حسین حسین
6
1404/06/24

عطر های اماراتی

سلام خدمت دوستان عزیز، بین کارای اماراتی  و ایرانی عطرهایی  وجود داشته که بعد خریدش خیلی راضی بوده باشین و عملکرد مشابه کارای اروپایی داشته باشه ؟

ممنون از اینکه پاسخگو هستید

Matin Matin
1404/06/24

درود 

بله ، کشور عزیزمون که عطر خوب نداره 😅 فقط برنج خوبی داره...

ولی برند های اماراتی مثل افنان ، آرماف ، احمد مغربی و... عطرای خوبی دارن مخصوصا افنان...

سلام. من عطرایی از اجمل و رصاصی دارم که از خیلی از کارای اروپایی هم سرترن! به عنوان مثال سری Purely Orient از اجمل:

Patchouli #اجمل پچولی Patchouli 

Incense #اجمل اینسنس Incense 

Cashmere Wood #اجمل کشمیر وود Cashmere Wood 

و ...

برهانی برهانی
1404/06/24

سلام دوست عزیز،به صورت کلی عطرهای اماراتی کپی مثل اجمل،رساسی، الحمبرا،لطافه،احمد المغربی،فرگرانس و ... و حتی های کپی ها هم گزینه مناسبی برای خرید نیستند،درسته قیمت پایینی دارند ولی به قول معروف هر ارزانی بی علت نیست،مشکل اصلی این عطرها عدم شفافیت رایحه،به هم ریختگی نت ها و خطی بودن آن هاست،اگر به صورت حرفه ای دنبال می کنید و واقعاً می خواهید از عطرتون لذت ببرید،کار ارجینال بگیرید،درسته کار باکیفیت گرانه ولی ارزش داره،من توصیه می کنم سمپل کار ارجینال بگیرین و بعد با مشابه اماراتی آن مقایسه کنید،قطعاً به عرض بنده پی خواهید برد،هر چند برخی از ماراتی اماراتی کپی های خوبی هستن مثل آفرولدر الحمبرامشابه آفریکن لدر ممو پاریس و چند تای دیگه از کارهای لطافه ولی بازم همین مشکلو دارن،البته ناگفته نماند یه سری برند عربی با کیفیتی مثل عبدالصمد القرشی هست که واقعاً عالیه ولی گرانه و در حد عطرهای نیش بازاره،در پایان این نظر شخصی بنده است،خودتون تست کنید.موفق و خوش رایحه باشید.

Sadeq Sadeq
1404/06/25

درود. دو کار از افنان تست داشتم؛ سوپرماسی نات انلی اینتنس و سوپرماسی کالکتورز ادیشن. کیفیتشون واقعا خوب بود.

از آرماف و لطافه به‌ترتیب کلاب د نویت اینتنس و شاهین سیلور رو تست داشتم که راضی‌کننده نبودن برای من.

بابک بابک
1404/06/25

درود بر شما برند ویدیان به نظر بنده حتی از برندهای نیش اروپایی هم بهتره منتها قیمتشون خیلی بالاست 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟