عارف عارف
4
1404/07/18

مشکل در بخش برندهای سایت

با سلام و احترام

در بررسی صفحه‌ی برندها متوجه شدم که در نمایشگرهایی با عرض بزرگ‌تر از ۷۶۸ پیکسل، محصولات به‌درستی نمایش داده نمیشن. به‌نظر می‌رسه این مسئله به تنظیمات مربوط به media query در بخش فرانت‌اند مربوط باشه.به عنوان نمونه، در صفحه‌ی برند ورساچه (لینک زیر)، زمانی که صفحه در حالت دسکتاپ باز می‌شه، محصولات مخفی هستند؛ اما اگر در حالت Inspect، وقتی عرض صفحه را به کمتر از ۷۶۸ پیکسل کاهش بدید، محتوا نمایش داده میشه:

https://www.atrafshan.ir/brands/versace

این مورد با یک اصلاح جزئی در کدهای CSS قابل حله.

پاسخ مدیر : سلام عرض ادب
ممنون از توجه شما
این محدودیت توسط خود عطرافشان اعمال شده است
عارف عارف
1404/07/18

ممنون از پاسخ شما

اما چرا واقعا! حتی ممکنه روی سئوی سایت اثر منفی بذاره...

پاسخ مدیر : مجبور هستیم برای اینکه برند های اورجینال محدودیت دارند
حمید حمید
1404/07/20

وقتی یه برند انتخاب میکنیم محصولاتش رو بهمون نشون نمیده ، همچنین مثلا تولیدات یه عطار و ...

من روی چند تا سیستم که ویندوز داشتن امتحان کردم ولی همگی مشکل داشتن اما با گوشی و سیستم عامل اندروید باز میکرد.

لطفا این مشکل رو برطرف کنید

عارف عارف
1404/07/20
در پاسخ به حمید :

وقتی یه برند انتخاب میکنیم محصولاتش رو بهمون نشون نمیده ، همچنین مثلا تولیدات یه عطار و ...

من روی چند تا سیستم که ویندوز داشتن امتحان کردم ولی همگی مشکل داشتن اما با گوشی و سیستم عامل اندروید باز میکرد.

لطفا این مشکل رو برطرف کنید

همون‌طور که مدیریت محترم گفتن، ظاهرا خودشون این محدودیت رو اعمال کردن؛ اما اگر می‌خواید با سیستم مرور کنید؛ روی صفحه کلیک راست کنید و گزینه inspect رو انتخاب کنید؛ سایز صفحه رو به 767 کاهش بدید؛ حالا می‌تونید المان‌هایی که هیدن شده بودن رو ببینید.

حمید حمید
1404/07/22
در پاسخ به عارف :

همون‌طور که مدیریت محترم گفتن، ظاهرا خودشون این محدودیت رو اعمال کردن؛ اما اگر می‌خواید با سیستم مرور کنید؛ روی صفحه کلیک راست کنید و گزینه inspect رو انتخاب کنید؛ سایز صفحه رو به 767 کاهش بدید؛ حالا می‌تونید المان‌هایی که هیدن شده بودن رو ببینید.

تشکر ولی مخفی کردن یه قابلیتی که از بدیهات هست چه معنی میتونه داشته باشه؟
مثل این میمونه که ده تا اتاق واسه یه خانه در نظر گرفته بشه ولی درش رو کامل پلمب کنیم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟