با عرض سلام خدمت اعضای محترم سایت روزتون بخیر باشه😎🌹
دوستان بعضی عطرها رو هرچی سرچ میکنیم سایتی موجود ندارند شما دکانت هاتونو از کجا تهیه میکنید؟ عزیزانی که شهرستان هستن از کجا سفارش بدهند؟ اگر کاری رو هنوز تست نکردیم و از یک طرف هیچ جا هم دکانت اون کارارو ندارند هر جامیبینم زده موجود نیست اونوقت چه کنیم با این هزینه ها که نمیشه باتل کامل سفارش داد؟😮💨
سلام وقت بخیر
عط...ام..ین
خ..لیفه ..چی
اگر این دوتا سایت بالا دکانت رو موجود نداشتند مجبور هستید از سایت ق...ش..م اینورا نمونه اماراتی رو دکانت بخرید
بعضی از ادکلن ها کلا دکانتشون پیدا نمیشه دیگه مثل کارای ممو پاریس
درود
دکانتو که زیاد گفتیم بگذریم
اما توی سمپل ها هم دنبالش بگردید شاید یه سایتی شانسی داشت و خریدید ، تازه سمپل خیلی بهتر از دکانته ، من که خودم مدتیه دیگه نمیخرم دکانت حس خوبی بهم نمیده ، اینو با تجربه خرید بیش از ۳۰۰ ۴۰۰ دکانت بهتون میگم 🤗
دکانت فقط زمانی خوبه که خودتون یه عطریو دارید ، برای خودتون دکانت بگیرید یا همراتون باشه یا ببرید سفری چیزی...
دکانت فروشا خیلی بیشتر از این حرفا رو عطرشون میخورن و سود میکنن و با بی رحمی قیمتای عجیب میفروشن...همینطور عطرو تو شرایط بد نگه میدارن و با روش غلط دکانت میگیرن و برای مردم میفرستن ، شما از دو جای معروف همزمان یه دکانت عطر رو بگیر میبینی که با هم تفاوت دارن 😅 ۱۰ تا عطرو بو رو با هم قاطی میکنن و به خلق الله میدن... یه عده افراد تازه کار هم استخدام کردن و دکانت گیری روسپردن به اونا ، اونا هم کاملا ناشیانه و بدون دلسوزی این کارو انجام میدن...
به هیچ وجه دیگه دکانت نمیخرم ، فقط باتل اورجینال
همینطور کارای درجه یکه اماراتی مثل افنان ، سمام و... شرف دارن به دکانتی که اینا میدن... سمپل ولی فرق میکنه اون عالیه چون تو خود کارخونه و شرکت تولید میشه...
خلاصه معذرت بابت زیاده گویی...موفق باشید خانم محمدی عزیز
سلام وقت بخیر
عط...ام..ین
خ..لیفه ..چی
اگر این دوتا سایت بالا دکانت رو موجود نداشتند مجبور هستید از سایت ق...ش..م اینورا نمونه اماراتی رو دکانت بخرید
بعضی از ادکلن ها کلا دکانتشون پیدا نمیشه دیگه مثل کارای ممو پاریس
ممنونم جناب مقدم، خ..چی رو میشناختم ولی هر سه سایت اون چیزایی که دنبالش بودم نداشتن بازم ممنون🙏
خل ی... فه چی خوبه
درود
دکانتو که زیاد گفتیم بگذریم
اما توی سمپل ها هم دنبالش بگردید شاید یه سایتی شانسی داشت و خریدید ، تازه سمپل خیلی بهتر از دکانته ، من که خودم مدتیه دیگه نمیخرم دکانت حس خوبی بهم نمیده ، اینو با تجربه خرید بیش از ۳۰۰ ۴۰۰ دکانت بهتون میگم 🤗
دکانت فقط زمانی خوبه که خودتون یه عطریو دارید ، برای خودتون دکانت بگیرید یا همراتون باشه یا ببرید سفری چیزی...
دکانت فروشا خیلی بیشتر از این حرفا رو عطرشون میخورن و سود میکنن و با بی رحمی قیمتای عجیب میفروشن...همینطور عطرو تو شرایط بد نگه میدارن و با روش غلط دکانت میگیرن و برای مردم میفرستن ، شما از دو جای معروف همزمان یه دکانت عطر رو بگیر میبینی که با هم تفاوت دارن 😅 ۱۰ تا عطرو بو رو با هم قاطی میکنن و به خلق الله میدن... یه عده افراد تازه کار هم استخدام کردن و دکانت گیری روسپردن به اونا ، اونا هم کاملا ناشیانه و بدون دلسوزی این کارو انجام میدن...
به هیچ وجه دیگه دکانت نمیخرم ، فقط باتل اورجینال
همینطور کارای درجه یکه اماراتی مثل افنان ، سمام و... شرف دارن به دکانتی که اینا میدن... سمپل ولی فرق میکنه اون عالیه چون تو خود کارخونه و شرکت تولید میشه...
خلاصه معذرت بابت زیاده گویی...موفق باشید خانم محمدی عزیز
ممنونم جناب متین عزیز، بله متاسفانه دکانت ها قابل اعتماد دیگه نیستن و اصول دکانت گیری رو رعایت نمیکنند. از طرفی گاهی تاپ نت اونها دستخوش تغییر میشه هنگام دکانت کشی... حق با شماست باید سمپل پیداکنم بهتره... 😊🌹
خل ی... فه چی خوبه
ممنونم از شما، بله خ...چی خوبه دکانت هاش، من دنبال کارایی میگشتم که موجود نبود در هیچ سایتی متاسفانه. حالا صبرمیکنم شاید سمپلشون پیدا بشه. ممنون از همگی شما عزیزان 🌱🌹
سلام روز شما هم بخیر🌻
خ .. ل...فه چ..ی خوب بود واقعا راضی بودم
ع..ط.ر.ام...ن هم یبار خرید کردم، فقط همونطور که قبلا کاربرای اینجا هم اشاره کردن یه مقدار مشکل کم فروشی داشتن
یکیم توی گوگل z . i . b . a . s . h . e رو سرچ کنین تا به کانال تلگرام برسین. اونجا میشه مثلا یه عطریو درخواست داد تا باز بشه
برای دکانت فعلا همین سه تا جا رو میشناسم😅
ع_ل_ی گالری
کارایه خاص داره
س_ر_ز_م_ی_ن بعضی از کاراری خاص داره
درود
من معمولا از خ.ل.ی.ف.ه.چ.ی و عطر.ا.م.ی.ن میگیرم. این دو فروشگاه معتبرن اما معمولا عطرهای پرفروش و محبوب رو بهصورت دکانت میفروشن.
سایت ر.ی.ح.ا رو هم چک کنید تنوع محصولاتش بالاست و سمپل و دستریزهای زیادی رو داره اما قیمتهای بعضی کارهاش واقعا بالاست و اگه مشکلی با قیمتش ندارید با خیال راحت بخرید.
سلام روز شما هم بخیر🌻
خ .. ل...فه چ..ی خوب بود واقعا راضی بودم
ع..ط.ر.ام...ن هم یبار خرید کردم، فقط همونطور که قبلا کاربرای اینجا هم اشاره کردن یه مقدار مشکل کم فروشی داشتن
یکیم توی گوگل z . i . b . a . s . h . e رو سرچ کنین تا به کانال تلگرام برسین. اونجا میشه مثلا یه عطریو درخواست داد تا باز بشه
برای دکانت فعلا همین سه تا جا رو میشناسم😅
درود و عرض ارادت ، ممنونم از شما بابت معرفی سایت جدید چقدر خوب😍🙏