درود بر دوستان و اساتید گرامی حقیقتا اینبار توی انتخاب عطر و رایحه ها گیج شدم و نظری بهتر از شما دوستان و اساتید رو قبول ندارم پس ازتون خواهش میکنم بهترین عطر اسپرت مردونه تلخ و گرم عام پسند البته شرکتی تا ۳.۵ م واسه میهمانیهای شبهای پاییزی که روایحی مثل چوب و جنگل و وانیل و مشک هم داشته باشه و واقعا سرها رو به طرفتون برگردونه رو بهم معرفی کنید.سپاس از همه شما دوستان با عشق❤️🙏
#ویکتور اند رولف اسپایس بمب اکستریم Spicebomb Extreme
سلام. شرکتی آن هم طبق خواسته شما موجوده
اول تست کنید بعد خرید انجام دهید.نظرات دوستان دیگر رو هم بررسی کنید و به پیشنهاد من اکتفا نکنید
درود برشما واژه عطر اسپورت تلخ و گرم متاسفانه به هم نمیخوره عطرای اسپورت معمولا بیشتر خنک هستند برای شبهای پاییز که هوا خنک هست عطر گرم و شیرین یا گرم و تلخ بیشتر جوابه که با این قیمتی که فرمودید آزارو وانتد یا کنزو جانگل و آزارو ویزیت رو پیشنهاد میکنم شاد و پیروز باشید
سلام دوست عزیز
چندتا کار از نظر من شاید مناسب باشن:
دتاکس از برند الحمبرا
هوس الکسیر از الرصاصی
کلاب دنویت پرسیوس از آرماف
سوپر میسی نات اونلی اینتنس از افنان
اترنال عود از لطافه
لیکویید براون از فرنچ اونیو
💐
#ویکتور اند رولف اسپایس بمب اکستریم Spicebomb Extreme
سلام. شرکتی آن هم طبق خواسته شما موجوده
اول تست کنید بعد خرید انجام دهید.نظرات دوستان دیگر رو هم بررسی کنید و به پیشنهاد من اکتفا نکنید
داداش عشق منی فقط کدوم شرکت بهتر هستش؟سپاس ازت
درود برشما واژه عطر اسپورت تلخ و گرم متاسفانه به هم نمیخوره عطرای اسپورت معمولا بیشتر خنک هستند برای شبهای پاییز که هوا خنک هست عطر گرم و شیرین یا گرم و تلخ بیشتر جوابه که با این قیمتی که فرمودید آزارو وانتد یا کنزو جانگل و آزارو ویزیت رو پیشنهاد میکنم شاد و پیروز باشید
مرسی عزیزم عشق منی حالا شما با تیپ رسمی اگه میخواستی پیشنهاد بدی از شرکتیها کدوم رو پیشنهاد میدادی.ترجیحا لطافه یا رصاصی و ارماف؟؟
سلام دوست عزیز
چندتا کار از نظر من شاید مناسب باشن:
دتاکس از برند الحمبرا
هوس الکسیر از الرصاصی
کلاب دنویت پرسیوس از آرماف
سوپر میسی نات اونلی اینتنس از افنان
اترنال عود از لطافه
لیکویید براون از فرنچ اونیو
💐
دمت گرم عشق منی خیلی لطف کردی داداش محمد گل فک کنم لیکویید برون بیشتر همون مارلی آلتیر هستش اول اینکه شما این عطرو گرفتی چطور بوده؟ بعد اینکه من نتهاشو خیلی دوس دارم مخصوصا وانیل و هل رو اما یه کم احساس میکنم نتهاش خیلی سنگین هستن البته اگه مثل خود التیر باشه.اگر بخوای یه عطری رو شبیه التیر ؛ وانیلش حفظ بشه نتهاش یه کم فرش تر باشن یعنی التیر یه کم بره سمت خنک تر و جنگلی تر .چی رو پیشنهاد میکنی؟سپاس ازت.ممنونم