سلام دوستان طبق لیستی که در زیر نوشتم شما در انتخابم منو راهنمایی کنید. میخوام عطر خنکی رو خریداری کنم لیست زیر رو چند روزه براش وقت گذاشتم تا آماده کنم برای خرید ولی مجبورم فقط یک گزینه از عطرهایی که نوشتم رو انتخاب کنم لطفا نظرتون رو بگید. و اگر گزینه دیگری غیر از اینها هم مورد نظر داشتید بگید. قیمت هم زیر ۵ میلیون باشه چه اماراتی چه اورجینال
۱ افنان ریر ریف مشابه پسفیک چیل لویی ویتون
۲ مشابه اماراتی از بلو تالیسمان
۳ فرنچ اونیو مشابه مارلی گرینلی
۴ خدلج آیلند دریمز مشابه لویی ویتون سیمفونی
kiss & sea summer glow ۱مشابه تورینو زرجوف
و گزینه آخر لالیک انکر نویر اسپرت نسخه اورجینالش
تا حدودی ماندگاری و پخش هم برام اولویت داره
پیشاپیش ممنونم
تا جایی که یادمه چند وقت پیش در ساعت ۱۱ آخرین پافهای مارلی گرینلی رو زدید و شیشه رو معدوم کردید! الان مشابهشو گذاشتید تو لیست خرید:))
درود
راستش گرینلی اورجینال رو مدت ها قبل توی یک فروشگاه تست کردم و بسیار عطر لوکس و زیبایی بود...ماندگاری هم خیلی خوب بود...اگر این نسخه ۷۰٪ کیفیت رایحه و پرفورمنس نسخه اورجینال را داشته باشد..ارزش خرید بالایی داره...
اما اگر بخوابد ریسک نکنید..انکر نویر اسپرت بهتره بنظرم...
درود
بین اینها دو گزینه بلو تالیسمان و سمفونی بیشتر رایحه یونییکس متمایل به زنونه دارن ، خواستم در جریان باشید...
اگه زیاد به پخش و موندگاری اهمیت میدین ریف افنان ، فرنچ گرینلی گزینه بدی نیستن...(همینطور تورینو سمام)
اما در نهایت انتخاب من قطعا لالیک انکر نواغ اسپرت هستش...
چون هیچ عطری جای اورجینالو نمیگیره برای من به شخصه و کیفیت رایحه لالیک رو به پخش و موندگاری کمش ترجیح میدم...
توصیه میکنم یک بررسی هم از محصولات برند مونت بلنک و برند بنتلی داشته باشین
اگر روایح میوه ای رو میپسندید باربری ویک اِند یک گزینه هست
تا جایی که یادمه چند وقت پیش در ساعت ۱۱ آخرین پافهای مارلی گرینلی رو زدید و شیشه رو معدوم کردید! الان مشابهشو گذاشتید تو لیست خرید:))
سلام صادق جان امیدوارم حالت خوب باشه. بله درسته مارلی گرینلی رو تمومش کردم ولی متاسفانه دیگه نمیتونم نسخه اورجینال تهیه کنم مجبورم مشابه اماراتی بخرم.. گفته بودم تمدیدش نمیکنم ولی خب پشیمان شدم. البته لیست من فقط مارلی گرینلی نیست و عطرهای دیگه ای هم هستند. اگر شما پیشنهادی دارید بفرمایید ممنون میشم
درود
بین اینها دو گزینه بلو تالیسمان و سمفونی بیشتر رایحه یونییکس متمایل به زنونه دارن ، خواستم در جریان باشید...
اگه زیاد به پخش و موندگاری اهمیت میدین ریف افنان ، فرنچ گرینلی گزینه بدی نیستن...(همینطور تورینو سمام)
اما در نهایت انتخاب من قطعا لالیک انکر نواغ اسپرت هستش...
چون هیچ عطری جای اورجینالو نمیگیره برای من به شخصه و کیفیت رایحه لالیک رو به پخش و موندگاری کمش ترجیح میدم...
سلام آقا متین لطف کردی بسیار ممنونم
سلام آقای گریمی از لطف شما سپاسگزارم حتما تست میکنم
درود
راستش گرینلی اورجینال رو مدت ها قبل توی یک فروشگاه تست کردم و بسیار عطر لوکس و زیبایی بود...ماندگاری هم خیلی خوب بود...اگر این نسخه ۷۰٪ کیفیت رایحه و پرفورمنس نسخه اورجینال را داشته باشد..ارزش خرید بالایی داره...
اما اگر بخوابد ریسک نکنید..انکر نویر اسپرت بهتره بنظرم...
سلام دوست خوبم ممنونم از جوابت پاینده باشی