سلام
من تازه ۲ ماه وارد دنیا عطر شدم و تو همین مدت کلی عطر خریدم. اگه بخوام لیست کنم.
۸۰، ۹۰ میل دکانت و سمپل از عطر های مختلف دارم. غیر از اون باتل کامل این عطر ها رو هم خریدم
لاتوسکا و رجیو برند زرجوف
کالان برند مارلی
رد توباکو برند مانسترا
پراید کالکشن برند ژان پل گوتیه
ماسک نویر برند نارسیس رودریگز
کلاب د نوبت میلستون برند آرماف
خنجر و بدیع العود فور گلوری برند لطافه
استرانگر ویس یو صندلوود برند جورجیو آرمانی
پورپوس برند امواج
و همچنان دلم میخواد چند تا عطر دیگه بخرم مثل
بویس امپریال برند استنشیال پرفیومز ، له مل له پرفیوم برند ژان پل گوتیه، باراوندا برند ناسوماتو و...
اما مسئله مهم اینکه سالی چند تا عطر باید بخریم؟ جوری که مصرف بشن و خراب نشن
شما ها خودتون سالی چندتا عطر میخرید؟ سالی چند تا عطر رو تموم میکنید؟
ممنون از توضیحاتتون. این نکاتی که گفتید رو قبلاً رعایت نمیکردم.
ولی مثلاً اخیرا تمام عطر هام رو کشویی از کمد گذاشتم که هم دور از دسترس دید اطرافیان باشه هم طول عمر بیشتری داشته باشه و ۲، ۳ تا عطر بیشتر دم دست نذاشتم و دیگه راجب عطر ها با اطرافیان که علاقهای ندارند صحبتی نمیکنم
اما نکته جالب این هست که به واسطه عطر و روایح دوست جدیدی پیدا کردم که اتفاقا فردا قرار هست همدیگرو ببینیم...
خیلی عالی
آرزوی موفقیت و دل خوش برای همه خصوصا شما 🌷
خیلی ممنون که کامل توضیح دادید
دقیقاً درسته تو خرید عطرهام ماندگاری بالا و پخش بوی خوب خیلی مدنظرم بود اما تنوع رایحه ها رو گیجی اسمش رو نمیشه گذاشت. تقریباً هر عطری که بوش رو خوشم میاد رو میخرم خیلی درگیر این نیستم چه نت هایی داره. البته چندتایی هم این وسط ها بلایند بای کردم که خب از بعضی راضی بودم از بعضی ها هم نه.
اون موقع که این سوال رو پرسیدم هدف این بود که بدونم بقیه چه تعداد میخرن و اینکه عطر هام خراب نشن! بعد از اون هم چند تا عطر دیگه خریدم که هنوز حتی 4، ۵ تاشون رو بازشون نکردم تا خراب نشن. چون یادمه عطر 212 VIP از برند کارولینا هرا داشتم که بعد از ۳، ۴ سال خراب شد.
متاسفانه باید اعتراف کنم که خیلی هیجانی برخورد کردم تا 1، ۲ سال دیگه احتمالا هیچ عطری نخرم تا چند تا از این هایی که دارم تموم بشه. غیر از اون با این افزایش قیمت ها آدم دلش به خرید نمیره عطری که 10 تومن بوده شده 20 تومن و عطر 20 تومنی شده ۳۰ و خورده ای.
من دیشب بعد از ۳ سال دوباره رفتم سراغ نویر از تام فورد و به نظرم بوش خیلی از آخرین بار که زدم عوض شده. شاید بگین بعد از سه سال چی یادته ولی من اون بوی پودری ای که همیشه نویر رو باهاش میشناختم دیگه پیداش نمیکنم. نه جاش بد بوده و نه گرم بوده ولی کمتر از نصفی ازش مونده.
بو تا بو، برند تا برند واقعا فرق داره، عطر عودی رزینی انقضا نداره. ولی بوهای سیتروسی گلی زود انقضا میشن.
جالبه که گلی ها زود انقضا میشن چرا که خیلی از بوی گلها طبیعی نیستن، طبیعی هاش مثل بوی گل رز هیچ وقت انقضا نمیشن.
اگر میخواین عطری بخرین که عمری بمونه برین سراغ آمواژ و زرجوف، هنوز الکساندریا تکون نخورده. اگر هم دیزاینری میخواین فقط دیور. نمیخوام بگم مابقی بد هستن ولی من عطرهای دیور رو از سالها پیش دارم و داشتم، هیچ کدوم عوض نشدن. شنل هنوز همونه ولی هیچ کدوم به اندازه دیورهام عمر ندارن. ysl هام هم اون قدیمی هام رو همسرم زد و تموم کرد. فقط ۳ تاش مونده که اونا هم دیگه اونقدر قدیمی نیستن. البته به جز تاکسیدو که هم جدیده و هم دست خودمه.
در آخر من متوجه تغییر بو در برندهای: شنل، YSL، ورساچه و بلگاری نشدم ولی بعضی وقت ها حس میکنم بعضی هاشون دیگه اون ماندگاری روزهای اول رو هم ندارن.
تامفورد هم قدیمی خیلی دارم. ولی نویرش به صورت حتمی عوض شده. اما بلک ارکید به هیچ عنوان تکون نخورده.
در آخر من یک چیز بگم: بعضی از این تغییرها بد نیستن مثل نویر. درسته عوض شده ولی بد نشده و اتفاقا احساس میکنم بهتر شده. اما اکثرا اصلا خوب نیستن.