رتبه بندی برندهای اماراتی / کیفیت و شفافیت نت ها

با اهدا سلام دوستان عزیز

امیدوارم حال همگی خوب باشه.

از دوستانی که از عطرهای برند صمام اماراتی تجربه استفاده داشتند، ممکن هست بفرمایند کیفیت رایحه اشون در مقایسه با سایر اماراتی ها چطوره؟

و اینکه اگر دوستان از لحاظ کیفیت رایحه از بین برند های اماراتی ها مثل افنان، رصاصی، آرماف، لطافه، صمام، احمد مغربی بخواهید رتبه بندی داشته باشید چه خواهد بود ؟ 

ملاک کیفیت رایحه و شفافیت نت ها باشد.

ممنونم.🤩

در پاسخ به Matin :

خواهش میکنم🌹

من حضوری هیچوقت تست نمیکنم فقط خرید اینترنتی...

یه سری پیج ها اینستاگرام موجود دارن ولی همیشگی نیستن هر کدوم یه چی موجود دارن الان نمیدونم چند وقته دیگه فقط اورجینال دنبال میکنم...

ولی پیشنهادم اینه صبر کنی تا دو هفته دیگه اینا سایت ق..ش..م..ا..ی..ن..و..ر...ا.. که باهاشون صحبت داشتم قرار شد موجود کنن کارای صمام رو تا اواسط آبان ، خودمم لیست همین عطرارو دادم اضافه کنن به موجودی چون خودمم میخوام... صبر کن از اونجا تهیه کن اما باز یه پیشنهاد بهتر دارم برای تست رایحه !

به نظرم به یه عطر فروشی اورجینال معتبر مراجعه کن اگه تهران هستی سمت وزرا فکر میکنم عطر فروشی های اورجینال باشن نمیدونم راستش چون حضوری نمیرم (یا حتی دکانت ۱ میل از اورجینال های مد نظرت از سایت ع..ط..ر..ا.م..ی..ن یا سایت دیگه سفارش بده) بعد اگه رایحه رو پسند کردی ، نسخه صمامش رو آکبند از سایتی که گفتم یا حالا پیج های اینستا مثل e..m..p..e..r..f..u..m..e تهیه کن چون شباهت و کیفیت رایحه بسیار بالاست...

من بعضی عطرارو راستش زورم میاد دکانتشونو بگیرم مثل آمواژ پرپس مثلا ۵ میلش ۱۷۰۰ اینا در میاد... با پول ۱۰ میل عطر پرپس میتونم یه باتل از لالیک یا مون بلان یا... بخرم که خیلی هم بیشتر باهاشون عشق کنم...برای همین میگم صمام مثلا عطراش ۵ تا ۶ میلیونه...ولی با توجه به کیفیت ، شفافیت و پرفورمنس عالی که میده واقعا ارزنده هستش...

در آخر اگه نظر شخصی منو بخوای به غیر از این اماراتی ها ، از ۳ تومن تا ۶ تومن یا ۸ تومن اگه میخوای هزینه کنی از برند های اورجینال عطر تهیه کن ، مثل لالیک ، بنتلی ، مون بلان ، ورساچه ، دیویدوف ، روبرتو کاوالی ، هوگو باس ، ایسی میاکه و... چون واقعا عشقی که اینا میدن و به شخصه اماراتی ها بهم نمیدن...

من خودم الان عطرام بیشتر اماراتی هستن و اورجینالا تموم شدن ولی یه پشیمونی ته دلمه که چرا با این هزینه ها دو سه تا اورجینال بازم نخریدم...

ولی این راهو دیگه ادامه نمیدم... اینا تموم شن قطعا فقط و فقط اورجینال...نیش و دیزاینر...

زیاده گویی شد معذرت ، امیدوارم سلامت باشین...

وقتت بخیر متین جان.

از برندهای بنتلی و کنزو، روبرتو کانالی، ایسی میاکه، هوگو باس و غیره همین رده عطری که مناسب قرار عاشقانه و حال و هوای صمیمی و دنج میده ممنون میشم اشتراک بزاری. یا اگر کارهای اماراتی دیگه به غیر از مواردی که بالاتر نوشتی توی این فضا که کیفیت و شفافیت رایحه داشته باشند. 

سپاس ازت.

در پاسخ به Matin :

خواهش میکنم🌹

من حضوری هیچوقت تست نمیکنم فقط خرید اینترنتی...

یه سری پیج ها اینستاگرام موجود دارن ولی همیشگی نیستن هر کدوم یه چی موجود دارن الان نمیدونم چند وقته دیگه فقط اورجینال دنبال میکنم...

ولی پیشنهادم اینه صبر کنی تا دو هفته دیگه اینا سایت ق..ش..م..ا..ی..ن..و..ر...ا.. که باهاشون صحبت داشتم قرار شد موجود کنن کارای صمام رو تا اواسط آبان ، خودمم لیست همین عطرارو دادم اضافه کنن به موجودی چون خودمم میخوام... صبر کن از اونجا تهیه کن اما باز یه پیشنهاد بهتر دارم برای تست رایحه !

به نظرم به یه عطر فروشی اورجینال معتبر مراجعه کن اگه تهران هستی سمت وزرا فکر میکنم عطر فروشی های اورجینال باشن نمیدونم راستش چون حضوری نمیرم (یا حتی دکانت ۱ میل از اورجینال های مد نظرت از سایت ع..ط..ر..ا.م..ی..ن یا سایت دیگه سفارش بده) بعد اگه رایحه رو پسند کردی ، نسخه صمامش رو آکبند از سایتی که گفتم یا حالا پیج های اینستا مثل e..m..p..e..r..f..u..m..e تهیه کن چون شباهت و کیفیت رایحه بسیار بالاست...

من بعضی عطرارو راستش زورم میاد دکانتشونو بگیرم مثل آمواژ پرپس مثلا ۵ میلش ۱۷۰۰ اینا در میاد... با پول ۱۰ میل عطر پرپس میتونم یه باتل از لالیک یا مون بلان یا... بخرم که خیلی هم بیشتر باهاشون عشق کنم...برای همین میگم صمام مثلا عطراش ۵ تا ۶ میلیونه...ولی با توجه به کیفیت ، شفافیت و پرفورمنس عالی که میده واقعا ارزنده هستش...

در آخر اگه نظر شخصی منو بخوای به غیر از این اماراتی ها ، از ۳ تومن تا ۶ تومن یا ۸ تومن اگه میخوای هزینه کنی از برند های اورجینال عطر تهیه کن ، مثل لالیک ، بنتلی ، مون بلان ، ورساچه ، دیویدوف ، روبرتو کاوالی ، هوگو باس ، ایسی میاکه و... چون واقعا عشقی که اینا میدن و به شخصه اماراتی ها بهم نمیدن...

من خودم الان عطرام بیشتر اماراتی هستن و اورجینالا تموم شدن ولی یه پشیمونی ته دلمه که چرا با این هزینه ها دو سه تا اورجینال بازم نخریدم...

ولی این راهو دیگه ادامه نمیدم... اینا تموم شن قطعا فقط و فقط اورجینال...نیش و دیزاینر...

زیاده گویی شد معذرت ، امیدوارم سلامت باشین...

سلام متین جان ممنون بابت توضیحات کاملی که دادی

برای مارلی گرینلی کدوم مشابه اماراتی بهتره؟

Matin Matin
1404/07/28
در پاسخ به نیما رئیسی :

وقتت بخیر متین جان.

از برندهای بنتلی و کنزو، روبرتو کانالی، ایسی میاکه، هوگو باس و غیره همین رده عطری که مناسب قرار عاشقانه و حال و هوای صمیمی و دنج میده ممنون میشم اشتراک بزاری. یا اگر کارهای اماراتی دیگه به غیر از مواردی که بالاتر نوشتی توی این فضا که کیفیت و شفافیت رایحه داشته باشند. 

سپاس ازت.

بیشتر عطرایی که تست کردم و البته دوس داشتم رو داخل پروفایل عطرافشانم میتونید ببینید...

Matin Matin
1404/07/28
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام متین جان ممنون بابت توضیحات کاملی که دادی

برای مارلی گرینلی کدوم مشابه اماراتی بهتره؟

درود ارادت

نکسا ایمورتال از برند رو بروکا (nexa immortal - rue broca)

به نظرم با توجه به قیمتش ، کیفیت خوبی ارائه میده ، باتل و باکس زیبایی هم داره...

نسخه فرنچ اونیو هم خوبه ولی خب من اینو زیبا تر میبینم...

Matin Matin
1404/07/28
در پاسخ به نیما رئیسی :

وقتت بخیر متین جان.

سپاس ازت.

نیما عزیز چند تا کار درجه یک خوش قیمت میگم اگه سلیقه‌ات بخوره و بپسندی بسیار جذاب و گیرا هستن:

اماراتی:(همشون مناسب فضاهایی که خواستی)

اثر از برند صمام (بهترین مشابه بولگاری تایگار) (اگه اونقدر نخواستی هزینه کنی تراثی بلو افنان هم خوبه ولی به اثر نمیرسه)

تراثی قهوه‌ای افنان (مشابه تاکسیدو)

نیدیریا ایکس ابسولو صمام (مشابه کرید اونتوس ابسولو)

اورجینال:(اونایی که منتسب عاشقانه هستن 🌹 دارن)

🌹بریونی ادو‌پرفیوم اینتنس (تو حال و هوای مارلی لیتون)

مون بلان لجند ادو پرفیوم

لالیک انکر نواغ اکستریم یا 🌹لالیک ایندیگو(کمی متفاوت تر)

🌹آزارو ماست وانتد پارفوم

🌹لالیک بلک ان وایت(اینم مشابه لیتون)

در عین سادگی ولی خاص : بنتلی ابسولوت ، بنتلی بلک ادیشن

بنتلی سیلور لک

فعلا اینا تو ذهنم اومد ، یکم فکرم درگیره این روزا نمیتونم تصمیم گیری کنم برای همین باز خودت بررسی کن ...

در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام دانیال . بهترین مشابه اماراتی به مارلی گرینلی کدومه؟

درود

French Avenue Aether

بهترین مشابه مارلی گرینلی هست هم از لحاظ کیفیت رایحه هم از لحاظ ماندگاری و پخش بو

هم بر اساس تست خودم هم بلاگرهای خارجی

موفق باشید

در پاسخ به نیما رئیسی :

سلام دانیال جان 

ممنون از اینکه جواب دادی و جامع نوشتی.

حرف شما منطقی است. البته دلیلی که صرفا از کیفیت برند پرسیدم این بوده که چند تا از برند های دیگه اماراتی، همشون بی کیفیت بوده. تا دو سال پسش زمانی که سرباز بودم با حقوق سربازی کارهای فرگرانس و چند تا شرکت که کپی روایح میزنن رو میخریدم  و الان متوجه میشم که کیفیت نت ها واقعا پایین بوده. به خاطر همین گفتم از کیفیت و شفافیت برند ها مستقیم سوال کنم چیزی که توی بعضی از برندهای اماراتی و ایرانی که قبلا تست کردم پیدا نکردم.

باز هم ممنون.

درود مجدد

برند سمام بعضی از عطرهاش خوبه و کیفیت خوبی دارن(من 7 تا رو تست داشتم)

ولی بازم 3 تا از این 7 عدد خیلی مشابه جالبی نبودن با اینکه قیمت بالایی داشتن

دقیقا میدونم که یکی از مشابه هاش با قیمت دوبرابری نسبت به نمونه افنان، باز هم کار افنان دقت بالاتری داشت

منتها برند صمام بخاطر اینکه چندتا فروشنده بلاگر ایرانی دارن بولدش میکنن(بخاطر اینکه سود خوب واردات این برند دست خودشون هست) اسمش بین خریدار ها کم و بیش شنیده میشه وگرنه تفاوت نسخه های خوبش با دیگر اماراتی ها در حد 30 تا 40 درصد هست(و قطعا ارزش 2 تا 3 برابر قیمت گرونتر رو اصلا نداره) و مطمئنم تا یک مدت دیگه که تعدادش تو ایران زیاد بشه قیمتش کاملا متعادل میشه و در حد و حدود همون افنان و آرماف خواهد بود

موفق باشید

arvin arvin
1404/07/29
در پاسخ به دانیال خرمی :

درود مجدد

دقیقا میدونم که یکی از مشابه هاش با قیمت دوبرابری نسبت به نمونه افنان، باز هم کار افنان دقت بالاتری داشت

منتها برند صمام بخاطر اینکه چندتا فروشنده بلاگر ایرانی دارن بولدش میکنن(بخاطر اینکه سود خوب واردات این برند دست خودشون هست) اسمش بین خریدار ها کم و بیش شنیده میشه وگرنه تفاوت نسخه های خوبش با دیگر اماراتی ها در حد 30 تا 40 درصد هست(و قطعا ارزش 2 تا 3 برابر قیمت گرونتر رو اصلا نداره) و مطمئنم تا یک مدت دیگه که تعدادش تو ایران زیاد بشه قیمتش کاملا متعادل میشه و در حد و حدود همون افنان و آرماف خواهد بود

موفق باشید

درود بر همگی، 🙏

کاملا با شما هم نظر هستم جناب خرمی، 

مثال مشابهش برند پاریسکرنر که چند ماه پیش فروشنده های اینستا یک الا دو تومن بالاتر از قیمت الان میفروختن، 

صمام و برند سیف مارکتش Dyrose تولید عربستان تازه تاسیس، 

و جدیدن هم افنان برند سیف مارکتش رو وارد بازار کرده به نام زیمایا،

پاینده پیروز باشید، 💐

در پاسخ به دانیال خرمی :

درود مجدد

موفق باشید

سلام و عرض ادب

کاملا موافق این حرف شما هستم. مشک آن است که خوب ببوید/ نه انکه عطار بگوید

در مورد صمام کمی زود هست. قیمت بالای اون باید در گذر زمان و استفاده بیشتر مشخص بشه که آیا ارزنده هست یا خیر

در پاسخ به Matin :

نیما عزیز چند تا کار درجه یک خوش قیمت میگم اگه سلیقه‌ات بخوره و بپسندی بسیار جذاب و گیرا هستن:

اماراتی:(همشون مناسب فضاهایی که خواستی)

اثر از برند صمام (بهترین مشابه بولگاری تایگار) (اگه اونقدر نخواستی هزینه کنی تراثی بلو افنان هم خوبه ولی به اثر نمیرسه)

تراثی قهوه‌ای افنان (مشابه تاکسیدو)

نیدیریا ایکس ابسولو صمام (مشابه کرید اونتوس ابسولو)

اورجینال:(اونایی که منتسب عاشقانه هستن 🌹 دارن)

🌹بریونی ادو‌پرفیوم اینتنس (تو حال و هوای مارلی لیتون)

مون بلان لجند ادو پرفیوم

لالیک انکر نواغ اکستریم یا 🌹لالیک ایندیگو(کمی متفاوت تر)

🌹آزارو ماست وانتد پارفوم

🌹لالیک بلک ان وایت(اینم مشابه لیتون)

در عین سادگی ولی خاص : بنتلی ابسولوت ، بنتلی بلک ادیشن

بنتلی سیلور لک

فعلا اینا تو ذهنم اومد ، یکم فکرم درگیره این روزا نمیتونم تصمیم گیری کنم برای همین باز خودت بررسی کن ...

متین جان ممنون از وقت و حوصله ای که گذاشتی و این موارد رو راهنمایی کردی.

سلامت باشی.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟