سلام رفقا
۱۰ میل دکانت از Marly Althaïr
یا فول باتل Liquid Burn French Avenue
؟
ارادت روشن جان
ببین دقیق بخوام بهت بگم در کل همیشه افنان بهترینه به نظرم
نزدیک ترین رایحه به التیر : هیستوریک صحرا افنان
حس اون وانیل گورماند و خوش خوراک : آیلند وانیلا خدلج
یه چی بین این دوتا یعنی ترکیب وانیل و ادویه ولی اسطوخودوس حس نمیشه : مونارک آرماف
به نظر من اگه قیمت برات اهمیت نداره افنان بخر و لذت واقعی رو ببر ، الان ق..ش..م..ا..ی..ن..و..ر..ا هم موجود داره چک کردم...
اگه قیمت اهمیت داره با کیفیت عالی و وانیل گورماند میخوای قطعا خدلج گزینه جذابیه...
یا حتی یه انتخاب عالی تر دکانتشونو بخر از همین سایت که گفتم ، از هر کدوم ۱۰ میل بخر و استفاده کن زیاد هم هزینه نکن...بجای ۱۰ میل مارلی التیر اورجینال که به نظرم تا وقتی افنان هست ارزش خرید نداره و پولتو حیف میکنی چون رایحه اش زود دلو میزنه...
بهترینا برای تو عزیزجان
یک دنیا ممنونم ازت متین جان
سلام. ۱۰ میل دکانت مارلی آلتیر رو تهیه کنید
روز خوش
درود جناب روشن.
من دکانت التیر رو داشتم و باید بگم اگر مصرفتون زیاد نیست و برای موقعیتهای خاصی استفاده میکنید، ۱۰ میل یا ۱۵ میل از این عطر هم بهشدت کار رو درمیاره چون واقعا پخش و ماندگاری قویای داره و ۲ یا ۳ پاف برای هر بار استفاده هم کفایت میکنه. درمورد متفاوت بودن کیفیت مایع دکانت و باتل هم بهنظرم تفاوت چندانی ندارند و فقط تفاوتشون در افشانهی باتل و شیشهی دکانته.
اما درمورد لیکویید برن؛ متاسفانه این عطر رو تست نکردم اما همونطور که متین جان گفتن خوشبختانه افنان مشابه این عطر رو زده بهاسم هیستوریک صحرا و من حتما تستش میکنم چون چندتا کار از افنان رو تست کردم واقعا چند پله از بقیه اماراتیها بالاتر بود و منو شگفتزده کرد. سایت قشم.ا.ی.ن.و.ر.ا دستریز افنان رو موجود کرده میتونید قبل از خرید تست کنید.
سلام. ۱۰ میل دکانت مارلی آلتیر رو تهیه کنید
روز خوش
سپاس از همراهیتون
درود جناب روشن.
من دکانت التیر رو داشتم و باید بگم اگر مصرفتون زیاد نیست و برای موقعیتهای خاصی استفاده میکنید، ۱۰ میل یا ۱۵ میل از این عطر هم بهشدت کار رو درمیاره چون واقعا پخش و ماندگاری قویای داره و ۲ یا ۳ پاف برای هر بار استفاده هم کفایت میکنه. درمورد متفاوت بودن کیفیت مایع دکانت و باتل هم بهنظرم تفاوت چندانی ندارند و فقط تفاوتشون در افشانهی باتل و شیشهی دکانته.
اما درمورد لیکویید برن؛ متاسفانه این عطر رو تست نکردم اما همونطور که متین جان گفتن خوشبختانه افنان مشابه این عطر رو زده بهاسم هیستوریک صحرا و من حتما تستش میکنم چون چندتا کار از افنان رو تست کردم واقعا چند پله از بقیه اماراتیها بالاتر بود و منو شگفتزده کرد. سایت قشم.ا.ی.ن.و.ر.ا دستریز افنان رو موجود کرده میتونید قبل از خرید تست کنید.
خیلی ممنونم از شما