Mr pip Mr pip
9
1404/04/22

پیشنهاد پیشکسوتان رو با جان و دل قبول میکنم

سلام همگی امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه 

من میخواستم از شما دوستان عزیز و پیشکسوتای این حوضه سوال بپرسم چه آقا چه خانم 

دوست دارم نظراتتون داشته باشم و کمک کنه ی انتخاب درست داشته باشم 

من میخوام ی عطری انتخاب کنم که همه پسند باشه ریسکی نباشه تو محیط دانشگاه و تو محیط عمومی میزنم نمیخوام عطری باشه صرفا خودم خوشم ی عطری میخوام که کسی کنارم می ایسته اذیت نکنه و حس خوب و خوش بو بودن ( که بنظر خوش بو بودن بهترین تعریفیه که میشه از کسی کرد ) رو انتقال بده زیاد سلیقه ای نباشه همه پسند باشه 

برای مثال من عطرایی دوست دارم که زیاد توی جامعه ایران بازخورد مثبت نداره مثل سیلور موتن واتر اکثر میگن بوش سردرد میکنه یا بوش بد بنظر میرسه (نسخه اصلیشو خریده بودم )

ممنون میشم نظراتتون با من در میون بزارید 

21 سالم 

کژوال لباس میپوشم 

اکثرا تو محیط دانشگاهم 

سلام اگر شبیه سیلور مانتین واتر دوست دارید سرجف مفیستو رایحه اش شبیه اینکار هست ولی تعجب میکنم سیلور هم یک جورایی همه پسند هست 

Mefisto #زرجوف مفیستو Mefisto 

اما اگر همه پسند تر میخواهید به نظرم باید سراغ همون ادکلن های هایپ شده مثل بلوشنل و اونتوس برید فکر نکنم هیچکسی از بلوشنل بدش بیاد 

کرید اونتوس ابسلو هم پیشنهاد میکنم هم جدیدتر هم بوش ترکیبی از اونتوس و ساواج الکسیر 

Absolu Aventus #کرید اونتوس ابسولو Absolu Aventus 

Hacivat #نیشان هسیوات ( هاجیوات ) Hacivat 

خودم پارسال بهار کلا برای دانشگاه سرجف رنسانس زدم البته پخش بوش کمه ولی ادکلن شیکی هستش 

XJ 1861 Renaissance #زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance 

امیدوارم مفید واقع بشه 

ادکلن هایی که معرفی کردم همه خنک هستند چون در فصل گرما هستیم فرض رو بر این گذاشتم که کار خنک منظورتون هست

متین متین
1404/04/23

از بین تمام اونا بخوام یکیو بگم

قطعا Y Eau de Parfum #ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum 

چون واقعا همه عاشقش میشن ، مخصوصا خانوما...

Mr pip Mr pip
1404/04/23
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام اگر شبیه سیلور مانتین واتر دوست دارید سرجف مفیستو رایحه اش شبیه اینکار هست ولی تعجب میکنم سیلور هم یک جورایی همه پسند هست 

Mefisto #زرجوف مفیستو Mefisto 

اما اگر همه پسند تر میخواهید به نظرم باید سراغ همون ادکلن های هایپ شده مثل بلوشنل و اونتوس برید فکر نکنم هیچکسی از بلوشنل بدش بیاد 

کرید اونتوس ابسلو هم پیشنهاد میکنم هم جدیدتر هم بوش ترکیبی از اونتوس و ساواج الکسیر 

Absolu Aventus #کرید اونتوس ابسولو Absolu Aventus 

Hacivat #نیشان هسیوات ( هاجیوات ) Hacivat 

خودم پارسال بهار کلا برای دانشگاه سرجف رنسانس زدم البته پخش بوش کمه ولی ادکلن شیکی هستش 

XJ 1861 Renaissance #زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance 

امیدوارم مفید واقع بشه 

ادکلن هایی که معرفی کردم همه خنک هستند چون در فصل گرما هستیم فرض رو بر این گذاشتم که کار خنک منظورتون هست

خیلی ممنون خیلی کمک کردم 

من که عاشق سیلور موتنم ولی خوب مثل اینکه اطرافیان زیاد حال نمیکنن😂

Mr pip Mr pip
1404/04/23

خیلی کامل بود خیلی ممنون حتما امتحان میکنم خیلی کمکم کرد

کرید اونتوس معمولا چون بین مردم خیلی استفاده شده همه پسنده ولی اینکه مثل بعضی عطرایی که یکم خاصه بازخورد نداره چون ی بویی هست که آشناست 

بازم ممنون 

هامون هامون
1404/04/23

سلام دوست عزیز، دقیقا همه عطرهایی که پیشنهاد دادن بالا بسیار خوش بازخورد و شیکه و مناسب‌تونه... علاوه بر اونا اینا رو هم در نظر داشته باش بنا به تجربه اندک خودم اینا هم جوون‌پسند و خانم‌پسندتره: 

Versace Eros Pour Homme #ورساچه اروس مردانه آبی Versace Eros Pour Homme 

Torino21 #زرجوف تورینو 21 Torino21 

Green Irish Tweed #کرید گرین ایریش توید Green Irish Tweed 

سلام باتوجه به اینکه ۲۱ سالته و نسل جدید یا اصطلاحا دهه هشتادی هستی و البته این نسل بی تعارف اهل شادی کردن و دورهمی هستن ژان پل گوتیه پارادیس گاردن معرفی میکنم بهت حال و هوای سرخوشی داره عطرش بعلاوه زیاد هم بولد نشده به قول معروف و البته ادکلن مالیبو از سیمونه اندرولی

[EDITED] 1404/04/24 15:39
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟