سلام دوستان عزیز 😍
امیدوارم حالتون خوب باشه.
ممنون میشم دوستانی که تجربه خرید از برندهای لوکس ایرانی مثل مسترپیس، RBC, زیفوید و مهران مدیری و ... که در فروشگاه های زنجیره ای عطر به فروش میرسند، بفرمایند که ارزش خرید آن ها به نسبت عطرهای اماراتی برند های ارماف، احمد مغربی و افنان و آرماف هم رده قیمت حدود ۳ میلیون چگونه است ؟
عطرهای ایرانی مورد تائیدشان بوده یا اماراتی؟
به خصوص از لحاظ کیفیت رایحه.
ممنون میشم دوستان. سپاس.😍
درود
به نظر من کیفیت اماراتی ها که گفتین واقعا بیشتره...
ایرانی ها روی قیمت های ۵ ،۶ میلیونیشون به بالا تازه شاید کیفیت خوبی ببینید ، اونم باز من بعید میدونم...
عطرای خوش قیمت فرانسه ای (مثل روبرتو ویزاری ، جی پارلیس و...) و اماراتی به نظرم بهترن....
مثلا برند های ایرانی مثل هریتیج ، کینگ ریچارد یا همان مستر پیس و... که گفتین کیفیت خوبی دارن ولی من نظر شخصیم به این صورت بود ، جای دادن ۶ تا ۷ میلیون به برند ایرانی ، میرم بهترین عطرای فرانسه ای یا اماراتی رو میخرم و لذت میبرم...
موفق باشید
سلام وارادت دوست عزیز چیزی که به شخصه خودم تست کردم معمولا هم برندهای ایرانی است کردم هم برندهای معروف اماراتی بنظرمن عطرای ایرانی از لحاظ پخش رایحه عالین ولی دوام وموندگاری ندارن و خوشبو هم ساخته شدن اما مزیت عطرای اماراتی بیشتر از برندهای ایرانی البته بگم همه برندهای ایرانی اینطور نیستن منظور ما عطرای ترند و دیزاینری وگرنه بعضی عطرای ایرانی تو لاین نیش کارکردن واقعا عالی این تجربه واست شخصی خودم اساتید زیاد هستن جواب سوال شمارو بدن دوست عزیز با آرزوی سلامتی برای شما خوشبو باشین
اینم اضافه کنم با همون قیمت کارای درجه یکه شرکت های مختلفی مثل لالیک ، بنتلی ، مون بلان و... هم میشه خرید ، پس تا وقتی اینا هستن ، چرا برند ایرانی؟ لالیک رو آدم ول کنه از ایرانی ها بخره؟
درود
جالبه واقعاً...عطرهای ایرانی که تست کردم قیمت بالاتری از اماراتی ها داشتن...
البته بعضی ها با کیفیت بودن اما ۸میلیون برای یک عطر ایرانی با رایحه ای مینیمال زیاده...
آزارو..دیویدف..لالیک..و دانهیل هستن و خیلی نیازی به خرید فلنکر اماراتی نیست...
ضمناً توی ایرانی ها چارلز د بون هم عطرهای با کیفیتی داره...