این مطلب را در این قسمت مینویسم به درخواست آقای مدیر
لطفا جو سایت را خراب نکنید. بگذارید هر کس به سلیقه خودش کامنت و نظر بذاره! اینجا فقط یک سایت عطر هست !! اینجا قرار نیست مشکلات جامعه حل بشه. به نظرم خوبیش به اینه وقتی نظرات رو میخونیم تنوع داشته باشه و هر کسی به سلیقه خودش نظر بده. البته بعضی از شما متخصص هوش مصنوعی هستید و سریع میفهمید که کدام نظر با هوش مصنوعی ساخته شده. این ادعایی بوده که مطرح کردید شاید همین الان همین کامنت من هم با هوش مصنوعی نوشته شده باشه
در مورد عکس گذاشتن از باتل هم که فرمودید یک توهین بزرگ به همه بود و همه رو دروغگو فرض کردین!
من خودم دکانت تهیه میکنم وقتی باتل اصلی بعضی از عطرها رو ندارم چیکار کنم؟؟
نکته بعدی که میگید ما دنبال جلب توجه هستیم خودتون رو نگاه کنید ببینید من با نام و تصویر غیر واقعی در این سایت فعالیت میکنم این یعنی دنبال شهرت کذایی نیستم. ولی برخی از دوستان که مدعی این قضیه هستند اسم و تصویرت واقعی خودشان را گذاشتن و این برچسب به خودشون بیشتر میچسبه.
مثلا دوستی دلش میخواد همیشه اسمش به عنوان کاربر فعال پایین سایت باشه و دیگران رو رقیب خودش میدونه! در صورتی که تمایلات شخصی شما رو ما نداریم..
واقعا جاي تعجب داره.
در اين جمع، افراد متقلب و دروغگو مورد حمايت عده اي قرار ميگيرند.
عكس و نام داشتن نشانه جلب توجه است. عجبا، و احتمالا نام و فاميل نداشتن، نشانه با كلاس بودن شماست. اي خدا، خيلي باحاليد و جالب اينكه با هم حال ميكنيد.
نظرتون در مورد استاد كامبيز سخي چيست؟ در مورد شوشتري عزيز و ديگران كه اين سايت با كمك اين عزيزان به مرجع تبديل شد. آنها دنبال چي هستند؟
چه بر شما گذشته، كه حتي نام و فاميلي و تصوير يك نفر رو نميتونيد تحمل كنيد. دلتان وافكارتان رو وسعت بديد.
بله با افتخار خواهم گفت كه فيك بازها ميبايست آشكار بشوند. حاميان اونها هم، بي شك همانند آنانند.
متين جان، جاي شما اينجاست. ايستادگي در مورد پر مدعا، هزينه خواهد داشت اما ارزششو داره. ادامه بده عزيز. با قدرت عزيز
Tele caster عزيز، با افتخار بين دزد و پليس، پليس بودن رو انتخاب ميكنم. شما هم در آزمون حق و باطل، مردود كلاس شديد و عافيت طلبي را به مطالبه گري حقيقت ترجيح داديد و نقش آگهي بازرگاني را در برنامه تلويزيوني را بازي نموديد.
با افتخار، خواهم گفت در جامعه اي كه جوانان براي خريد حتي يك عطر مييايست حساب و كتاب داشته باشند، با افتخار بنده نقش پليس را در برابردروغگويان و حاميان توخالي شان كه جوانان را به ضرر هدايت ميكنند را به عهده خواهم داشت و ديديد كه در خصوص آن عزيز سخن خود را كه فيك باز بوده را ثابت نمودم و با قدرت ادامه خواهم داد.
به جاي حمايت از دروغگويان، به خود بياييد. حسادت هايتان را به عشق تبديل كنيد.
سلام جناب
استفاده از صفاتی همچون دروغگو و متقلب در شان و شخصیت افراد این سایت نمی باشد لطفا مراعات کنید در ضمن کاربر "خاطرات یک گورکن" حرفی منطقی زدند و بنده با ایشان موافقم شما مجاز نیستید دیگران را به القاب زشت و ناروا محکوم کنیداین لحن صحبت کردن شما جایش اینجا نیست
واقعا جاي تعجب داره.
عكس و نام داشتن نشانه جلب توجه است. عجبا، و احتمالا نام و فاميل نداشتن، نشانه با كلاس بودن شماست. اي خدا، خيلي باحاليد و جالب اينكه با هم حال ميكنيد.
نظرتون در مورد استاد كامبيز سخي چيست؟ در مورد شوشتري عزيز و ديگران كه اين سايت با كمك اين عزيزان به مرجع تبديل شد. آنها دنبال چي هستند؟
چه بر شما گذشته، كه حتي نام و فاميلي و تصوير يك نفر رو نميتونيد تحمل كنيد. دلتان وافكارتان رو وسعت بديد.
بله با افتخار خواهم گفت كه فيك بازها ميبايست آشكار بشوند. حاميان اونها هم، بي شك همانند آنانند.
متين جان، جاي شما اينجاست. ايستادگي در مورد پر مدعا، هزينه خواهد داشت اما ارزششو داره. ادامه بده عزيز. با قدرت عزيز
Tele caster عزيز، با افتخار بين دزد و پليس، پليس بودن رو انتخاب ميكنم. شما هم در آزمون حق و باطل، مردود كلاس شديد و عافيت طلبي را به مطالبه گري حقيقت ترجيح داديد و نقش آگهي بازرگاني را در برنامه تلويزيوني را بازي نموديد.
با افتخار، خواهم گفت در جامعه اي كه جوانان براي خريد حتي يك عطر مييايست حساب و كتاب داشته باشند، با افتخار بنده نقش پليس را در برابردروغگويان و حاميان توخالي شان كه جوانان را به ضرر هدايت ميكنند را به عهده خواهم داشت و ديديد كه در خصوص آن عزيز سخن خود را كه فيك باز بوده را ثابت نمودم و با قدرت ادامه خواهم داد.
درود و ارادت فراوان
میثم و متین عزیز شما برای ما ثابت شده هستید و من با اعماق وجودم حس شمارو نسبت به بیراهه رفتن این محفل درک میکنم.امیدوارم که در کنارمون بمونید چرا که این محفل بیش از پیش به افرادی مانند شما که نظراتشون بر مبنای حقیقت و تست عطرهای اصلی هست نیاز داره.
مستر برندینی!
مدیریت شخصا با شما تماس گرفتن گفتند که ریش گرو بذارید؟
ممنون که تذکر دادید!
نمیخواستم ریاکتی بدم به شما چون در حد و حدود و حوصله من نمیگنجه اینکار
خود شما تا چند وقت پیش درس پس میدادید الان برای ما عالم و عطر ساز و عطر شناس کارکشته شدید ؟ البته ! یادم نبود شما دست راست خان بزرگ بودید و از ایشون حمایت میکردید الانم بعید نبود همچین واکنشی...
همین دوست عزیزمون آقا میثم هم حرفی زدن همش حقیقت بوده و حرف بدی نزدن چه بسا حرفشون درست و منطقی بود ، هرکی اندازه وجودش حرف بزنه ، کسی که پشت بنز نشسته حق نداره راجب سواریش حرف بزنه چون هیچی نمیدونه...
منم اگه تو این محفل بودم هدفم فقط و فقط کمک و راهنمایی به افرادی بود که حس میکردم احتیاج دارن ، ولی با این حرف و حدیث و تیکه هایی که از بعضی دوستان دریافت شد ، دیگه قطعا فعالیت نخواهم کرد...
همیشه گفتم عطر افشان بهترین سایت و بهترین راهنمایی برای تمامی مردم ایران بوده و هست و من خودم رو مدیون این سایت و افراد بزرگش میدونم چون بیشتر چیزایی که یاد گرفتم ، عشق و علاقه عطر و دنیای روایح ، برای من اینجا بوده ، با اینکه اجداد من همگی عطرباز و عشق عطر بودن...
اما از امروز ماشاالله علما و نوابغ زیادن و دیگه نیازی به حضور من و امثال من نیست...
آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان
مدیریت عزیز هم اگه دوست داشتن این پیامو تایید میکنن، دوسم نداشتن که هیچ! بی صدا میریم...
به درود
درود متین جان.
توی این کشمکشی که روزهای اخیر به وجود اومد حق کاملا با شما و آقای شفیعی بود. اما همونطور که جناب شفیعی گفتن، ترککردن اینجا دقیقا خواستهی همین افراده. منتظرن شماها اینجا رو خالی کنید و سایت رو از نظرات کارشناسانهشون پر کنن. واقعا حضور تو و بقیهی دوستان که برداشتهای واقعی خودتون رو از روایح مینویسید برای افرادی مثل خودم که بهتازگی وارد این وادی شدیم راهنمای بزرگیه. پس کمی تجدید نظر کنید درمورد فعالیتنکردن توی این سایت.
واقعا جاي تعجب داره.
دوست عزیز
بنده عرض کردم که اینجا بحث سلیقه هست...
بنده سوالی از شما دارم...
شما پاسخ بنده را بدهید:
اگر عطرافشان و سایت های مختلف اینترنتی در مورد عطری تمام نکات رو گفته باشند..چه نیازی به این است که کاربران سایت همان هارا تکرار کنند؟؟...
ما اینجاییم تا سلیقه هایمان را به اشتراک بگذاریم...
اگر من توانایی درک یک نت در آکورد یک عطر را ندارم..حق ندارم از دنیای عطر لذت ببرم؟؟..
استادانی همچون جناب سخی..جناب ایکاروس..جناب شوشتری..و جناب مهربد که بنده برایشان احترام قائل هستم نظر شخصی خودشان را بابت یک عطر مینویسند یا توضیحات همان عطرساز را؟؟
اگر اینطور باشد که ما اشتباه میکنیم و ریویویی که مینویسیم را باید از هوش مصنوعی کمک بگیریم تا همه چیز به واقعیت نزدیک شود...
ممنون میشم پاسخ بنده حقیر را بدهید...
واقعا جاي تعجب داره.
شفیعی جان، یکبار بیشتر پاسختو نمی دم و سعی می کنم وقت خودم و خوانندگان عزیز رو غنیمت بشمارم.من اطلاعی ندارم که چیزی باعث این عطش شدید شما به بحث و جدل،کاراگاه بازی و خودمهم پنداری شده که به خودت اجازه ی انواع توهین مستقیم و غیرمستقیم به کاربران رو می دی اما میل به مطرح شدن،جبران ضعف های واقعی در جهان مجازی،شخصیت قضاوتگر و اجتماع ستیز بودن شما دور از ذهن نیستند. این سایت به عنوان محفلیجهت اشتراک نظرات کاربران در مورد عطر بنا شده، شما اینجا صحبت از نان و دزد و پلیس و حق و باطل می کنی؟ از این ستون تا اون ستون فرجه ست! شاید تهیه ی یک bottle عطر برای شما خیلی دستاورد مهمی باشه که ۹۰٪ واژه هایی که استفاده می کنی خلاصه میشن توی "فیک باز"، "فیک ساز"، "عکس" خلاصه میشن. کمی با "اندیشیدن" آشتی کنیم بد نیست! وقتی یک یا دو نفر به شما انتقاد می کنند می تونید تصور کنید احتمالا هنوز حق با شماست، حال که چندین نفر اعم از بزرگان سایت،کاربران سایت و احتمالا مدیریت محترم سایت از رفتار های ناشایست حضرتعالی کلافه شدن بهتره به خودتون بیاید. شما هر وقت pur oud رو تست کردین تشریف ببرید به صفحه ی مورد بحث و نظر خودتون رو در مورد اون عطر مطرح بفرمایید، عزیزان دیگری هم که اون عطر رو تست کردن با نظرات خودشون و ابراز تشکر ها مشخص می کنند کدام نظر صحیح تره، صرفا در مورد pur oud صحبت نمی کنم! این قضیه روی تمام عطر ها و کاربران صدق می کنه. شما هر جا احساس مسئولیت کردی نظر خودت رو بنویس، اینکه کاربران دیگه چه چیزی نوشتند به شما ربطی نداره. نه اینجا محل جرمه و نه کاربران مجرمند و نه حضرتعالی پلیس تشریف داری! پس از این هیچ صحبتی با جنابعالی ندارم و حقیقتا تمایلی هم به بحث نداشتم، اما توهین ها و سخنان بی ملاحظتون لایق جوابی با لحن خودتون بود...ان شالله که این پاسخ به عنوان اخرین پاسخ بنده به شما و همفکراتون تایید بشه
همین تاپیک باعث متشنج شدن سایت میشه
اگه کسی کامنت اگرسیو یا نظر غیر واقعی یا منظور دار بذاره جایی در حد دو تا کامنت پاسخ موضوع بسته و فراموش میشه
ولی این شکلی فقط دامن میزنی برادر
کی توقع میانجی گری داره از شما یا من یا هر کس دیگری؟هیچکس
درود آقا میثم ، ممنون از لطف و حمایت شما
اینم آخرین پیامم به نشانه ادب به شما وگرنه دیگه واقعا عجیب شده اینجا ، نمیدونم سن و سالشون کمه یا واقعا نمیتونن حرف آدمو بفهمن و درک کنن...
با یه نفر حرف میزنی ۱۰ نفر میپرن وسط دخالت میکنن و از اشتباه هم دفاع میکنن چرا ؟ چون خودشون هم ۱۰۰٪ اون کارو کردن و بهشون فشار اومده در واقع...
حتی کسایی که بهشون احترام میذاشتم ، میگفتم بزرگ من هستن کارکشته این کارن جدی جدی فکر کردن بزرگن و مارو کودک خطاب و به حرف درست و اصولی که زدیم گفتن حرکات کودکانه و بچه بازی...البته این دنیا همینه ، همیشه حق بگی میشی آدم بده ، اینجا که یه سایته و هرکی یه عکس و اسم فیکی گذاشته و شده حکیم و دانا :) بیخیال...برام اهمیت نداره چون تو زندگی واقعی مهمه آدم کجای داستانه...اینجا که همه حرفی برای گفتن دارن !
یه اکانت واسه یه بچه ۱۵ ساله میخوام بسازم بهش یاد بدم بیاد با هوش مصنوعی شروع کنه راجب تک تک عطرایی که زیرش نظری نیست یا کمیابه و پیدا نمیشه نظرای فلسفی و شعری و ادبی بذاره تا دوستان اینجا عشق کنن و لذت ببرن حمایتش کنن بلکه به زودی زود تو این سایت مدرک دکتراشو بگیره و بره پی زندگیش :)))))
سطح طرف همینجا مشخص میشه که میگه تو میخوای جزو کاربران فعال باشی 😅 من چی جوابشو بدم آخه...
اگه نظر من مشکل داشت قطعا مدیریت هیچوقت تاییدش نمیکرد پس خونده شده و تایید شده و نیازی به دخالت شما افراد نبوده هیچوقت فقط سعی دارید یکیو متهم و جو سایتو علیه اون فرد به هم بریزید...
جالب اینجاس حتی از نظرات مهربد عزیز که اینهمه تو سایت ایشونو دوسش دارن و از نظراتش استفاده کردن هم ایراد میگیرن...هیچ حرفی با این جور افراد نیست....هیچ حرفی...
شما هم آقا میثم بیشتر از این خودتو خسته نکن ، ولشون کن بذار خوش باشن! قضاوت دیگران هم ذرهای برام مهم نیست...
من هیچوقت اشتباه نمیکنم ! اگه یه چیزی گفتم قطعا باورش داشتم و مطمئن بودم ، هرچقدر میخواید دست و پا بزنید...
همیجوری از هم حمایت کنید ، مگه اینکه فقط خودتون هوای خودتونو رو داشته باشید 😄
اینم آخرین پیام ، دیگه جوابی هم نخواهید گرفت...
«اتفاقاً همین طولانیترین به اصطلاح “آخرین پیام” شما ثابت کرد که نه تنها برات مهمه، بلکه ساعتها ذهنت درگیرش بوده.
مشکل اینجا این نیست که بقیه نمیفهمن چی میگی؛ مشکل اینه که وقتی کسی باهات مخالفه، به جای دلیل آوردن، همه رو میذاری تو لیست “بچهها” یا “حسودها”.
اینکه میگی “من هیچوقت اشتباه نمیکنم” خودش بهترین سند برای نشون دادن عمق منطقته؛ حتی دانشمندای بزرگ دنیا هم همچین حرفی نزدن.
پس اگر واقعاً برات مهم نیست، به جای نوشتن چند پاراگراف دفاعیه، همون اول سکوت میکردی… ولی خب، سکوت برای کسی که همیشه حق رو سمت خودش میبینه، از نطق طولانی سخت تره
شما اول باید ادبیات احترام را یاد بگیری و جملات ساده کاربران را بتونی تحلیل کنی بعد بیای تحلیلهای عمیق بذاری.
درود و ارادت فراوان
میثم و متین عزیز شما برای ما ثابت شده هستید و من با اعماق وجودم حس شمارو نسبت به بیراهه رفتن این محفل درک میکنم.امیدوارم که در کنارمون بمونید چرا که این محفل بیش از پیش به افرادی مانند شما که نظراتشون بر مبنای حقیقت و تست عطرهای اصلی هست نیاز داره.
جناب آقای مهربد :
«اینکه دو نفر همیشه همدیگه رو “ثابتشده” بدونن، بیشتر شبیه حلقهی دوستانهست تا معیار حقیقت.
حقیقت رو تست عطر اصلی یا فیک تعیین نمیکنه؛ حقیقت رو کسی تعیین میکنه که وقتی باهاش مخالفت شد، هنوز توان شنیدن و پاسخ منطقی دادن داشته باشه.
محفل وقتی بیراهه میره که جمعی از افراد فقط بهخاطر رفاقت، حرف هم رو بدون بررسی درست و غلطش تأیید میکنن… اسم این رو نمیذارن حقیقت، میذارن تعارف و باندبازی.
پس اگر واقعاً دنبال حقیقتید، به جای مهر “ثابتشده” روی همدیگه زدن، بهتره اجازه بدید حرفهاتون خودشون از آزمون نقد عبور کنن.»
درود متین جان.
توی این کشمکشی که روزهای اخیر به وجود اومد حق کاملا با شما و آقای شفیعی بود. اما همونطور که جناب شفیعی گفتن، ترککردن اینجا دقیقا خواستهی همین افراده. منتظرن شماها اینجا رو خالی کنید و سایت رو از نظرات کارشناسانهشون پر کنن. واقعا حضور تو و بقیهی دوستان که برداشتهای واقعی خودتون رو از روایح مینویسید برای افرادی مثل خودم که بهتازگی وارد این وادی شدیم راهنمای بزرگیه. پس کمی تجدید نظر کنید درمورد فعالیتنکردن توی این سایت.
جناب صادق زندی :
«اگر “کارشناسی” یعنی هر چه گفتیم همان است و دیگران فقط باید تأیید کنند، پس اینجا نه سایت نقد و بررسی است و نه جمعی برای تبادل نظر؛ بلکه یک باشگاه هواداری است.
اینکه میگویید “حق کاملاً با شما بود” پیش از ارائه حتی یک دلیل، بیشتر شبیه بیانیه حمایت بیچونوچراست تا یک نظر مستقل.
اتفاقاً محفل وقتی خالی میشود که فقط یک نگاه بماند و بقیه به بهانه اینکه “کارشناسان واقعی” رفتند، ساکت شوند.
پس اگر واقعاً هدفتان راهنمایی تازهواردهاست، بگذارید همه دیدگاهها نه فقط برداشتهای دوستان نزدیک فرصت شنیدهشدن پیدا کنند. حقیقت از تضارب آرا به دست میآید، نه از دستبهدستکردن یک رأی
درود و ارادت فراوان
درود و ارادت مهربد عزیزم
ممنون از لطف و محبتت دوست خوبم❤️
حالا که فهمیدم و حس کردم حرف منو عمیقا افراد درست حسابی این سایت همچون شما درک کردید...
حتما ادامه میدیم ولی اینبار با بی اعتنایی به اینجور افراد...
امیدوارم همیشه موفق باشید و همگی کنار هم از بودن هم و تجربه هم لذت ببریم...