سلام من۴۰سالمه ومحل کارم تو تهرانه،هم تو فضای بازمیرم وهم تو محیط مسقف.
دنبال عطری تومحل کار هستم که یجورایی منوبااون عطربشناسن،که نه برای اطرافیان آزاردهنده باشه ونه بی رمق.اخه توفضای بازمخصوصا روی پوست من ضعیف عمل میکنه!
میخواستم بنابه سن ومحل کارتوتهران وپوست برنزه ونسبتاخشکم عطری معتدل که عملکردش شمارو راضی کرده باشه وتا۴،۳ساعت ماندگاری مفیدداشته باشه رو بمن معرفی کنید
(فقط نگیدمگامار که دوسش ندارم)
ممنون میشم باکمکتون هرچندکه باشه منو راهنمایی کنید🙏
درود
بولگاری من وود نرولی
ورساچه پور هوم یا الور هوم اسپرت
پرادا لهوم
این گزینه ها عالی هستن واقعا برای شما...
داشت یادم میرفت اینم زمستون بزن مخصوص سبزه های با نمکه😂😉 یکم گرونه ولی میارزه...
#دولچه گابانا د وان رویال نایت لیل ملکی The One Royal Night
درود
بولگاری من وود نرولی
ورساچه پور هوم یا الور هوم اسپرت
پرادا لهوم
این گزینه ها عالی هستن واقعا برای شما...
متشکر اقا متینِ🌹
مرسی از وقتی ک گذاشتی stalkerگرامی
دکانت این عطرا یافت میشه؟
داشت یادم میرفت اینم زمستون بزن مخصوص سبزه های با نمکه😂😉 یکم گرونه ولی میارزه...
#دولچه گابانا د وان رویال نایت لیل ملکی The One Royal Night
مرسی اقا دانیال بخاطر وقت انرژیت🙏
سلام دوست عزیز
میخواستم بگم عطر "وای ادو پرفیوم" ولی رایحهش جوانه و شاید شما نپسندین (البته تستش هم ضرری نداره و شاید پسندیدین)
میتونید آکوا دی جیو پرفومو رو امتحان کنید، البته تولیدش متوقف شده و میتونید رایحه مشابهش رو از همین برند آرمانی امتحان کنید.
یه خورده ماندگاری بالاتر میتونید آیریش لدر هم استفاده کنید اما نسبت به این دو عطر گرم تره و یه جورایی معتدل رو به گرمه (این عطر معتدل ذکر شده) رایحهش خاص تره و عملکرد بهتری هم داره
دیگه میتونید از مون بلان لجند ادوتویلت استفاده کنید ماندگاری متوسط داره، رایحهش معتدل و بی آزاره
اگه تونستید همشو تست کنید بعد اگه دوس داشتید میتونید خریداری کنید
درود
#الفکتیو استودیو اومبر ایندیگو Ombre Indigo خدارو شکر مرکز هستین و امکان تست واستون فراهمه این حتما تست کنید تنها ایرادش نیاز به اسپری زیاده بین15 تا 20 پاف ترجیحا نسخه قدیم تست کنید 3 نوع باتل داره تولید قدیم (قبل از 2019)کمی بهتر بود