سلام همگی امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه
من میخواستم از شما دوستان عزیز و پیشکسوتای این حوضه سوال بپرسم چه آقا چه خانم
دوست دارم نظراتتون داشته باشم و کمک کنه ی انتخاب درست داشته باشم
من میخوام ی عطری انتخاب کنم که همه پسند باشه ریسکی نباشه تو محیط دانشگاه و تو محیط عمومی میزنم نمیخوام عطری باشه صرفا خودم خوشم ی عطری میخوام که کسی کنارم می ایسته اذیت نکنه و حس خوب و خوش بو بودن ( که بنظر خوش بو بودن بهترین تعریفیه که میشه از کسی کرد ) رو انتقال بده زیاد سلیقه ای نباشه همه پسند باشه
برای مثال من عطرایی دوست دارم که زیاد توی جامعه ایران بازخورد مثبت نداره مثل سیلور موتن واتر اکثر میگن بوش سردرد میکنه یا بوش بد بنظر میرسه (نسخه اصلیشو خریده بودم )
ممنون میشم نظراتتون با من در میون بزارید
21 سالم
کژوال لباس میپوشم
اکثرا تو محیط دانشگاهم
سلام اگر شبیه سیلور مانتین واتر دوست دارید سرجف مفیستو رایحه اش شبیه اینکار هست ولی تعجب میکنم سیلور هم یک جورایی همه پسند هست
اما اگر همه پسند تر میخواهید به نظرم باید سراغ همون ادکلن های هایپ شده مثل بلوشنل و اونتوس برید فکر نکنم هیچکسی از بلوشنل بدش بیاد
کرید اونتوس ابسلو هم پیشنهاد میکنم هم جدیدتر هم بوش ترکیبی از اونتوس و ساواج الکسیر
#کرید اونتوس ابسولو Absolu Aventus
#نیشان هسیوات ( هاجیوات ) Hacivat
خودم پارسال بهار کلا برای دانشگاه سرجف رنسانس زدم البته پخش بوش کمه ولی ادکلن شیکی هستش
#زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance
امیدوارم مفید واقع بشه
ادکلن هایی که معرفی کردم همه خنک هستند چون در فصل گرما هستیم فرض رو بر این گذاشتم که کار خنک منظورتون هست
درود
دیگه از این عطر ها همه پسند تر و خوشبو تر نداریم اصلا...
بهترین و شیک ترین انتخاب ها برای شما:
#ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum
#روژا داو الیزیوم پور هوم کلن (پارفیوم کولوژن) Elysium Pour Homme Parfum Cologne
ــــــــــ&&&ــــــــــ
یا
یا
ــــــــــ&&&ـــــــــ
از بین تمام اونا بخوام یکیو بگم
قطعا #ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum
چون واقعا همه عاشقش میشن ، مخصوصا خانوما...
سلام اگر شبیه سیلور مانتین واتر دوست دارید سرجف مفیستو رایحه اش شبیه اینکار هست ولی تعجب میکنم سیلور هم یک جورایی همه پسند هست
اما اگر همه پسند تر میخواهید به نظرم باید سراغ همون ادکلن های هایپ شده مثل بلوشنل و اونتوس برید فکر نکنم هیچکسی از بلوشنل بدش بیاد
کرید اونتوس ابسلو هم پیشنهاد میکنم هم جدیدتر هم بوش ترکیبی از اونتوس و ساواج الکسیر
خودم پارسال بهار کلا برای دانشگاه سرجف رنسانس زدم البته پخش بوش کمه ولی ادکلن شیکی هستش
#زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance
امیدوارم مفید واقع بشه
ادکلن هایی که معرفی کردم همه خنک هستند چون در فصل گرما هستیم فرض رو بر این گذاشتم که کار خنک منظورتون هست
خیلی ممنون خیلی کمک کردم
من که عاشق سیلور موتنم ولی خوب مثل اینکه اطرافیان زیاد حال نمیکنن😂
درود
دیگه از این عطر ها همه پسند تر و خوشبو تر نداریم اصلا...
بهترین و شیک ترین انتخاب ها برای شما:
#ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum
#روژا داو الیزیوم پور هوم کلن (پارفیوم کولوژن) Elysium Pour Homme Parfum Cologne
ــــــــــ&&&ــــــــــ
یا
یا
ــــــــــ&&&ـــــــــ
خیلی کامل بود خیلی ممنون حتما امتحان میکنم خیلی کمکم کرد
کرید اونتوس معمولا چون بین مردم خیلی استفاده شده همه پسنده ولی اینکه مثل بعضی عطرایی که یکم خاصه بازخورد نداره چون ی بویی هست که آشناست
بازم ممنون
سلام دوست عزیز، دقیقا همه عطرهایی که پیشنهاد دادن بالا بسیار خوش بازخورد و شیکه و مناسبتونه... علاوه بر اونا اینا رو هم در نظر داشته باش بنا به تجربه اندک خودم اینا هم جوونپسند و خانمپسندتره:
سلام باتوجه به اینکه ۲۱ سالته و نسل جدید یا اصطلاحا دهه هشتادی هستی و البته این نسل بی تعارف اهل شادی کردن و دورهمی هستن ژان پل گوتیه پارادیس گاردن معرفی میکنم بهت حال و هوای سرخوشی داره عطرش بعلاوه زیاد هم بولد نشده به قول معروف و البته ادکلن مالیبو از سیمونه اندرولی