سلام و عرض ادب دارم خدمتتون
سالها قبل دانهیل قرمز میزدم و یکسره لباسمو بود میکردم و درباره یک پگاسوس و بلک ارکید هم همین طور هر قدم بود میکردم به اصطلاح گرسنه تر میشدم شبها هم با دو تا پاف میخوابیدم و هی بود میکردم. آیا شما به عطری اعتیاد داشتین؟؟؟منظورم اینه هی بخواهیم بوش کنید؟؟
فکر کنم یکی از دلایل منفور شدنش کپیهای بیکیفیت و اسانسهای بدون تغییر نوت هست که مثل نقل و نبات تو بازار ریخته
بله واقعا، ممکنه این طور باشه.
سلام
کارون پوران هوم (پورانوم) و گرلن لهوم آیدل
درود فراوان امیر عزیز پوران هوم رو کامل میشناسم یه عطر سیف هست یعنی همه پسنده ولی اعتیاد آور نیست اون یکی گرلن رو نمیدونم.ممنونم از مشارکتتون.
کاش بود متاسفانه همه ی ادکلن ها بعد از مدتی برام تکراری میشن :(
سلام. بله😊
در گذشته به این دوعطر معتاد بودم.
#مونت بلنک لیدی امبلم (مون بلان امبلم زنانه) Lady Emblem
و #لانکوم لانویت ترزور (لنکوم ترسور ل نویت) La Nuit Tresor
و خود آزاری داشتم، روزی چندبار روی پوست ساعدم اسپری میکردم و اول به خلسه و آرامش فرو میرفتم و بعدش بساط بغض و گریه داشتم😄 درست مثل یک معتاد🙋🏼♀️
انصافا دانهیل قرمز خیلی معتاد کنندست منم بوشو خیلی دوست دارم
کاش بود متاسفانه همه ی ادکلن ها بعد از مدتی برام تکراری میشن :(
سلام و درود بی پایان سورنا مقدم عزیز، آخه چرا نباشه؟؟؟ من خودم به دانهیل قرمز معتاد بودم!!!! بعد چند سال با پگاسوس آشنا شدم که واقعا اعتیاد آورتر بود هر چی اسپره میکردم سیر نمیشدم. به نظرم بعضی رایحه ها اعتیاد آور هست.بلک اورکید، لیبره ادوپارفوم، گودولفین، لیرا زرجوف،ارمانی کد، بلک اوپیوم.
اینم بگم عطرهای خنک اصلا این خاصیت رو ندارن فقط کارهای معتدل یا گرم.
سلام. بله😊
در گذشته به این دوعطر معتاد بودم.
#مونت بلنک لیدی امبلم (مون بلان امبلم زنانه) Lady Emblem
و #لانکوم لانویت ترزور (لنکوم ترسور ل نویت) La Nuit Tresor
و خود آزاری داشتم، روزی چندبار روی پوست ساعدم اسپری میکردم و اول به خلسه و آرامش فرو میرفتم و بعدش بساط بغض و گریه داشتم😄 درست مثل یک معتاد🙋🏼♀️
سلام و درود خانم مونا. ماها عطرافشانی ها همو نمیشناسیم ولی به واسطه ی عطر که از عناصر بهشتی هست و مارو بهم مرتبط میکنه خداییش مثل یک خانواده شدیم.
و اما گفتین رو ساعدتون اسپره میکنید؟؟کلا عطرها روی لباس خیلی بهتر ماندگاری و پخش دارن و رایحشون هم بهتره من خودم موقع خواب روی تیشرتم قسمت قلبم دو تا پاف میزنم.اینم بگم طبق تجربه ی من عطرهای خنک خیلی خطی و تکراری هستند و این خاصیت اعتیاد آوری رو ندارن صحبت من فقط مربوط میشه به عطور معتدل تا گرم.
بانه عزیز خدا قوت آیا غیر دانهیل عطر دیگه ای بوده که براتون وابستگی با به اصطلاح اعتیادآور باشه؟؟؟