تشابه انتخاب کنی باز به شخصت بر می گردد. ولیک به عنوان ذکر تجربه بگویم که اینجانب Yeah! Man را و نه Yeah از شرکت الحمبرا تجربه داشتم و پراکندگی آن، آن طور که من انتظار داشتم نبود، صد البته بسیار محتمل است که من دقت نکرده باشم. اما نکته مثبت این که تشابه زیادی با نسخه اصلی دارد و این خود مزیتی است بس ارجمند.

باشد که معطر باشی به عطر عشق 

جناب غافلی درود فراوان چه وصف دل انگیزی و صد البته منطقی جناب منطقی گرامی جین لاو ایمورتال متاسفانه طبق تجربهٔ بسیاری دیگر ایمورتل سابق به هیچ وجه نیست که اگر ریفرموله نشده بود و به این حد افول نمیکرد شکی در خریدن ان نداشتم در مورد ایو سن لورن هم باز درست فرمودید چرا که اورجینال این عطر نیز ماندگاری و پخش بو چنگی به دل نمیزند اما طبق فرمایش حضرتعالی رایحه واقعا دل انگیز است.در مورد اسد شک ندارم که عطری همانند الکسیر است اما از تنباکویی بودن بولد ان به این عطر کمی مشکوکم .جناب حسن جان غافلی عنایت میفرمایید چند عطری که خودتان ان را تجربه کرده اید حال از شرکت لطافه یا الحمبرا یا فراگرنس مهم نیست فقط رایحه ای چوبی وانیلی هل و کمی مرکباتی قطعا در اولویت برای زمستان و سپس بهار طبق تجربه شخصی خودتان اگر مصدع اوقات شریف نیستم نام ببرید؟🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟