Zamani Zamani
5
1404/06/19

عطر برای دختر 16-17 ساله

برای اولین بار برای خودم می‌خوام عطر بخرم رایحه های گلی و میوه ای رو دوست دارم می‌خوام یه عطر روزانه مناسب استفاده توی پاییز و زمستون باشه ولی خیلی سنگین یا خیلی شیرین نباشه که سردرد یا تهوع بیاره عطری مثل La via est belle با اینکه خوش‌بو عه ولی برای من قابل تحمل نیست شاید هم چون اونی که بو کردم اصل نبوده اینطوریه با رایحه های متعادل یا خنک مشکلی ندارم عطر های تند و تیز هم برام سردرد آوره ممنون میشم راهنمایی کنید تا عطر مناسب خودمو پیدا کنم🙏🏻🌹

Matin Matin
1404/06/19

درود

تا چقدر میخواید هزینه کنید؟

شنل چنس او تندر 

شنل چنس او فرش

میستیک بوکت افنان (مشابه مارلی والایا)

9am افنان ( سفید رنگ زنانه)

9am پور فم افنان (صورتی رنگ)

اینفینیتی گلد آرماف 

لطافه یارا صورتی یا کندی

آرامیس آرامیس
1404/06/19

با سلام 

عطر Funny #موچینو فانی Funny 

البته برا زمستون مناسب نیست اما برای سه فصل دیگه مناسبه

اگر روایح مرکباتی دوست داشته باشین البته ، من این و چند سال پیش برای یک دختر خانم چهارده پونزده ساله هدیه گرفتم که خیلی دوستش داشت 

My Way #جورجیو آرمانی مای وی My Way 

مای وی به نسبت فانی رایحه گرمتر و شیرینتر و سنگین تری داره اما چهارفصله و برای همه سنین مناسبه ، عطر مر بازخوردی هم هست اما حتما قبل از خرید تستش کنین چون کاملا گلی هست و میوه ای نیست

آرامیس آرامیس
1404/06/19

گمونم عطر کنزو زنانه هم مورد پسندتون باشه که البته این عطر هم برلی زمستون مناسب نیست رایحه خنک و میوه ای و خیلی کم گلی داره و خیلی شیرین هم نیست

L'Eau par Kenzo for Women #کنزو لئو پار زنانه L'Eau par Kenzo for Women 

همین نسخه اصلی و قدیمیش و حتما تست کنین

آرامیس آرامیس
1404/06/19

عطر هوگو باس هم میوه ای و شیرینه اما شیرینیش شدید و آزار دهنده نیست این عطر رو هم تست بفرمایین تقریبا چهار فصله

Hugo XX #هوگو بوس ایکس ایکس (هوگو باس ایکس) Hugo XX 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟