فاطمه فاطمه
7
1404/06/12

چگونه عطرهای خود را بفروشیم یا عطرهای با قیمت پایین‌تر از برخی کانال های تلگرامی خریداری کنیم

خیلی از خریدهای عطری ما اشتباه هستند. عطر و اعتیاد به عطر کاملا دوپامینرژیک است یعنی شما معتاد به دوپامین هستید و برای تجربه اون هیجان لذت بخش عطرها رو گاهی به اشتباه و نه برای اون عطر صرفا برای هیجان، منتظرش بودن و تصویرسازی کردن در ذهن تون خریداری میکنید. این ها رو بارها به عزیزانم که پشت سر هم عطر می‌خرند و از جمله دختر خودم با تفضیل گوشزد میکردم اما گوش شنوایی نبود که نبود. فرض کنید که عطری که خریدید عطری نیست که انتظارش رو دارید و می‌خواهید بفروشیدش حتی نمی تونید ریختش رو تحمل کنید در ادامه چند نکته رو عرض میکنم شاید به دردتون خورد
نکته اول: نفروشید. نفروشید. نفروشید اگر عطر قابلی هست اگر اماراتی است مجانی بدهید به یکی  اما اگر عطر قابلی است کمی صبر کنید. شاید گذر زمان رابطه شما را با عطر بهتر کرد
نکته دوم: فرض کنید می‌خواهید با فروش اون عطر پولی وارد سیستم تان شود و عطر دیگری بخرید (دوپامین را لحاظ کنید و کنترل کنید) در این صورت در کانالی به فروش بگذارید که شرایط سختی دارد و هر کسی نمی تواند عطرش را بفروشد اصولا قوانین سخت نشان دهنده حساب کتاب دار بودن است.
نکته سوم: آماده باشید برای این سناریوها
عطرتان نشت کرده است، تقصیر پست است. آچمز. اگر برگشت بزنید ممکن است بقیه ش نشت کند اگر بدهید برود به طرز عجیبی متضرر می شوید. این که در فرآیند پست شدن عطر شما بیست میل نشت کرده یا بیست میل ازش بیرون کشیده شده هم همواره برای شما مبهم باقی خواهد ماند.
نکته چهارم: گاهی بعضی خریداران تخفیف می‌خواهند اما شما از کجا می دانید خریداران تخفیف خواسته اند یا صاحب کانال دارد چیزی را این وسط به جیب می‌زند؟ سوای اینکه چند میلیون پول شما در حساب ایشان هست و امتیاز می‌گیرند این هم ممر درآمدی اضافه ست. پس هنگام تخفیف دادن این فاکتور را در نظر بگیرید.
نکته پنجم: اگر عطری برای تعویض دارید با شخص مورد نظر حضوری دیدار کرده و فرآیند تعویض را انجام دهید فرستادن عطر به شهری دور و منتظر ماندن برای رسیدن عطر دیگر یک خطای مهلک استراتژیک است‌
در پایان کنترل کنید ایمپالس های خودتان را، عطر را بشناسید و بعد خریداری کنید تا هرگز مجبور به فروش آن نشوید.   

سلام ممنونم از توضیحات خوبتون

با جملات آخر خیلی موافقم و بعد از یک سری مشکلاتی که سر فروش یک ادکلن داشتم و تا آخر هم فروش نرفت به این نتیجه رسیدم که خرید ادکلن یک مسیر یک طرفه است و امکان فروش دیگه وجود نداره (وجود داره ولی به دردسر و ضررش نمیاره) کما اینکه بخواهید بفروشید هم چند میلیون باز ضرر میکنید حتی ادکلنی که یک روز از انباکس شدنش گذشته باشه 

خلاصه بعد از این داستان سعی کردم اصلا خرید احساسی نداشته باشم و هر ادکلنی رو دکانت بخرم ازش و کامل تست کنم گاهی شده از یک ادکلن چند بار دکانت خریدم که مطمئن تر باشم

ارادتمندم 

Pooria Pooria
1404/06/12

سلام 

ممنون از گوشزد خوبتون. من الان درگیر همین فرایند هستم و کنترل کردنش بسیار سخته مخصوصا که تنها سرگرمی من هست. 

متوجه شدم کدوم کانال رو میفرمایین. شخصاً تا حالا مشکلی بابت خرید یا فروش نداشتم. در مورد دلالی ادمین هم تاحالا دقت نکرده بودم که امکان همچین کاری هم هست. دوست دارم فکر کنم که اینطور نیست و اگر هم هست به پای هزینه جوش دادن معامله میزارم. چون فروش توی سایت دیوار سخت و دردسرهای بیشتری داره. 

تنها نکته ی آزار دهنده نگه پاشتن پول هست که بعضی وقتا باید یادآوری کرد.

چقدر همه جانبه در نظر‌گرفتید و اطلاعاتی که دادید مفید بود‌م من نمیدونستم عطر تو کانال فروختن انقدر دردسر ممکنه داشته باشه.ممنونم از متنتون

فاطمه فاطمه
1404/06/13
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام ممنونم از توضیحات خوبتون

با جملات آخر خیلی موافقم و بعد از یک سری مشکلاتی که سر فروش یک ادکلن داشتم و تا آخر هم فروش نرفت به این نتیجه رسیدم که خرید ادکلن یک مسیر یک طرفه است و امکان فروش دیگه وجود نداره (وجود داره ولی به دردسر و ضررش نمیاره) کما اینکه بخواهید بفروشید هم چند میلیون باز ضرر میکنید حتی ادکلنی که یک روز از انباکس شدنش گذشته باشه 

خلاصه بعد از این داستان سعی کردم اصلا خرید احساسی نداشته باشم و هر ادکلنی رو دکانت بخرم ازش و کامل تست کنم گاهی شده از یک ادکلن چند بار دکانت خریدم که مطمئن تر باشم

ارادتمندم 

سورنای محترم خوشحالم که همچین تصمیم خوبی رو گرفتید.
به تعویق انداختن چیزی که به آدم لذت میده و حس دروغین اضطرار و نیاز مبرم رو ایجاد میکنه بسیار منطقی و عاقلانه هست. واقعا وقتی تسلیم این میل شدید به خریدن یک عطر دیگه میشیم با وجود پنجاه شصت تا عطر دیگه نشان دهنده چی هست؟ نشان دهنده عدم توانایی لذت بردن از چیزی که داریم. هورمون‌های H and N، اینجا و اکنون ما در این دنیای مدرن و مملو از حواس پرتی مختل شدن، ایندورفین، سروتونین، اکسیتوسین اینهاست که به ما رضایت میده و حس لذت بردن از چیزی که داریم. دوپامین فقط به آینده و هیجان گرایش داره.  اعتیاد به خرید، پورنوگرافی، مواد، قماربازی همه و همه در همین عدم لذت بردن از داشته هامون هست. کما اینکه کلکسیون داشتن و جمع آوری هر شیئی حس کنترل به آدم میده در دنیایی که سر تا پا عدم قطعیت هست. حس شکار کردن هم که حسی کهن در بشر هست و باز لذتی دو چندان داره. اطاله کلام نمیکنم به نظرم برای عطر خریدن یا هر خرید دیگه ای باید سیستمی وجود داشته باشه که منطق توش پررنگتر باشه تا احساس. ن

فاطمه فاطمه
1404/06/13
در پاسخ به Pooria :

سلام 

ممنون از گوشزد خوبتون. من الان درگیر همین فرایند هستم و کنترل کردنش بسیار سخته مخصوصا که تنها سرگرمی من هست. 

متوجه شدم کدوم کانال رو میفرمایین. شخصاً تا حالا مشکلی بابت خرید یا فروش نداشتم. در مورد دلالی ادمین هم تاحالا دقت نکرده بودم که امکان همچین کاری هم هست. دوست دارم فکر کنم که اینطور نیست و اگر هم هست به پای هزینه جوش دادن معامله میزارم. چون فروش توی سایت دیوار سخت و دردسرهای بیشتری داره. 

تنها نکته ی آزار دهنده نگه پاشتن پول هست که بعضی وقتا باید یادآوری کرد.

پوریای محترم سلام. امیدوارم هیچ گاه متضرر نشید اون هم چند بار به صورت متوالی. منبه شخصه خوشحالم که بچه من چندین و چند بار متضرر شد چون درسی رو یاد گرفت که من هرگز نمی تونستم بهش یاد بدم. حس تحقیری که داشت سوای پولی که از دست داده بود درس گرانبهایی بود که حالا چند میلیون تومن پول بی ارزش ما تونست بهش یاد بده. موفق باشید

فاطمه فاطمه
1404/06/13
در پاسخ به نگار منفرد :

چقدر همه جانبه در نظر‌گرفتید و اطلاعاتی که دادید مفید بود‌م من نمیدونستم عطر تو کانال فروختن انقدر دردسر ممکنه داشته باشه.ممنونم از متنتون

خواهش میکنم نگار عزیز. انجام وظیفه ست. بله متاسفانه فروختن عطر خصوصا در مملکت بی حساب و کتاب ما اگر شانس خوبی نداشته باشید خیلی دردسر ساز است . خصوصا که راه های بازخورد دادن مشتری هم بسته است. مثلا اگر سایتی بود مثل eBay  که فروشنده ها امتیاز میگرفتن برای خرید و فروش صادقانه خیلی این فرآیند راندمان بهتری داشت اما خب فعلا با سلام رو داریم با همچین فرمتی که آن هم خیلی راه دارد تا برای فروش عطر درست و حسابی جای درخوری شود

علی علی
1404/06/13

درود بانو

بخاطر اطلاعات خوبی که با ما به اشتراک گذاشتین سپاسگزارم 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟