marrry marrry
12
1404/07/13

Emper

سلام دوستان نظرتون راجع به عطرهای اماراتی امپر چیه؟

کسی تست داشته؟

کیفیت رایحه و موندگاریشون چطوره ؟

یکی از عطراش به اسم ساگا پینک رو تست کردم و خوشم اومد

marrry marrry
1405/02/07
در پاسخ به Sobhan javaheri :

با درود امیدوارم حالتون خوب باشه،

من به تازگی قراره از ع.طر....س.را خرید داشته باشم،چند وقته پیش یه جایی خوندم درباره فروشگاه عط.ر.س.را گفته بودین،خواستم اینجا ازتون بپرسم از اونجایی که خیلی ازشون خرید داشتید به طور کلی تونست نظر شمارو جلب کنه محصولاتش؟،از هر حیث مثل کیفیت رایحه و پخش و ماندگاریش و حتی سلامت محور بودنش که واکنش آلرژیک نداشتین بعد از استفاده؟،

از تجربتون توضیحی بدید ممنون میشم💫

سلام 

بله از عطرسرا خرید سمپل خیلی داشتم .

چند تا هم باتل ۱۸ و ۳۰ میل گرفتم .

والا یه سری از رایحه ها رو چون قبلا اورجینال رو داشتم بعد از اینجا سفارش دادم که راضی بودم و شباهت حداقل ۸۰ درصد بود.

یه سری کارها هم  اصلا اورجینال رو بو نکرده بودم و مشابه رو از ع ط ر س را گرفتم ، ولی خیلی رایحش رو دوست داشتم ، مثل بامبو هارمونی ، مارفا ، استیل لایف ، پیور ماسک و...

در مورد سلامت نمیتونم نظری تخصصی بدم .ولی من خودم حساسیتی نشون ندادم به عطرهاش .و اینکه تو سایتشون خوندم اسانس های روغنی رو از شرکت های فرانسوی و المانی میگیرن .کیفیت اسپری هم خوبه فقط شیشه ها همه یک شکل و بیرنگه که کاش تو طراحی شیشه خلاقیت بیشتری ارائه میکردن و شیشه ها زیباتر میبود.

در مورد کیفیت  خب اگه قرار باشه با اماراتی هایی که استفاده کردم مقایسه کنم .

به نظرم کارای افنان و ارماف و رصاصی  خب بالاتر هستند چون کیفیت و ماندگاری خوبی دارند و طراحی شیشه هم بسیار زیبا کار میکنند.

من یه چند تا کار از لطافه و احمد مغربی و الحمبرا هم تست کردم که به نظرم ع ط ر س را  هم از نظر رایحه با اونا برابری میکنه.

در نهایت به خاطر مسائل اقنصادی یکی دو سالی میشه که در حال تست  نمونه های اماراتی و ایرانی هستم .به نظرم از کارهایی که دوست دارید سمپل تهیه کنید و تست و مقایسه کنید و امیدوارم به نتیجه برسید .

به امید روزی که به راحتی همه بتونیم عطر اورجینال دلخواه خودمون رو بخریم.

[EDITED] 1405/02/07 12:46
در پاسخ به marrry :

سلام 

بله از عطرسرا خرید سمپل خیلی داشتم .

چند تا هم باتل ۱۸ و ۳۰ میل گرفتم .

والا یه سری از رایحه ها رو چون قبلا اورجینال رو داشتم بعد از اینجا سفارش دادم که راضی بودم و شباهت حداقل ۸۰ درصد بود.

یه سری کارها هم  اصلا اورجینال رو بو نکرده بودم و مشابه رو از ع ط ر س را گرفتم ، ولی خیلی رایحش رو دوست داشتم ، مثل بامبو هارمونی ، مارفا ، استیل لایف ، پیور ماسک و...

در مورد سلامت نمیتونم نظری تخصصی بدم .ولی من خودم حساسیتی نشون ندادم به عطرهاش .و اینکه تو سایتشون خوندم اسانس های روغنی رو از شرکت های فرانسوی و المانی میگیرن .کیفیت اسپری هم خوبه فقط شیشه ها همه یک شکل و بیرنگه که کاش تو طراحی شیشه خلاقیت بیشتری ارائه میکردن و شیشه ها زیباتر میبود.

در مورد کیفیت  خب اگه قرار باشه با اماراتی هایی که استفاده کردم مقایسه کنم .

به نظرم کارای افنان و ارماف و رصاصی  خب بالاتر هستند چون کیفیت و ماندگاری خوبی دارند و طراحی شیشه هم بسیار زیبا کار میکنند.

من یه چند تا کار از لطافه و احمد مغربی و الحمبرا هم تست کردم که به نظرم ع ط ر س را  هم از نظر رایحه با اونا برابری میکنه.

در نهایت به خاطر مسائل اقنصادی یکی دو سالی میشه که در حال تست  نمونه های اماراتی و ایرانی هستم .به نظرم از کارهایی که دوست دارید سمپل تهیه کنید و تست و مقایسه کنید و امیدوارم به نتیجه برسید .

به امید روزی که به راحتی همه بتونیم عطر اورجینال دلخواه خودمون رو بخریم.

سپاسگزارم از توضیح جامع و کاملتون🌹

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟