درود
اگر ممکنه عطر مردونه عودی_چوبی که حالتی مخملی( چیزی شبیه عود وود تام فورد یا عود سیو د کینگ ) داشته باشه ، با پرفورمنس قوی تر از اونها پیشنهاد بدین بهم ممنون میشم .
درود مهرداد جان
از برند بروج عطر لاماسات عود فکر میکنم همونی که میخوای باشه
اتفاقا داشتم سایت ری.حا رو میگشتم امروز به چشمم خورد که هم باتل هم دکانتشو موجود داره...
خیلی پرفورمنس خوبی داره و تو حال و هوای عود ووده دقیقا...
متوجه شدم ،ریحا🙏🏻
تست کنم ببینم چطوره
گفتم که تو کامنت اول سایت ر..ی..ح..ا هم باتل داره هم دکانت
به نظرم اول تست کن بازم
سلام، stronger with you oud
ارزان تر و پاف بیشتر
#آلفرد دانهیل آیکون ابسولوت (طلایی) Dunhill Icon Absolute
کار قوی و البته گران...
سلام، stronger with you oud
سلام ممنونم از شما
ارزان تر و پاف بیشتر
#آلفرد دانهیل آیکون ابسولوت (طلایی) Dunhill Icon Absolute
کار قوی و البته گران...
سلام لطف کردین
سلام
بنده هم لاماسات عود از برند بروژ رو پيشنهاد ميكنم كه خودم هم دارم و بهترين گزينه ميدونم.
يك ماه پيش از عطرافشان درخواست اضافه كردن در ديتا بيس داشتم و نظر هم گذاشتم كه نه رد شد و نه انجام شد. اينجا همون نظرم رو كپى ميكنم اميدوارم مفيد باشه:
Lamasat Oud Borouj
جواهرى در قصر!!!
اگه اين عطر به عنوان كلون عود وود تامفورد در نظر گرفته نميشد خودش به صورت يه عطر مستقل ارزشش بيشتر به چشم ميومد.
اما واقعا نميشه چشممون رو به تلاش طراح عطر براى تقليد از عود وود ببنديم.
١- در اولين برخورد نميشه قضاوتش كرد چون بوى چسب چوب و چنين چيزى ميده و بايد چند ماه مسريت شه!
٢- بعد از گذشت زمان بويى لاكچرى ميده كه تا ٤ برابر قيمتش و به عنوان يه نيش تمام قد ممكنه ارزشمند باشه.
٣- سيتروسى، آروماتيك، چوبى و عودى بسيار نرم و خواستنى (همونقدر عوديه كه عود وود!!)
٤- مناسب استايلى كه بشه بهش گفت استايل شيك و با كلاس!
٥- متمول، لاكچرى، حرفه اى، ٣٠ به بالا، بدون جنسيت، مناسب محيط كارى براى مدير يا تاجر، كاسب طلافروش!!
٦- راحت پوش و همه پسند با پرفورمنس قوى و بسيار رضايت بخش.
٧- نيمه دوم سال و اوايل بهار، شب و روز. بسيار پر بازخورد.
حتى به عنوان مشابه تامفورد يا كرود عود ثمين بازهم بى رقيب و با فاصله بسيار با ديگر رقبا.
بسيار خوش قيمت
سلام
بنده هم لاماسات عود از برند بروژ رو پيشنهاد ميكنم كه خودم هم دارم و بهترين گزينه ميدونم.
يك ماه پيش از عطرافشان درخواست اضافه كردن در ديتا بيس داشتم و نظر هم گذاشتم كه نه رد شد و نه انجام شد. اينجا همون نظرم رو كپى ميكنم اميدوارم مفيد باشه:
Lamasat Oud Borouj
جواهرى در قصر!!!
اگه اين عطر به عنوان كلون عود وود تامفورد در نظر گرفته نميشد خودش به صورت يه عطر مستقل ارزشش بيشتر به چشم ميومد.
اما واقعا نميشه چشممون رو به تلاش طراح عطر براى تقليد از عود وود ببنديم.
١- در اولين برخورد نميشه قضاوتش كرد چون بوى چسب چوب و چنين چيزى ميده و بايد چند ماه مسريت شه!
٢- بعد از گذشت زمان بويى لاكچرى ميده كه تا ٤ برابر قيمتش و به عنوان يه نيش تمام قد ممكنه ارزشمند باشه.
٣- سيتروسى، آروماتيك، چوبى و عودى بسيار نرم و خواستنى (همونقدر عوديه كه عود وود!!)
٤- مناسب استايلى كه بشه بهش گفت استايل شيك و با كلاس!
٥- متمول، لاكچرى، حرفه اى، ٣٠ به بالا، بدون جنسيت، مناسب محيط كارى براى مدير يا تاجر، كاسب طلافروش!!
٦- راحت پوش و همه پسند با پرفورمنس قوى و بسيار رضايت بخش.
٧- نيمه دوم سال و اوايل بهار، شب و روز. بسيار پر بازخورد.
حتى به عنوان مشابه تامفورد يا كرود عود ثمين بازهم بى رقيب و با فاصله بسيار با ديگر رقبا.
بسيار خوش قيمت
درود HOMON عزیز
ممنونم از پیشنهاد و توضیح مفصلت
اتفاقا آقا متین هم همین کارو بهم پیشنهاد داد که نظرمو جلب کرد ،چون هم قیمت مناسبی داره به نسبت و هم طبق گفته پخش بو و کیفیت خوبی هم داره
کارود عود هم اگرچه از تام فورد پخش بهتری ممکنه داشته باشه ،اما به این قیمت حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون الانش برای من توجیح خرید نداره .
سر برج بشه ،احتمالا در اولین فرصت بلایند میکنم همین بروج رو
درود بر شما
این عطر قطعا شما رو راضی میکنه چون من هر دو رو تست داشتم ولی بخاطر پرفورمنس پایین عود وود بیخیالش شدم
موفق باشید
درود بر شما
این عطر قطعا شما رو راضی میکنه چون من هر دو رو تست داشتم ولی بخاطر پرفورمنس پایین عود وود بیخیالش شدم
موفق باشید
سلام
متشکرم از پیشنهادتون