ایران،عشق به روایح،حال خوب

خوشحال میشم وقتی به سایت فیلتر شده عطرافشان سر میزنم و میبینم هنوز دوستاداران روایح تجربه استفاده و لذت از این دنیای زیبارو توی دنیای تاریک و آینده‌ای مه آلود و نامشخص کشورمون فراموش نکردن.

برخلاف من که کمی گرمای این علاقه رو به سردی گذاشته .

چیکار میکنید دوستان برای حال بهتر؟

میدونم بوییدن روایح خوش برلی چند ثانیه هم ک شده روحی تازه درون ما القا میکنه ولی نمیدونم....

باید بگم بشخصه خیلیوقته رایحه جدیدی بو نکردم و اخرین عطری ک گرفتم کلاب د نویت ایکونیک هستش . و شرایط ماای اصلی ترین دلیلش هست

یاد دوران نه چندان دور شیفتگی ب روایح ب خیر

متین متین
1404/05/07

درود علی جان امیدوارم حالت خوب باشه و تنت سلامت...

اول از همه سایت عطر افشان رو با .ir بزن بدون فیلتر هستش...

من به شخصه هیچ کار جز صبر نمیکنم ، حال خوب برام معنایی نداره دیگه تو این وضعیت هایی که برامون پیش اومده و خواهد آمد ، فقط صبر و گذروندن...

عطر هم کوچک ترین دلخوشی که اونم با چیزایی که دارم فعلا میگذرونم و حس و حال تست و خرید هم دیگه ندارم حتی...

گاهی اوقات هرچی بیشتر میگذره بیشتر قدر گذشته رو میدونیم چون هرچی میگذره همه چی بدتر میشه و قرار نیست اتفاق خوبی بیفته ، فقط با خودمون میگیم کاش قدر گذشته رو بیشتر میدونستیم ، کاش اون روزا بیشتر استفاده درست میکردیم...

و هزاران ای کاش که کاش هیچوقت نبودن...

ایران...

🙂

حال ماییم و آرزوهای دست‌نیافتنیمان (گرچه دیگر ذوق و شوقی هم نیست) و گذر عمرمان...

🙂

[EDITED] 1404/05/07 21:45

سلام خدمت شما دوست عطرافشانی 

من شخصا کشورهای زیادی سفر کردم و یک دوجا هم اقامت مختصری داشتم تا به این نتیجه ای که خیلی از دوستان و اقوام برگشته از بلاد فرنگ میگفتند رسیدم من جمله دایی عزیزم و برادر عزیزم و چندین نفر از دختر و پسر عموها و داییها که بعد از مدتی قریب به بیست سال و اندی و کمتر و  بیشتر به کشور عزیزمون برگشتن و جالبه که از من وطن پرست تر هستن

که هیچ جا ایران نیست و این خاک و این مردمان تکرار نشدنی و بسیار عمیق و متفاوت هستن 

برای همین چون به هیچ عنوان قصد ترک وطن رو ندارم و خودم رو حتی با این سن و با اینکه مادر سه فرزند هستم برای جنگیدن آماده میکنم یعنی تا پای خونم پای وطنم و مردمم هستم ، همین باعث میشه نسبتا آرامش داشته باشم چون به لطف خدا از چیزی جز قهر پروردگار نمیترسم

شما جوان هستید و  شاید ندونید این سرزمین مردان و زنانی داره که همیشه پای وطنشون هستن و به لطف خدا و همین انسانهای خوب هنوز این مملکت پابرجاست مردان و زنانی که خیلی موقعیت های خوب در خارج از این سرزمین عزیز دارن اما اینجا رو رها نکردن و بدون چشم داشت برای مملکتشون و مردمشون تلاش میکنن که اگه اینان نبودن ما خیلی قبلتر وضعیتی به مراتب بدتر از افغانستان عزیز داشتیم 

انشاالله خدا به دل هممون آرامش و نور الهی عطا بفرماید 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟