اشکیانی اشکیانی
20
1404/05/06

گرانمایه بودن

سلام خدمت دوستان عطرافشانی عزیز 

میشه لطفا بفرمایید چه رایحه ای و یا چه ویژگی در عطر باعث میشه احساس کنید یک عطر از قیمت بالایی برخوردار هست و در کل گرانمایگی یک عطر رو در چی میبینید 

ممنون از همه ی دوستان

Matin Matin
1404/05/06
در پاسخ به اشکیانی :

سلام مجدد خدمت شما جناب متین

ممنون از وقتیکه گذاشتید 

فقط در مورد روایح لوکس و سنگین آیا روایح کمیاب و هزینه بر هم جز این دسته از روایح محسوب میشن ، یعنی اگه ما رایحه خاصی رو با صرف وقت و هزینه زیاد بدست بیاریم آیا در حس لوکس و وزین بودن کار تاثیر داره یا نه صرفا همون روایح همیشگی فرنیچری و معبدگاهی وزین و لوکس هستن؟

قطعا کمیاب بودن و هزینه‌بر بودن یک رایحه می‌تونه در حس لوکس بودن تأثیرگذار باشه، ولی این تنها معیار نیست. رایحه‌های لوکس معمولاا سه ویژگی دارن:

۱. کیفیت بالا و نت‌های پیچیده

۲. ترکیب هنرمندانه و خاص

۳. احساس وقار، جدیت یا تشخص در فضا

پس اگه رایحه‌ای کمیاب باشه و با صرف زمان و هزینه خاصی به دست بیاد، در صورت داشتن این سه ویژگی، حس لوکس و وزین هم به همراه داره.

اما همیشه این‌طور نیست که هر چیزی گرونه یا نایابه، لزوما لوکسه. بعضی ترکیبات گرون فقط خاصن، نه وزین.

در عوض رایحه‌هایی مثل روایح معبدی، صمغ‌ها، چرم، عود، و روایح امبری و فرنیچری (چوبی‌ـ‌کهربایی) ذاتاً بار سنگین و مجللی دارن و از نظر ذهنی هم حس لوکس بودن رو به مخاطب منتقل می‌کنن، حتی اگه کمیاب نباشن.

arvin arvin
1404/05/06

درد بر شما جناب اشکیانی، 🙏

پاسخ اصولی و تکنیکی در حوضه عطرسازی ندارم

ولی دلن و قلبن فکر میکنم.. 

گرانمایه بودن در این مقوله یعنی..

عشق به کاوش و کفش روایح.. 

نه کمتر نه بیشتر. 

چه لوکس چه اقتصادی.. 

چه پول دار چه فقیر..

پاینده پیروز باشید، 🌹

Telecaster Telecaster
1404/05/07
در پاسخ به اشکیانی :

سلام مجدد خدمت شما جناب تلکستر

خیلی ممنون از نکات دقیق و طبقه بندی شده ای که خاطر نشان کردید

چرا احساس کردم از اساتید رشته های مهندسی هستید 

در هر صورت به نظر این بنده ظاهر فیزیکی عطر و بسته بندی هم مهم هست و در نمایش گرانسنگی درون شیشه موثر 

البته شاید برای انسانهای عمیق و خردمند ظاهر چندان اهمیتی نداشته باشه

موید باشید

درود برشما جناب اشکیانی...

شما لطف دارید...

البته که بنده سنم به مهندس بودن قد نمیده...

اما بازهم ممنون...

سلام. مبحثی کاملا سلیقه ای ست و جواب قاطع ندارد

هر شخص به فراخور ایدئولوژی که دارد یک عطر را گرانمایه فرض میکند

یکی رایحه بولگاری تایگار را گران و لوکس میداند و دیگری تام فورد امبرلدر و شاید دیگری باکارت رژ را و ....

اصلا قاعده مشخصی ندارد.  به حس بویایی خودتان مراجعه کنید ولاغیر

دانیال دانیال
1404/05/08

در جنس و کیفیت و مواد اولیه و تغییر نوت های هارمونیک...البته بازم پسندیدن یک عطر کاملا سلیقه ای هست.. بصورت تجربی بحث کیفیت رو میشه در عطرهای مختلف فهمید که شاید اساتید متر و معیاری براش داشته باشند

در پاسخ به arvin :

درد بر شما جناب اشکیانی، 🙏

پاسخ اصولی و تکنیکی در حوضه عطرسازی ندارم

ولی دلن و قلبن فکر میکنم.. 

گرانمایه بودن در این مقوله یعنی..

عشق به کاوش و کفش روایح.. 

نه کمتر نه بیشتر. 

چه لوکس چه اقتصادی.. 

چه پول دار چه فقیر..

پاینده پیروز باشید، 🌹

سلام خدمت شما جناب کاتبی

در حوزه ی عطر ،عطربازها و عاشقان رایحه ها معمولا کاووشگران کنجکاو و خستگی ناپذیری هستن اما در مورد رایحه گرانمایه نظرتون چی هست چه رایحه ای یا ترکیبی به شما حس گرانمایگی رو القا میکنه؟

در پاسخ به Telecaster :

درود برشما جناب اشکیانی...

شما لطف دارید...

البته که بنده سنم به مهندس بودن قد نمیده...

اما بازهم ممنون...

سلام مجدد خدمت شما جناب تلکستر

چقدر خوشحال شدم که فرزندان این سرزمین از سنین کم اینقدر رشدیافته و متشخص هستن منم پسری در همین سن و سال دارم و به عنوان مادر ،مهمترین آرزوم بعد از سلامتی و ایمانشون ، فرهیختگیشون هست 

انشاا... که شاهد دستاوردهای بزرگی از شما نسل فرهیخته باشیم 

در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام. مبحثی کاملا سلیقه ای ست و جواب قاطع ندارد

هر شخص به فراخور ایدئولوژی که دارد یک عطر را گرانمایه فرض میکند

یکی رایحه بولگاری تایگار را گران و لوکس میداند و دیگری تام فورد امبرلدر و شاید دیگری باکارت رژ را و ....

اصلا قاعده مشخصی ندارد.  به حس بویایی خودتان مراجعه کنید ولاغیر

سلام مجدد خدمت شما جناب 

درست میفرمایید سلایق متفاوت هست اما همون سلایق طبق یک الگویی ایجاد شده مثلا عطرهای گرم و شرقی عطرهای اغلب گرونی هستن چون یادآور ثروت و دارندگی هستن یا شاید تنپوش خوب و کاملی هستن و یا چون بابت اینکه هر کسی به راحتی توان داشتن این روایح رو در گذشته نداشته و فقط مخصوص مکانهای خاص و یا افراد خاص بوده 

کلا اگه رایحه ای یا ترکیب خاصی حس گرانی و گرانسنگی به شما القا میکند رو بفرمایید و اگه دوست داشتید علتش رو 

ممنوناز شما

در پاسخ به دانیال :

در جنس و کیفیت و مواد اولیه و تغییر نوت های هارمونیک...البته بازم پسندیدن یک عطر کاملا سلیقه ای هست.. بصورت تجربی بحث کیفیت رو میشه در عطرهای مختلف فهمید که شاید اساتید متر و معیاری براش داشته باشند

سلام جناب دانیال

بله درست میفرمایید اما سلیقه ها هم به علتی ایجاد شدن 

میشه لطفا رایحه خاص یا ترکیب خاصی که این حس گرانمایگی رو برای شما تداعی میکند رو بفرمایید

و اینکه من عطر فریاد رو طبق جستجوهای اخیرم در حوزه ی عطرهای ساخت کشورم یا ساخت هموطنان عزیزم داشتم ، خریداری کردم و با توجه به قیمت پایین خیلی کیفیت عطر خوب هست تقریبا از هر نظر نمره ی خوبی میگیره و این قضیه برای من بسیار عجیب و دوراز منطق هست که چطور با این قیمت عرضه میشود البته رایحه جدید نیست و ترکیبی از عطر زن و میلینیوم(البته از اونجاییکه در خاطرم هست)هست و کمی هم منو به یاد کوکو مادموازل میندازه البته نه به اون کیفیت اماکیفیت به جرات خوبی داره

دوست داشتم در اینمورد هم اگه نظری دارید بفرمایید

دانیال دانیال
1404/05/12
در پاسخ به اشکیانی :

سلام جناب دانیال

بله درست میفرمایید اما سلیقه ها هم به علتی ایجاد شدن 

میشه لطفا رایحه خاص یا ترکیب خاصی که این حس گرانمایگی رو برای شما تداعی میکند رو بفرمایید

و اینکه من عطر فریاد رو طبق جستجوهای اخیرم در حوزه ی عطرهای ساخت کشورم یا ساخت هموطنان عزیزم داشتم ، خریداری کردم و با توجه به قیمت پایین خیلی کیفیت عطر خوب هست تقریبا از هر نظر نمره ی خوبی میگیره و این قضیه برای من بسیار عجیب و دوراز منطق هست که چطور با این قیمت عرضه میشود البته رایحه جدید نیست و ترکیبی از عطر زن و میلینیوم(البته از اونجاییکه در خاطرم هست)هست و کمی هم منو به یاد کوکو مادموازل میندازه البته نه به اون کیفیت اماکیفیت به جرات خوبی داره

دوست داشتم در اینمورد هم اگه نظری دارید بفرمایید

پاسخ شما رو در قالب یک عطر میدم...البته تعداد بیشتری هم میتونه باشه

L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP #گرلن ال اینستنت پور هوم او اکستریم ادو پرفیوم L'instant Pour Homme Eau Extreme EDP 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟