Mr pip Mr pip
3
1404/07/28

آنجلز شیر برای مرد

سلام دوستان عزیز امیدوارم روزتون خوب باشه

میخواستم ی سوال درباره کسایی که آنجل شیر استفاده کردن یا تجربه شنیدنه بوش رو داشتن ی سوالی بپرسم 

اول از کسایی که استفاده کردن یا میکنن 

بازخورد منفی داشتین که این عطر زنانه هستش؟! 

دوم اینکه این عطر بیشتر بطرف مردونه بودن میره یا زنانه بودن (از نظر شما)

من خودم بوش کردم و فوق العاده عطر قدرتمندو لوکسی هست و بنظر خودم عطر کاملا وسطیه یعنی اینکه هیچ دلیلی نداره که مردانه نباشه و هیچ دلیلی نداره که زنانه نباشه 

ممنون میشم کمک کنید روزتون بخیر  

Matin Matin
1404/07/28

درود

بیشتر مناسب بانوان هست ، یعنی شامه اکثریت آدما اونو بیشتر مناسب خانم ها میدونن...

KAVEH KAVEH
1404/07/28

درود

اين عطر همونطور كه به درستي اشاره كرديد هم مردونه هست هم زنونه. نسخه اصلي با بازسازي دقيق و نعل به نعل رايحه كنياك، (مخصوصا با لباس رسمي تر) بيشتر مردونه هست به نظرم. اما عطرهاي متفرقه اي كه اداي اين كار رو خواستن در بيارن بيشتر زنونه هستن تا مردونه. عطري هم نيست كه هر جا و هر روز بشه استفاده كرد. 

💐💐

سلام و احترام خدمت شما. اتفاقا اولین کار بسیار گران‌قیمتی که قریب به یک ماه پیش از عطرافشان تهیه کردم همین عطر بود. بسیار باکیفیت و فوق‌العاده هست. البته کارهای تقلبی و تولیدات مشابه با اسامی متفاوت عربی رو هم تست کردم که باید بگم فرسنگ‌ها به لحاظ رایحه و کیفیت با خود عطر فاصله داشتند. 

اما این‌که فرمودید این کار بازخورد به جهت جنسی داشته یا نه باید خدمتت عرض کنم تا الان هر بازخوردی از این عطر داشتم صرفا تعریف و تمجید فارغ از جنسیت بوده و به شخصه خودم هم معتقدم این عطر بسیار فراتر از جنسیت طراحی شده. با اندک نگاهی به آکوردها و نت‌های کار حدأقل به لحاظ دیداری متوجه این موضوع خواهید شد. 

اما چیزی که معتقدم برای پوشیدن این عطر باید رعایت بشه به مراتب فارغ از جنسیت هست. اول موقعیت استفاده و نوع پوشش و دوم سن استفاده هست. شخصا معتقدم این کار برای افراد جوان طراحی نشده است یا بهتر بگویم برای افراد میانسال بازخورد به مراتب بهتری دارد. 

پاینده و پیروز باشید. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟