عارف عارف
17
1404/06/13

گرمای هوا و مرسوله‌های پستی عطر

درود دوستان

این موضوع رو با چند نفر مطرح کردم، اما به یک جواب کامل و قانع کننده نرسیدم. از اونجایی که هیچ چیزی جای تجربه رو نمی‌گیره، بهترین جا برای پیدا کردن جواب این دغدغه ذهنی من، عطرافشان و حضور گرم دوستان سرد و گرم چشیده دنیای عطره.

من هیچوقت جرات نکردم توی تابستون و به صورت اینترنتی عطر سفارش بدم، چون حین حمل و نقل، دمای داخل کابین ماشین ممکنه به ۵۰ تا ۶۰ درجه هم برسه! آیا عطرها توی این دما آسیب می‌بینن؟ به خصوص اینکه ارسال به شهرستانها گاهی ۴ تا ۵ روز هم زمان می‌بره و معلوم نیست توی این مدت چه بلایی سر بسته‌ها بیاد.

ممنون میشم تجربیات خودتون رو در اختیار من و باقی دوستان که شاید دغدغه مشابهی داشته باشند بذارید.

عارف عارف
1404/06/13
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام

بستگی به کیفیت عطر مورد نظرتون داره! 

اگر عطر با کیفیتی باشه مقاومتش هم در برابر گرما بیشتره و اگر کیفیت پایین تری داشته باشه شاید روی آن اثر سو بگذارد. ولی در کل با یک بار گرما خوردن اتفاقی برای عطور نمیفته. بلای جان عطرها آفتاب است که بسته های پستی در مقابل آفتاب دوام چند روزه رو دارند.. خیالتان راحت خرید انجام دهید و بعد از تحویل سعی کنید عطرتون در فضای خنک و سایه باشه

این نظر من شخصی است و میتواند خلافش ثابت شود

درود و تشکر از شما ♥️ 

عطر مد نظرم، اصله و گمان می‌کنم کیفیت خوبی هم داشته باشه. دقیقاً درست می‌فرمایید، بدترین اتفاق برای عطر اینه که مقابل نور آفتاب قرار بگیره و UV نابودش کنه... هرچند حرارت هم کم تاثیر نیست، اما برای این پروسه چند روزه، شاید چندان مشکلی ایجاد نکنه. 

البته، یه چیز دیگه ای هم هست، آیا عطرهایی که به فرض از امارات وارد ایران میشن، توی پروسه انتقالشون داخل کانتینرها، از وسایل سرمایشی استفاده میشه؟ بعید می‌دونم! احتمالا اونجا هم یه گرمایی رو تحمل میکنن.

در پاسخ به عارف :

درود و تشکر از شما ♥️ 

عطر مد نظرم، اصله و گمان می‌کنم کیفیت خوبی هم داشته باشه. دقیقاً درست می‌فرمایید، بدترین اتفاق برای عطر اینه که مقابل نور آفتاب قرار بگیره و UV نابودش کنه... هرچند حرارت هم کم تاثیر نیست، اما برای این پروسه چند روزه، شاید چندان مشکلی ایجاد نکنه. 

البته، یه چیز دیگه ای هم هست، آیا عطرهایی که به فرض از امارات وارد ایران میشن، توی پروسه انتقالشون داخل کانتینرها، از وسایل سرمایشی استفاده میشه؟ بعید می‌دونم! احتمالا اونجا هم یه گرمایی رو تحمل میکنن.

اون گرمایی که فرمودین چون بدون آفتاب هست خیلی تاثیر مخربی ندارد.. عطر وقتی خراب میشه حتی یک فرد غیر حرفه ای هم متوجه آن میشود اول رنگ عطر تیره تر میشه و رایحه فقط نت پایانی استشمام میشه با حالتی چرک آلود و مبهم

Ali Asghar Ali Asghar
1404/06/14

سلام دوست عزیز

من فارس زندگی میکنم و درجه هوا در اوج گرما 45 درجه میشه؛ اتفاقا همین حدودا یه ماه پیش دکانت سفارش دادم و از تهران رسیده یه 5 روز هم توراه بوده اما اصلا اتفاقی براش نیفتاده. کلا برای من دکانت هام میبینم بعد از یه مدت انگار بخار میشه دلیلشم این بود که توی جای بسته و گرم میزاشتم اما الان آوردم در جای خنک به نظر میاد که خیلی تاثیر داره ولی در کل هنگام سفارش و ارسال من تا حالا مشکلی ندیدم از عطر

عارف عارف
1404/06/14
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

اون گرمایی که فرمودین چون بدون آفتاب هست خیلی تاثیر مخربی ندارد.. عطر وقتی خراب میشه حتی یک فرد غیر حرفه ای هم متوجه آن میشود اول رنگ عطر تیره تر میشه و رایحه فقط نت پایانی استشمام میشه با حالتی چرک آلود و مبهم

بسیار هم عالی، سپاس از تجربه ارزنده ای که در اختیار من و سایر دوستان قرار دادید ♥️🙏🏻

عارف عارف
1404/06/14
در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز

من فارس زندگی میکنم و درجه هوا در اوج گرما 45 درجه میشه؛ اتفاقا همین حدودا یه ماه پیش دکانت سفارش دادم و از تهران رسیده یه 5 روز هم توراه بوده اما اصلا اتفاقی براش نیفتاده. کلا برای من دکانت هام میبینم بعد از یه مدت انگار بخار میشه دلیلشم این بود که توی جای بسته و گرم میزاشتم اما الان آوردم در جای خنک به نظر میاد که خیلی تاثیر داره ولی در کل هنگام سفارش و ارسال من تا حالا مشکلی ندیدم از عطر

درود علی‌اصغر جان، سپاس از شما ♥️

درست می‌فرمایید، مشکل من هم، همون پروسه انتقال بود. اما در خصوص نگهداری... من همیشه داخل یک کشوی خنک و به دور از نور و دمای بالا نگهداری می‌کنم. چون اتاق خواب من کاملا به نور عایق هست (پنجره‌ها کامل کاور شده)، البته نه فقط برای عطر، چون با وجود نور، کیفیت خوابم به شدت افت می‌کنه.

اما در خصوص انتقال، طبق فرموده شما و سایر دوستان، ظاهراً تا به الان از بین دوستانی که نظر دادند، کسی مشکل حادی مشاهده نکرده.

سلام عارف عزیز.

من چندبار در تابستان  سفارش اینترنتی از جنوب کشور داده ام و هربار دلهره ی شما را تجربه کرده ام. ولی هیچگاه گرمای تابستان اثری از لحاظ افت رایحه ، یا افت پخش و ماندگاری و یا موارد دیگر ،نداشته است.

مخصوصا اگر سایت سفارش گیرنده ، بسته بندی خوبی داشته باشد.

اصولا عطرها خودشون که دولایه باکس دارند، دوباره همون باکس عطر با پوشال و کاغذ و کاغذ رنگی احاطه میشود، و باز درون جعبه ی پست قرار داده میشود.  این لایه ها نمیگذارند گرما اثر مخربی داشته باشد. خیالتون راحت باشه

عارف عارف
1404/06/16
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام عارف عزیز.

من چندبار در تابستان  سفارش اینترنتی از جنوب کشور داده ام و هربار دلهره ی شما را تجربه کرده ام. ولی هیچگاه گرمای تابستان اثری از لحاظ افت رایحه ، یا افت پخش و ماندگاری و یا موارد دیگر ،نداشته است.

مخصوصا اگر سایت سفارش گیرنده ، بسته بندی خوبی داشته باشد.

اصولا عطرها خودشون که دولایه باکس دارند، دوباره همون باکس عطر با پوشال و کاغذ و کاغذ رنگی احاطه میشود، و باز درون جعبه ی پست قرار داده میشود.  این لایه ها نمیگذارند گرما اثر مخربی داشته باشد. خیالتون راحت باشه

درود بر شما، مونا جان

سپاس از به اشتراک گذاری این تجربه ارزنده 🤍 

چه عالی، چون من بالاخره سفارش دادم، و دقیقاً از جنوب هم سفارش دادم، با اینکه اکثر دوستان گفته بودند که مشکلی نیست، اما ذهنم کمی درگیر بود. حالا که شما فرمودید چندین مرتبه این تجربه رو داشتید و اونم از جنوب، دیگه جایی برای نگرانی باقی نمی مونه.

سپاس 🌹

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟