درود به اساتید گرامی دوستان عزیز در مورد ر.و.ی.ا.ل.پ.ر.ف.ی.و.م کسی خریدی داشته آیا معتبره ممنون میشم راهنمایی کنین
درود
معتبرن ولی خودم به شخصه فروشگاه های دیگه رو ترجیح میدم چون گاهی اوقات شده مشکلاتی از برخی دوستان گزارش شده...
مثل ن.ا.ر.س.ی.س.و.
یا ق.س.م.ا.ی.ن.و.ر.ا
سلام
من زیاد خرید داشتم و راضی هستم. یه زمان قیمتها کف همه جا بود الان مناسب هست ولی کف نیست.
اخلاقشون هم میشه بهتر باشه. و زیر بار خرابی عطر هم نمیره!
سایتشون هم بسیار روی اعصاب هست.
درود
معتبرن ولی خودم به شخصه فروشگاه های دیگه رو ترجیح میدم چون گاهی اوقات شده مشکلاتی از برخی دوستان گزارش شده...
مثل ن.ا.ر.س.ی.س.و.
یا ق.س.م.ا.ی.ن.و.ر.ا
متاسفانه بهترینشون همین عطر افشانه که موجود نداشت بازم ازت ممنونم متین جان یکی از پیشنهاداتی که بهم کردیو خرید زدم
سلام
من زیاد خرید داشتم و راضی هستم. یه زمان قیمتها کف همه جا بود الان مناسب هست ولی کف نیست.
اخلاقشون هم میشه بهتر باشه. و زیر بار خرابی عطر هم نمیره!
سایتشون هم بسیار روی اعصاب هست.
ممنون پوریا جان دیگه مجبور به سفارش از این سایت شدم تنها جایی که موجودی داشت از بین سایتهایی که میشناختم
کارش درسته... من بدی ندیدم
با درود
بله معتبر و منصف هست
سلام
من بیشتر از 20 عطر آنلاین ازشون خرید کردم و یکبار هم حضوری توی سفری که به بندرعباس داشتم رفتم.
تابحال مشکل خرابی عطر نداشتم که تجربه ام رو بگم.
در مورد برخورد هم چون بیشتر از سایت خرید میکنم نمی تونم قضاوتی بکنم، ولی قبول دارم که کلا فروشندگان بندرعباس کمی کم حوصله هستن خصوصا اگر اهل استان فارس باشن، با این حال خودم تجربه بدی نداشتم.
قیمت هاشون در اکثر مواقع کف قیمت هست حالا ممکنه توی یکی دوتا کار هم جاهای دیگه بشه پایین تر پیدا کرد.
بنده هم چندین بار ازشون خرید کردم و مشکلی بابت عطرها و اینا اصلا نداشتم و بسیار هم اتفاقا خوش برخورد بودن منتها ار چند ماه پیش چنتا قانون دیدم گذاشتن که یکیش این بود که اگر عطر خراب بود هزینه رو مشتری باید بده🫥 و واقعا از اون موقع دیگه خرید نکردم چون بنظرم کاملا بی منطقی اومد.درمورد سایت دیگه ق ش م ی نورا اون هم چندین بار خرید کردم و یکدفعه کلییی روی جنسهاشون کشیدن غیرمنطقی و حتی هزینه ترخیص از قشم رو هم با چنتا ایتم دیگه کشیده بودن روی فاکتورها و چندین ماهه که دیگه از اونجا هم خرید نکردم.بنظرم تو این زمینه انصاف هم واقعا نیازه
کارش درسته... من بدی ندیدم
زنده باشی دانیال جان
با درود
بله معتبر و منصف هست
تشکر از همراهیتون🙏