marjanmohamadi marjanmohamadi
15
1404/06/18

دکانت از کجا تهیه میکنید

با عرض سلام خدمت اعضای محترم سایت روزتون بخیر باشه😎🌹

دوستان بعضی عطرها رو هرچی سرچ میکنیم سایتی موجود ندارند شما دکانت هاتونو از کجا تهیه میکنید؟ عزیزانی که شهرستان هستن از کجا سفارش بدهند؟ اگر کاری رو هنوز تست نکردیم و از یک طرف هیچ جا هم دکانت اون کارارو ندارند هر جامیبینم زده موجود نیست اونوقت چه کنیم با این هزینه ها که نمیشه باتل کامل سفارش داد؟😮‍💨

در پاسخ به امیر علوانی :

ع_ل_ی گالری

کارایه خاص داره

س_ر_ز_م_ی_ن بعضی از کاراری خاص داره 

درود برشما جناب علوانی ممنونم از معرفی سایت های خوب حتما الان سرچ میکنم😊👌🌹

عرض ارادت جناب، ممنونم، بله سایتای خوبی هستند من چندتا کار رو دنبالشون بودم که متاسفانه موجودیشون انگار تمام شده بود بازم پیگیرشون هستم🙏🌹

از کانال تلگرام آ.ر.و.می.س..ت.ا ک. ل.اب آقا اح.مد ح.....جازی ... امیدوارم عطر افشان نظرمو ثبت کنه چون ایشون اورجینال فروشن و می‌تونه به دوستان عطرباز کمک زیادی تو تهیه عطرای مختلفشون بکنه . ممنون 

ماهی ماهی
1404/06/20
در پاسخ به Matin :

درود

دکانتو که زیاد گفتیم بگذریم

اما توی سمپل ها هم دنبالش بگردید شاید یه سایتی شانسی داشت و خریدید ، تازه سمپل خیلی بهتر از دکانته‌ ، من که خودم مدتیه دیگه نمیخرم دکانت حس خوبی بهم نمیده ، اینو با تجربه خرید بیش از ۳۰۰ ۴۰۰ دکانت بهتون میگم 🤗

دکانت فقط زمانی خوبه که خودتون یه عطریو دارید ، برای خودتون دکانت بگیرید یا همراتون باشه یا ببرید سفری چیزی...

دکانت فروشا خیلی بیشتر از این حرفا رو عطرشون میخورن و سود میکنن و با بی رحمی قیمتای عجیب میفروشن...همینطور عطرو تو شرایط بد نگه میدارن و با روش غلط دکانت میگیرن و برای مردم میفرستن ، شما از دو جای معروف همزمان یه دکانت عطر رو بگیر میبینی که با هم تفاوت دارن 😅 ۱۰ تا عطرو بو رو با هم قاطی میکنن و به خلق الله میدن... یه عده افراد تازه کار هم استخدام کردن و دکانت گیری رو‌سپردن به اونا ، اونا هم کاملا ناشیانه و بدون دلسوزی این کارو انجام میدن...

به هیچ وجه دیگه دکانت نمیخرم ، فقط باتل اورجینال

همینطور کارای درجه یکه اماراتی مثل افنان ، سمام و... شرف دارن به دکانتی که اینا میدن... سمپل ولی فرق میکنه اون عالیه چون تو خود کارخونه و شرکت تولید میشه...

خلاصه معذرت بابت زیاده گویی...موفق باشید خانم محمدی عزیز

سلام آقا متین شبتون بخیر

سمپل های اورجینال رو از کجا تهیه می‌کنید؟

دنبال سمپل د .مارلی. دلینا. اکسکلوسیف. هستم اما هیچ جا پیداش نمیکنم

در پاسخ به محمد اسدزاده :

از کانال تلگرام آ.ر.و.می.س..ت.ا ک. ل.اب آقا اح.مد ح.....جازی ... امیدوارم عطر افشان نظرمو ثبت کنه چون ایشون اورجینال فروشن و می‌تونه به دوستان عطرباز کمک زیادی تو تهیه عطرای مختلفشون بکنه . ممنون 

ممنون بابت معرفی کانال ولی موفق به جوین نشدم آدرسی که فرمودید کامل هست؟ ممنون😊🌹

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟