با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی،
اگرچه همواره علاقهمند به دنیای عطر بودهام، اما شامه اینجانب توانایی چندانی در تفکیک و تمیز نتها از یکدیگر ندارد که بخشی از آن به دلیل نداشتن تجربه و پرورش کافی در این زمینه است. با این حال از حضور در جمع ارزشمند شما و بهرهگیری از نکات و دیدگاههای بزرگوارانی همچون جناب دکتر اسعدی، جناب سخی عزیز، جناب شوشتری گرامی و سایر دوستان فرهیخته، آموختههای ارزشمندی کسب کردهام.
پرسشی از محضر دوستان داشتم؛ مادرم علاقه فراوانی به عطر «باکارات رژ ۵۴۰» دارند که گمان میکنم بیش از هر چیز به دلیل حضور نت زعفران در رایحه آن باشد. مایلم بدانم آیا دوستان عطرهایی را تجربه کردهاند که نت غالب آنها بر پایه زعفران بوده و از شفافیت و کیفیت مطلوبی در رایحه برخوردار باشند؟
پیشاپیش از راهنمایی ارزشمندتان کمال تشکر را دارم.
در مورد زعفران نکته ای که باید ذکر کنم اینه که عطرهایی که نت غالب در اونها زعفران هست یک حالت مدیسینال یا به فارسی یه حالت بوی دارویی و بیمارستانی می گیرند که شاید در مراحلی این حس رو القا کنند... به هر حال انتخاب مادر گرامی در مورد باکارات عالی هست..در ادامه هم من چندتا دیگه که البته قیمت تند و تیزی هم دارم خدمتتون معرفی میکنم با چندتا کپی اقتصادی...
#اینیتیو (اینیشیو) پارفومز پرایوز عود فور گریتنس Oud for Greatness
#پارفومز د مارلی هالتین ( هالتان ) Haltane
و دو اقتصادی و به طبع کیفیت پایین تر
#افنان سوپرماسی این عود Supremacy in Oud
آرماف اویسه عود
عرض ادب و احترام دارم،
از توضیحات ارزشمندتان در خصوص نت زعفران بینهایت سپاسگزارم. بر خلاف اینجانب، دقت نظر و تسلط شما در بیان خصوصیات روایح، نشاندهنده تجربه و شناخت عمیق شما از دنیای عطر است که برای بنده بسیار آموزنده و قابل تأمل بود.
از مواردی که معرفی فرمودین بسیار سپاسگزارم و حتماً تست خواهم کرد.
در مورد زعفران نکته ای که باید ذکر کنم اینه که عطرهایی که نت غالب در اونها زعفران هست یک حالت مدیسینال یا به فارسی یه حالت بوی دارویی و بیمارستانی می گیرند که شاید در مراحلی این حس رو القا کنند... به هر حال انتخاب مادر گرامی در مورد باکارات عالی هست..در ادامه هم من چندتا دیگه که البته قیمت تند و تیزی هم دارم خدمتتون معرفی میکنم با چندتا کپی اقتصادی...
#اینیتیو (اینیشیو) پارفومز پرایوز عود فور گریتنس Oud for Greatness
#پارفومز د مارلی هالتین ( هالتان ) Haltane
و دو اقتصادی و به طبع کیفیت پایین تر
#افنان سوپرماسی این عود Supremacy in Oud
آرماف اویسه عود
عرض ادب و احترام دارم،
از توضیحات ارزشمندتان در خصوص نت زعفران بینهایت سپاسگزارم. بر خلاف اینجانب، دقت نظر و تسلط شما در بیان خصوصیات روایح، نشاندهنده تجربه و شناخت عمیق شما از دنیای عطر است که برای بنده بسیار آموزنده و قابل تأمل بود.
از مواردی که معرفی فرمودین بسیار سپاسگزارم و حتماً تست خواهم کرد.
عرض ادب و احترام دارم،
بسیار ممنونم از لطف و راهنمایی شما آقا صادق بزرگوار
حتماً مواردی که اشاره فرمودین رو تست خواهم کرد.
جناب آقای علی متقی پور
عرض ارادت و احترام
سپاس بابت الطاف سرکار بر این حقیر
قبل از هر چیز ، یک پرسش مهم مطرح است :
آیا اطمینان دارید که علاقمندی والده گرامی به عطر خاص و متفاوت ( از چند منظر ) باکارات رژ ۵۴۰ به دلیل علاقه ایشان به نت زعفران است ؟
پاسخ این پرسش اهمیت دارد .
بنابرین حتما ازین باب مطلع و مطمئن شوید ، متعاقبا علت معروض خواهد شد .
هرچند رایحه زعفران خشک با خروجی رایحه نت زعفران در عطرها ، خصوص عطر مذکور متفاوت است ، مع الوصف میتوانید براحتی با قیاس رایحه ، پاسخ را بیابید که آیا علاقمندی ایشان بعلت حضور رایحه زعفران است یا خیر !
و سپس عرض خواهم کرد .
ارادت :)
جناب آقای علی متقی پور
عرض ارادت و احترام
سپاس بابت الطاف سرکار بر این حقیر
قبل از هر چیز ، یک پرسش مهم مطرح است :
آیا اطمینان دارید که علاقمندی والده گرامی به عطر خاص و متفاوت ( از چند منظر ) باکارات رژ ۵۴۰ به دلیل علاقه ایشان به نت زعفران است ؟
پاسخ این پرسش اهمیت دارد .
بنابرین حتما ازین باب مطلع و مطمئن شوید ، متعاقبا علت معروض خواهد شد .
هرچند رایحه زعفران خشک با خروجی رایحه نت زعفران در عطرها ، خصوص عطر مذکور متفاوت است ، مع الوصف میتوانید براحتی با قیاس رایحه ، پاسخ را بیابید که آیا علاقمندی ایشان بعلت حضور رایحه زعفران است یا خیر !
و سپس عرض خواهم کرد .
ارادت :)
عرض سلام و ادب خدمت استاد سخی بزرگوار،
فرارسیدن سال نو را خدمت حضرتعالی تبریک و تهنیت عرض میکنم و از درگاه خداوند متعال، برای شما، خانواده محترم و تمامی بزرگواران حاضر در این جمع معطر، سلامتی، شادکامی، خیر و برکت و توفیقات روزافزون مسئلت دارم.
در ابتدا، بابت تأخیر طولانی در پاسخ، صمیمانه از محضر شما پوزش میطلبم.
با توجه به نخستین سعادت همکلامی اینجانب و حضرتعالی، بیهیچگونه تملق و از صمیم قلب عرض میکنم، که وجود بزرگوارانی با شخصیت فرهیخته، ادب، و منش متواضعانه جنابتان، این جهان بی اصالت و پر از رنج را به مکانی زیباتر برای زیستن بدل میکند. بهراستی حضرتعالی مصداق بارز این تعبیر هستید که «درخت هرچه پربارتر، افتادهتر». امید دارم خداوند متعال این توفیق را نصیب اینجانب فرماید که در مسیر زندگی، بیش از پیش از حضور و همراهی انسانهای بزرگواری چون شما بهرهمند شوم.
بیش از این اطاله کلام نمیکنم.
در خصوص پرسش دقیق و قابل تأملی که مطرح فرمودید، عرض کنم که برداشت اولیه بنده این بود که علاقهمندی مادر به عطر مذکور، به احتمال زیاد ناشی از علاقه ایشان به رایحه زعفران است؛ چرا که ایشان علاقه ویژهای به این رایحه دارند و حتی در مصارف غذایی نیز از آن بهوفور استفاده میکنند. این نخستین بار بود که مادر را اینچنین شیفته رایحه یک عطر میدیدم.
با این حال، با توجه به نکتهسنجی حضرتعالی، به این موضوع واقف شدم که رایحه زعفران طبیعی با آنچه در ساختار یک عطر—بهویژه عطر مذکور—بهعنوان نت زعفران ارائه میشود، لزوماً یکسان نیست و از سوی دیگر، نه بنده و نه ایشان، مهارت قابلتوجهی در تشخیص و تفکیک دقیق نتهای عطری نداریم. از اینرو، این احتمال نیز کاملاً مطرح است که این جذابیت، بیش از آنکه به حضور صرف نت زعفران مربوط باشد، ناشی از هارمونی و ترکیب کلی سایر نتها در این عطر باشد.
بر همین اساس، حتماً مطابق توصیه حضرتعالی، این موضوع را با دقت بیشتری مورد بررسی قرار خواهم داد.
از توجه، دقت نظر و راهنمایی ارزشمند شما صمیمانه سپاسگزارم.