عارف عارف
17
1404/06/13

گرمای هوا و مرسوله‌های پستی عطر

درود دوستان

این موضوع رو با چند نفر مطرح کردم، اما به یک جواب کامل و قانع کننده نرسیدم. از اونجایی که هیچ چیزی جای تجربه رو نمی‌گیره، بهترین جا برای پیدا کردن جواب این دغدغه ذهنی من، عطرافشان و حضور گرم دوستان سرد و گرم چشیده دنیای عطره.

من هیچوقت جرات نکردم توی تابستون و به صورت اینترنتی عطر سفارش بدم، چون حین حمل و نقل، دمای داخل کابین ماشین ممکنه به ۵۰ تا ۶۰ درجه هم برسه! آیا عطرها توی این دما آسیب می‌بینن؟ به خصوص اینکه ارسال به شهرستانها گاهی ۴ تا ۵ روز هم زمان می‌بره و معلوم نیست توی این مدت چه بلایی سر بسته‌ها بیاد.

ممنون میشم تجربیات خودتون رو در اختیار من و باقی دوستان که شاید دغدغه مشابهی داشته باشند بذارید.

سلام آقا عارف حقیقتا منم هیچوقت اینکارو نکردم چون شما حساب کن چند روز که در اداره پست میمونه اونجا هم گرما میبینه بعد موقع ارسال هم که تو ماشین و گرمای بسیار زیاد قطعا آسیب میبینه یا حداقل ریسک آسیب بالاست

هر موقع در تابستان ادکلن سفارش دادم گفتم با اسنپ بیارن تا همون روز به دستم برسه شما هم برای خرید حضوری بیاید تهران یا اگر شهر خودتون فروشگاه معتبری داره حضوری خرید کنید تا این مشکل پیش نیاد یا کمی راحت تر اینه که یکماه صبر کنید تا پاییز هوا خنک تر میشه و این مشکلات خود به خود بر طرف 

Matin Matin
1404/06/13

درود

من خرید داشتم زیاد هم خرید داشتم هیچ مشکلی پیش نیومد

کمی گرم میشه که عادیه ولی تکرار اینکار به عطر آسیب میرسونه نه با یه بار اتفاقی نمیفته...

الکی خودتونو نترسونید هیچوقت...

من بیشتر خریدام تو تابستون و گرما بوده همه هم عالی...

Amirreza Amirreza
1404/06/13

درود. من هم دقیقا تجربه مشابه دارم.

سیستم پست خیلی تعلل داره توی انبارش و ارسال و بسته ها همیشه در معرض گرمای طولانی در محوطه یا داخل ماشین های شرکت پست قرار میگیرن و این موضوع بخصوص موقع خرید از پرفیوم شاپ های که جنوب کشور هستن خیلی حادتره. تا بحال چندین مورد بسته که رسیده دستم و انباکس کردم شیشه عطر کاملا گرم بوده. بعضی دوستان هم توی سایت دیدم گفتن عطرهاشون با نشتی رسیده دستشون. بخاطر همین این تابستان سعی کردم یا حضوری خرید بکنم یا از جایی باشه که با پیک سریع برسونه

عارف عارف
1404/06/13
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام آقا عارف حقیقتا منم هیچوقت اینکارو نکردم چون شما حساب کن چند روز که در اداره پست میمونه اونجا هم گرما میبینه بعد موقع ارسال هم که تو ماشین و گرمای بسیار زیاد قطعا آسیب میبینه یا حداقل ریسک آسیب بالاست

هر موقع در تابستان ادکلن سفارش دادم گفتم با اسنپ بیارن تا همون روز به دستم برسه شما هم برای خرید حضوری بیاید تهران یا اگر شهر خودتون فروشگاه معتبری داره حضوری خرید کنید تا این مشکل پیش نیاد یا کمی راحت تر اینه که یکماه صبر کنید تا پاییز هوا خنک تر میشه و این مشکلات خود به خود بر طرف 

ممنونم سورنا جان
طبیعتا بهترین کار همینه، اما واقعا شرایطش برای من فراهم نیست که بیام تهران برای خرید. معمولا سالی یکی دو مرتبه میام تهران، اما تو زمستون که طبعا خرید آنلاین هم توی اون فصل مشکلی نداره.
شهر خودمون هم عطرفروشی کم نداره، اما بحث قیمت‌های نجومی هست که میدن! واقعا نمی‌صرفه ازشون خرید کنم.

عارف عارف
1404/06/13
در پاسخ به Matin :

درود

من خرید داشتم زیاد هم خرید داشتم هیچ مشکلی پیش نیومد

کمی گرم میشه که عادیه ولی تکرار اینکار به عطر آسیب میرسونه نه با یه بار اتفاقی نمیفته...

الکی خودتونو نترسونید هیچوقت...

من بیشتر خریدام تو تابستون و گرما بوده همه هم عالی...

درود بر متین عزیز
اینو چند نفر دیگه هم گفتن که در حد ارسال پستی مشکلی پیش نمیاد؛ اما تکرارش قطعا آسیب می‌زنه.
ممنونم از انتقال تجربه با ارزشتون 🌹

عارف عارف
1404/06/13
در پاسخ به Amirreza :

درود. من هم دقیقا تجربه مشابه دارم.

سیستم پست خیلی تعلل داره توی انبارش و ارسال و بسته ها همیشه در معرض گرمای طولانی در محوطه یا داخل ماشین های شرکت پست قرار میگیرن و این موضوع بخصوص موقع خرید از پرفیوم شاپ های که جنوب کشور هستن خیلی حادتره. تا بحال چندین مورد بسته که رسیده دستم و انباکس کردم شیشه عطر کاملا گرم بوده. بعضی دوستان هم توی سایت دیدم گفتن عطرهاشون با نشتی رسیده دستشون. بخاطر همین این تابستان سعی کردم یا حضوری خرید بکنم یا از جایی باشه که با پیک سریع برسونه

درود و سپاس امیررضا جان
ممنون از انتقال تجربه گران‌بهاتون 🌹
اما به یک نکته اشاره نکردید؛ آیا همون عطر/عطرهایی که به صورت گرم به دستتون رسید؛ از نظر کیفیت، افت داشت یا خراب شده بود؟ یا نه، تغییر محسوسی ندید؟

عارف عارف
1404/06/13
در پاسخ به سورنا مقدم :

یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم سورنا جان
بله، میشه تا پاییز صبر کرد؛ اما قیمت‌ها صبر نمی‌کنن! 😥

Amirreza Amirreza
1404/06/13
در پاسخ به عارف :

درود و سپاس امیررضا جان
ممنون از انتقال تجربه گران‌بهاتون 🌹
اما به یک نکته اشاره نکردید؛ آیا همون عطر/عطرهایی که به صورت گرم به دستتون رسید؛ از نظر کیفیت، افت داشت یا خراب شده بود؟ یا نه، تغییر محسوسی ندید؟

دورد مجدد. بله مشکلی نبود و استفاده کردم تموم شد😃 ولی خب نمیشه با قطعیت گفت بقولی یبار پیش میاد و واقعا دوست ندارم این اتفاق بیوفته. چند روز پیش داخل کوله ام دوتا عطر داشتم و کوله رو برای چند ساعتی گذاشتم داخل صندوق ماشین که شیشه عطرها حسابی داغ شده بودن. این برای سه چهار ساعت اینجوری شد حالا پست که چند روز طول میکشه

سلام

بستگی به کیفیت عطر مورد نظرتون داره! 

اگر عطر با کیفیتی باشه مقاومتش هم در برابر گرما بیشتره و اگر کیفیت پایین تری داشته باشه شاید روی آن اثر سو بگذارد. ولی در کل با یک بار گرما خوردن اتفاقی برای عطور نمیفته. بلای جان عطرها آفتاب است که بسته های پستی در مقابل آفتاب دوام چند روزه رو دارند.. خیالتان راحت خرید انجام دهید و بعد از تحویل سعی کنید عطرتون در فضای خنک و سایه باشه

این نظر من شخصی است و میتواند خلافش ثابت شود

عارف عارف
1404/06/13
در پاسخ به Amirreza :

دورد مجدد. بله مشکلی نبود و استفاده کردم تموم شد😃 ولی خب نمیشه با قطعیت گفت بقولی یبار پیش میاد و واقعا دوست ندارم این اتفاق بیوفته. چند روز پیش داخل کوله ام دوتا عطر داشتم و کوله رو برای چند ساعتی گذاشتم داخل صندوق ماشین که شیشه عطرها حسابی داغ شده بودن. این برای سه چهار ساعت اینجوری شد حالا پست که چند روز طول میکشه

اوه اوه، جا گذاشتن عطر توی ماشین، اونم تو تابستون واقعا ضد حال بدیه 😬😨 تشکر مجدد بابت به اشتراک گذاری این تجربه ارزنده ♥️🌹

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟