فلنکر جدید bleu de chanel

سلام دوستان عطر اقشان

یه فلنکر جدید از بلو د شنل اومده Bleu de chanel L''exclusif کسی از دوستان تست کرده یه تسخه عمیق تر از بلو هاست من تو عطر فروشی رو دستم تست کردم فقط به نظرم بوی عمیق و جذابی داره

نه ولی تو ویدیو های تیک تاک زیاد دیدم بلاگر های عطر تستش میکنند خیلی مشتاقم بدونم رایحه اش به چه شکل هست میگن شبیه پارفوم هست ولی عمیق تر شده و اون حالت سیتروسی بودنش خیلی کم شده 

درسته ؟‌

دانیال دانیال
1404/06/08

من شانس امتحانش رو نداشتم... ولی چند تا تحلیل رو که دیدم و خوندم اغلب با توجه به قیمت گذاریش و رایحش ترجیح به استفاده از نسخه پارفوم شده.. 

در پاسخ به دانیال :

من شانس امتحانش رو نداشتم... ولی چند تا تحلیل رو که دیدم و خوندم اغلب با توجه به قیمت گذاریش و رایحش ترجیح به استفاده از نسخه پارفوم شده.. 

منم موافقم بعد یه مدت کوتاهی خیلی شبیه به نسخه پارفیوم میشه با توجه به قیمت و حجم کمتر باتل نسخه پارفیوم منطقی تره. خودم ادو پرفیوم رو خیلی بیشتر دوست دارم

در پاسخ به سورنا مقدم :

نه ولی تو ویدیو های تیک تاک زیاد دیدم بلاگر های عطر تستش میکنند خیلی مشتاقم بدونم رایحه اش به چه شکل هست میگن شبیه پارفوم هست ولی عمیق تر شده و اون حالت سیتروسی بودنش خیلی کم شده 

درسته ؟‌

اره شروع کار خیلی متفاوت و کمی اسپایسی و عمیق بعد خیلی شبیه به پارفیوم میشه و‌لی قیمت اش بالا است به نظرم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟