sakura sakura
3
1404/07/29

لاست چری و ماندگاری و پخش

سلام،من عطر لاست چری رو از عطرافشان خریدم ولی هیچ ماندگاری و پخشی نداره حتی همون اول هم که میزنم هیچ بویی نمیده !!!!!! دوستان راهنمایی دارند ؟ یا برای من عطر فیک فرستادن ؟ هم این عطر هم توسکان لدر جفتشون هیچ بویی ازشون ساطع نمیشه ..... .ولی سمپل شنل کوکومادمازل بسیار پخش بو و ماندگاری عالی داره .... . واقعا نگرانم ،لطفا اگر کسی راهنمایی داره محبت میکنه؟

Amirreza Amirreza
1404/07/29

درود

لاست چری کلا پخش ملایمی داره و ماندگاریش هم حدود۶ ساعت ولی از اونجایی که فرمودید هم لاست چری و هم تاسکن لدر بلافاصله بعد از زدن بویی نمیدن قطعا بخاطر خستگی سیستم  بویایی شما هست و برخی عطرها بخاطر فرمولاسیونشون میتونن این حالت رو در برخی افراد ایجاد کنن.

جهت تست میتونید بجای گردن و روی یقه، عطر رو پایین تر اسپری کنید تا از پر شدن سریع مشام جلوگیری بشه و همچنین میتونید روی یک لباس در کمد اسپری کنید و بعد از هر چند ساعت سراغش برید و یا از دیگران بپرسید بویی دریافت میکنن از شما یا نه. 

sakura sakura
1404/07/30
در پاسخ به Amirreza :

درود

لاست چری کلا پخش ملایمی داره و ماندگاریش هم حدود۶ ساعت ولی از اونجایی که فرمودید هم لاست چری و هم تاسکن لدر بلافاصله بعد از زدن بویی نمیدن قطعا بخاطر خستگی سیستم  بویایی شما هست و برخی عطرها بخاطر فرمولاسیونشون میتونن این حالت رو در برخی افراد ایجاد کنن.

جهت تست میتونید بجای گردن و روی یقه، عطر رو پایین تر اسپری کنید تا از پر شدن سریع مشام جلوگیری بشه و همچنین میتونید روی یک لباس در کمد اسپری کنید و بعد از هر چند ساعت سراغش برید و یا از دیگران بپرسید بویی دریافت میکنن از شما یا نه. 

سلام ممنون از راهنماییتون ، میخواستم بدونم به جز اینکه من بویی استشمام نمیکنم و احتمالا مشامم پر شده ، آیا خود کار هم پخش قوی داره و من انقدر افتضاح احساس نمیکنم یا فیکه یا اینکه کلا خودش هم پخش قوی نداره مشام من هم پر شده و بویی حس نمیکنم.

ممنون بابت راهنماییتوپ

Amirreza Amirreza
1404/07/30
در پاسخ به sakura :

سلام ممنون از راهنماییتون ، میخواستم بدونم به جز اینکه من بویی استشمام نمیکنم و احتمالا مشامم پر شده ، آیا خود کار هم پخش قوی داره و من انقدر افتضاح احساس نمیکنم یا فیکه یا اینکه کلا خودش هم پخش قوی نداره مشام من هم پر شده و بویی حس نمیکنم.

ممنون بابت راهنماییتوپ

درود

بنده پارسال تست داشتم به نظرم متوسط هست و اونقدر قوی نیست در حد کارهایی مثل امبره لدر، حالا کلا همینه یا تولیدات جدیدش ضعیف تر شدن اطلاعی ندارم ولی قطعا در هوای سرد تست بفرمایید نشون میده خودشو.

در خصوص اصل بودنش هم این سایت مطمئن هست ولی بخواید خیالتون راحت باشه در یوتیوب ویدئوی مقایسه اصل و فیکش هست کافیه سرچ کنید Tom ford lost cherry original vs fake

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟