با اهدا سلام دوستان عزیز
امیدوارم حال همگی خوب باشه.
از دوستانی که از عطرهای برند صمام اماراتی تجربه استفاده داشتند، ممکن هست بفرمایند کیفیت رایحه اشون در مقایسه با سایر اماراتی ها چطوره؟
و اینکه اگر دوستان از لحاظ کیفیت رایحه از بین برند های اماراتی ها مثل افنان، رصاصی، آرماف، لطافه، صمام، احمد مغربی بخواهید رتبه بندی داشته باشید چه خواهد بود ؟
ملاک کیفیت رایحه و شفافیت نت ها باشد.
ممنونم.🤩
درود
صمام خیلی قویه ، به نظرم حتما تست کنید مخصوصا مشابه زرجف تورینو ۲۱ ، آمواژ پرپس ۵۰ ، آمواژ رفلکشن ، زرجف الکساندریا ۲ ، کرید اونتوس ابسولوت...
از نظر کیفیت : صمام ، افنان ، آرماف ، رصاصی ، (لطافه ، احمدالمغربی)
درود بر شما
ببینید اشتباهی که مردم انجام میدن اینه که برندها رو باهم مقایسه میکنن
این کار کاملا اشتباهه چرا؟ چون ممکن هست 99 درصد عطرهای رصاصی خوب باشه ولی همون عطری که الهام گرفته شده هست و شما قصد خریدش رو دارید اون یک درصد افتضاحی باشه که شما به اشتباه خرید می کنید
برای همین بهترین کار اینه که مدل رو با مدل مقایسه کنید مثلا بگید بهترین مشابه ساواژ الکسیر توی کدوم اماراتی هست؟
مثلا لاین پراید لطافه رو اگر بخواید در نظر بگیرید به جرات تمام برندهای دیگه حذف میشن ولی خوب توی ایران خیلی این لاین شناخته شده نیست
به هر حال از دید منی که تمام این برندها رو به تعداد زیاد تست کردم و بر اساس موجودی توی ایران و چیزهایی که ایرانی ها میپسندن ، صمام و رصاصی بالاترین رده کیفیتی رو دارن
بعد از اون افنان، لطافه، آرماف و احمد مغربی در آخر.
بازم جا داره که تکرار کنم لطافه یا رصاصی یک سری عطر و رایحه دارن که اون برندهای دیگه حتی اسمش رو هم نمیتونن یدک بکشن واسه همین بهتره که مثلا کپی ساواژ الکسیر رو توی همه برندها باهم مقایسه کنید تا بتونید بهترین خرید رو داشته باشید
موفق باشید
سلام نیما جان سوال من هم هست منتظرم دوستان تجربه هاشونو به اشتراک بذارن
ممنون بابت پرسش
درود بر شما
این کار کاملا اشتباهه چرا؟ چون ممکن هست 99 درصد عطرهای رصاصی خوب باشه ولی همون عطری که الهام گرفته شده هست و شما قصد خریدش رو دارید اون یک درصد افتضاحی باشه که شما به اشتباه خرید می کنید
برای همین بهترین کار اینه که مدل رو با مدل مقایسه کنید مثلا بگید بهترین مشابه ساواژ الکسیر توی کدوم اماراتی هست؟
مثلا لاین پراید لطافه رو اگر بخواید در نظر بگیرید به جرات تمام برندهای دیگه حذف میشن ولی خوب توی ایران خیلی این لاین شناخته شده نیست
به هر حال از دید منی که تمام این برندها رو به تعداد زیاد تست کردم و بر اساس موجودی توی ایران و چیزهایی که ایرانی ها میپسندن ، صمام و رصاصی بالاترین رده کیفیتی رو دارن
بازم جا داره که تکرار کنم لطافه یا رصاصی یک سری عطر و رایحه دارن که اون برندهای دیگه حتی اسمش رو هم نمیتونن یدک بکشن واسه همین بهتره که مثلا کپی ساواژ الکسیر رو توی همه برندها باهم مقایسه کنید تا بتونید بهترین خرید رو داشته باشید
موفق باشید
سلام دانیال . بهترین مشابه اماراتی به مارلی گرینلی کدومه؟
درود
صمام خیلی قویه ، به نظرم حتما تست کنید مخصوصا مشابه زرجف تورینو ۲۱ ، آمواژ پرپس ۵۰ ، آمواژ رفلکشن ، زرجف الکساندریا ۲ ، کرید اونتوس ابسولوت...
از نظر کیفیت : صمام ، افنان ، آرماف ، رصاصی ، (لطافه ، احمدالمغربی)
درود متین جان
ممنون از پاسخ ات. حتما.
فقط لطفا میشه بگی که بازآفرینی این رایحه ها توی برند صمام چه اسمی دارند ؟
یکی از آشناها سری kiss and sea معرفی کرده بود که مشابه زرجوف الکساندریا ۲ بوده. آیا این رو هم تست کردی ؟
از بین این روایح که پیشنهاد کردی ممنون میشم حال و هوای اون عطر و محیط استفاده شون رو زحمت بکشی بگی. ممنون میشم.
درود بر شما
موفق باشید
سلام دانیال جان
ممنون از اینکه جواب دادی و جامع نوشتی.
حرف شما منطقی است. البته دلیلی که صرفا از کیفیت برند پرسیدم این بوده که چند تا از برند های دیگه اماراتی، همشون بی کیفیت بوده. تا دو سال پسش زمانی که سرباز بودم با حقوق سربازی کارهای فرگرانس و چند تا شرکت که کپی روایح میزنن رو میخریدم و الان متوجه میشم که کیفیت نت ها واقعا پایین بوده. به خاطر همین گفتم از کیفیت و شفافیت برند ها مستقیم سوال کنم چیزی که توی بعضی از برندهای اماراتی و ایرانی که قبلا تست کردم پیدا نکردم.
باز هم ممنون.
سلام نیما جان سوال من هم هست منتظرم دوستان تجربه هاشونو به اشتراک بذارن
ممنون بابت پرسش
سلام و ارادت
امیدوارم بهترین استفاده رو از دوستان ببریم.
درود متین جان
ممنون از پاسخ ات. حتما.
فقط لطفا میشه بگی که بازآفرینی این رایحه ها توی برند صمام چه اسمی دارند ؟
یکی از آشناها سری kiss and sea معرفی کرده بود که مشابه زرجوف الکساندریا ۲ بوده. آیا این رو هم تست کردی ؟
از بین این روایح که پیشنهاد کردی ممنون میشم حال و هوای اون عطر و محیط استفاده شون رو زحمت بکشی بگی. ممنون میشم.
ارادت
cnidaria x absolu مشابه کرید اونتوس ابسولو (معتدل ، تلخ و شیرین ، مناسب ۳ فصل سال ، ترجیحا گرمای شدید نباشه) مناسب هر مکان و هر زمان به خصوص قرار عاشقانه ، قرار دوستانه ومهمانی
cnidaria x cologne مشابه آمواژ رفلکشن (خنک کمی معتدل ، تلخ و معطر، مناسب ۴ فصل) مناسب استفاده روزمره ، دورهمی
lavender controller مشابه آمواژ پرپس ۵۰ (گرم و سنگین ، مناسب پاییز و زمستان و سرمای زیاد) مناسب قرار رسمی ، دورهمی سنگین و سلیقه خاص
kiss & sea deep want مشابه الکساندریا ۲ (گرم ، مناسب پاییز و زمستان) مناسب قرار رسمی ، مهمانی رسمی و جاهای مهم
kiss & sea summer glow مشابه تورینو ۲1 (خنک و فرش ، مناسب بهار و تابستان) مناسب استفاده روزمره ، قرار دوستانه
chaos مشابه مارلی التیر (گرم و شیرین ، مناسب پاییز و زمستان) مناسب قرار عاشقانه ، مهمانی و دورهمی
حال و هواشونم تو عطرافشان ریویوهارو ببینید دوستان توضیح دادن راجبشون ، یه چیز خلاصه هم من گفتم..
امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرین اما اینو فراموش نکنین که هیچ عطری جای اورجینال رو هیچوقت نمیگیره ، پس با توجه به قیمت آدم باید نظر بده همیشه ، اورجینال همیشه اولویت باشه...ولی خب یه سری عطرای ۲۰ ۳۰میلیونی به بالا تهیهاش برای همه سخته پس یا باید دکانت تهیه کرد یا مشابه ، که خب اون برمیگرده به سلیقه و میزان مصرف هر شخص..
موفق باشید
ارادت
cnidaria x absolu مشابه کرید اونتوس ابسولو (معتدل ، تلخ و شیرین ، مناسب ۳ فصل سال ، ترجیحا گرمای شدید نباشه) مناسب هر مکان و هر زمان به خصوص قرار عاشقانه ، قرار دوستانه ومهمانی
cnidaria x cologne مشابه آمواژ رفلکشن (خنک کمی معتدل ، تلخ و معطر، مناسب ۴ فصل) مناسب استفاده روزمره ، دورهمی
lavender controller مشابه آمواژ پرپس ۵۰ (گرم و سنگین ، مناسب پاییز و زمستان و سرمای زیاد) مناسب قرار رسمی ، دورهمی سنگین و سلیقه خاص
kiss & sea deep want مشابه الکساندریا ۲ (گرم ، مناسب پاییز و زمستان) مناسب قرار رسمی ، مهمانی رسمی و جاهای مهم
kiss & sea summer glow مشابه تورینو ۲1 (خنک و فرش ، مناسب بهار و تابستان) مناسب استفاده روزمره ، قرار دوستانه
chaos مشابه مارلی التیر (گرم و شیرین ، مناسب پاییز و زمستان) مناسب قرار عاشقانه ، مهمانی و دورهمی
حال و هواشونم تو عطرافشان ریویوهارو ببینید دوستان توضیح دادن راجبشون ، یه چیز خلاصه هم من گفتم..
امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرین اما اینو فراموش نکنین که هیچ عطری جای اورجینال رو هیچوقت نمیگیره ، پس با توجه به قیمت آدم باید نظر بده همیشه ، اورجینال همیشه اولویت باشه...ولی خب یه سری عطرای ۲۰ ۳۰میلیونی به بالا تهیهاش برای همه سخته پس یا باید دکانت تهیه کرد یا مشابه ، که خب اون برمیگرده به سلیقه و میزان مصرف هر شخص..
موفق باشید
خیلی ممنون از این همه توضیحات خوب.
حتما استفاده میکنم.
ممکنه راهنمایی کنی اگر تهران تشریف داری جایی که خودت خرید میکنی و تست میکنی بگی برم پیششون ؟
خیلی ممنون از این همه توضیحات خوب.
حتما استفاده میکنم.
ممکنه راهنمایی کنی اگر تهران تشریف داری جایی که خودت خرید میکنی و تست میکنی بگی برم پیششون ؟
خواهش میکنم🌹
من حضوری هیچوقت تست نمیکنم فقط خرید اینترنتی...
یه سری پیج ها اینستاگرام موجود دارن ولی همیشگی نیستن هر کدوم یه چی موجود دارن الان نمیدونم چند وقته دیگه فقط اورجینال دنبال میکنم...
ولی پیشنهادم اینه صبر کنی تا دو هفته دیگه اینا سایت ق..ش..م..ا..ی..ن..و..ر...ا.. که باهاشون صحبت داشتم قرار شد موجود کنن کارای صمام رو تا اواسط آبان ، خودمم لیست همین عطرارو دادم اضافه کنن به موجودی چون خودمم میخوام... صبر کن از اونجا تهیه کن اما باز یه پیشنهاد بهتر دارم برای تست رایحه !
به نظرم به یه عطر فروشی اورجینال معتبر مراجعه کن اگه تهران هستی سمت وزرا فکر میکنم عطر فروشی های اورجینال باشن نمیدونم راستش چون حضوری نمیرم (یا حتی دکانت ۱ میل از اورجینال های مد نظرت از سایت ع..ط..ر..ا.م..ی..ن یا سایت دیگه سفارش بده) بعد اگه رایحه رو پسند کردی ، نسخه صمامش رو آکبند از سایتی که گفتم یا حالا پیج های اینستا مثل e..m..p..e..r..f..u..m..e تهیه کن چون شباهت و کیفیت رایحه بسیار بالاست...
من بعضی عطرارو راستش زورم میاد دکانتشونو بگیرم مثل آمواژ پرپس مثلا ۵ میلش ۱۷۰۰ اینا در میاد... با پول ۱۰ میل عطر پرپس میتونم یه باتل از لالیک یا مون بلان یا... بخرم که خیلی هم بیشتر باهاشون عشق کنم...برای همین میگم صمام مثلا عطراش ۵ تا ۶ میلیونه...ولی با توجه به کیفیت ، شفافیت و پرفورمنس عالی که میده واقعا ارزنده هستش...
در آخر اگه نظر شخصی منو بخوای به غیر از این اماراتی ها ، از ۳ تومن تا ۶ تومن یا ۸ تومن اگه میخوای هزینه کنی از برند های اورجینال عطر تهیه کن ، مثل لالیک ، بنتلی ، مون بلان ، ورساچه ، دیویدوف ، روبرتو کاوالی ، هوگو باس ، ایسی میاکه و... چون واقعا عشقی که اینا میدن و به شخصه اماراتی ها بهم نمیدن...
من خودم الان عطرام بیشتر اماراتی هستن و اورجینالا تموم شدن ولی یه پشیمونی ته دلمه که چرا با این هزینه ها دو سه تا اورجینال بازم نخریدم...
ولی این راهو دیگه ادامه نمیدم... اینا تموم شن قطعا فقط و فقط اورجینال...نیش و دیزاینر...
زیاده گویی شد معذرت ، امیدوارم سلامت باشین...