سلام من۴۰سالمه ومحل کارم تو تهرانه،هم تو فضای بازمیرم وهم تو محیط مسقف.
دنبال عطری تومحل کار هستم که یجورایی منوبااون عطربشناسن،که نه برای اطرافیان آزاردهنده باشه ونه بی رمق.اخه توفضای بازمخصوصا روی پوست من ضعیف عمل میکنه!
میخواستم بنابه سن ومحل کارتوتهران وپوست برنزه ونسبتاخشکم عطری معتدل که عملکردش شمارو راضی کرده باشه وتا۴،۳ساعت ماندگاری مفیدداشته باشه رو بمن معرفی کنید
(فقط نگیدمگامار که دوسش ندارم)
ممنون میشم باکمکتون هرچندکه باشه منو راهنمایی کنید🙏
سلام باتوجه به سنتون و البته حس میکنم عضلانی باشید ادکلن اگویست پلاتینیوم شنل رو پیشنهاد میکنم
بابک جان۴فصل قابل استفاده هست؟
سلام دوست عزیز
میخواستم بگم عطر "وای ادو پرفیوم" ولی رایحهش جوانه و شاید شما نپسندین (البته تستش هم ضرری نداره و شاید پسندیدین)
میتونید آکوا دی جیو پرفومو رو امتحان کنید، البته تولیدش متوقف شده و میتونید رایحه مشابهش رو از همین برند آرمانی امتحان کنید.
یه خورده ماندگاری بالاتر میتونید آیریش لدر هم استفاده کنید اما نسبت به این دو عطر گرم تره و یه جورایی معتدل رو به گرمه (این عطر معتدل ذکر شده) رایحهش خاص تره و عملکرد بهتری هم داره
دیگه میتونید از مون بلان لجند ادوتویلت استفاده کنید ماندگاری متوسط داره، رایحهش معتدل و بی آزاره
اگه تونستید همشو تست کنید بعد اگه دوس داشتید میتونید خریداری کنید
متشکر علی جان.۴تاعطر ک بعیده کسی ازشون بدش بیاد.
عالی هستی🌹
درود
#الفکتیو استودیو اومبر ایندیگو Ombre Indigo خدارو شکر مرکز هستین و امکان تست واستون فراهمه این حتما تست کنید تنها ایرادش نیاز به اسپری زیاده بین15 تا 20 پاف ترجیحا نسخه قدیم تست کنید 3 نوع باتل داره تولید قدیم (قبل از 2019)کمی بهتر بود
ممنون از شما امیر عزیز.بهترین ها رو برات آرزو میکنم🙏
سلام باتوجه به سنتون و البته حس میکنم عضلانی باشید ادکلن اگویست پلاتینیوم شنل رو پیشنهاد میکنم
علی عزیر،داداش بزرگترم کشتی گیرخوبی بود،منم چون بچه بزرگ ی کاری میکنه کوچیکترین میخوان مثل اون باشن راه برادرو رفتیم.
داداشم زانوش ناقص شدتوکشتی ،منم کمرم۳سال زمینگیرم کرد ودیگه مثل اون روزا سرحال نیستم(به همه میگم ورزش دشمن سلامتیه😂)البته ما علم نداشتیم!
انگار شنلپلاتینیوم رو تست داشتم،عطرنسبتامعتدل و تمیزی بود،مرسی داش علی داشت یادم میرفت
سلامتی هرچی ورزشکار جوون مرده که یکیشم خودتی
درود
#بنتلی اینفینیتی اینتنس (اینفینیت اینتنس) Bentley Infinite Intense
اون بنتلی رو بدون توجه به قیمت و برندش تست کنید. منو برخلاف انتظارم واقعا شگفتزده کرد.
درود
#بنتلی اینفینیتی اینتنس (اینفینیت اینتنس) Bentley Infinite Intense
اون بنتلی رو بدون توجه به قیمت و برندش تست کنید. منو برخلاف انتظارم واقعا شگفتزده کرد.
ممنون از شما آقا صادق گرامی
راستی ازهمین برند بنتلی مومنتوم چطوره؟
بابک جان۴فصل قابل استفاده هست؟
درود بر شما به جز زمستون بقیه فصول میشه استفاده کرد پخش و ماندگاریش حیرت زدت میکنه قیمتش هم عالیه