پاییز و عطر

سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه.‌

با توجه به شروع فصل زیبای پاییز، بیاید بگید چه عطر‌هایی رو برای این فصل قراره انتخاب کنین و چه عطرهایی رو زیر نظر دارید؟ 🍁🍂‌

من خودم اینا رو قراره امتحان کنم، Oud for Greatness #اینیتیو (اینیشیو) پارفومز پرایوز عود فور گریتنس Oud for Greatness Search #آمواج سرچ Search Valentino Uomo #والنتینو یومو (اومو) Valentino Uomo Jamal's Palace #ممو پاریس جمالز پالاس Jamal's Palace و حالا چندتای دیگه 

سلام دوست عزیز اتفاقا در گیر و دار خرید یک کار زمستونی هستم چون لازم دارم ولی هنوز موندم یک بخاطر اینکه قیمت ها افزایش پیدا کرده و باید یک کار رو انتخاب کنم دوم اینکه همه کار ها یهو چند تومن گرون شده که منو دچار دوگانگی کرده

شما جمال پالاس رو از کجا میخواهید تست کنید؟

سلام و احترام

برای استفاده 

Egoiste Platinum #شنل اگویست پلاتینیوم Egoiste Platinum 

More Than Words #زرجوف مور دن ووردس More Than Words 

و برای تست جدید هم مدتیه عطر جدیدی رو امتحان نکردم اما با این حال دوست دارم ناسوماتو دورو رو امتحان کنم :

Duro #ناسوماتو دورو Duro 

Matin Matin
1404/07/07

احتمالا ابتدای آذر یه عطر نیش انتخاب کنم که بخرم ، باید کلی فکر کنم و بررسی...البته اگه شرایط کشور اوکی باشه و اتفاق خاصی نیفته

یا از برند فرانچسکا بیانکی

یا حتی لابوراتوریرو ٱلفتیوو

شایدم سیمونه آندرئولی

انتخاب سخته و دشوار ، کلی برند خوب هست

Telecaster Telecaster
1404/07/07

درود

به به پاییز و گرانی هایی که کم کم دارن لذت تجربه کردن روایح جدید را از ما عطربازها میگیرن...

برای استفاده...

آمواج انکلیو...

جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو...

لالیک انکر نویر الکستریم...

آزارو پورهوم...

رمی لاتور سیگار...

البته تصمیم به خرید چندتا عطر پاییزی داشتم که با اتفاقات اخیر و نوسانات قیمت دلار..به نظر میرسه که باید کمی نقدینگی ام را افزایش بدم...

سلام

زرجف ناکسوس که همیشه باید باشه

ممو آیریش لدر

تام فورد امبر لدر 

له میل الکسیر رو هم شاید انتخاب کنم

عود فور گریتنس فوق العاده است حیف به تیپ و استایلم نمی‌خوره! البته اون یکی ها رو تست نکردم. 

اما تو لیست خریدم این ۳ تا عطر برای پاییز و زمستون هست منتظرم تا عطر افشان تخفیف بذار بخرم :))

Baraonda #ناسوماتو برائوندا (باراوندا) Baraonda 

Purpose #آمواج پورپوس Purpose 

Herod #پارفومز د مارلی هرود Herod 

اگه اخری یعنی جمال پالاس پیدا کردی به ما هم بگو 

این عطر به تعداد محدود برای فروشگاهای خود کمپانی تولید شده

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟