سلام و عرض ادب به همهی دوستان خوشسلیقهی دنیای عطر 🌿
امیدوارم حال دلتون مثل رایحهای خوب، ماندگار و دلپذیر باشه.
مدتیه تو فضای مجازی، مخصوصاً در پلتفرمهایی مثل TikTok، YouTube و Instagram، بین عطربازهای خارجی، خیلی اسم برند احمد المغربی (Ahmed Al Maghribi) به گوش میخوره.
توی بعضی ویدیوها حتی دیدم که بدون اینکه اسم عطرها مشخص باشه، عطرهای این برند از بین برند هایی مثل Louis Vuitton، Xerjoffو برندهای نیش دیگه، انتخاب اول بوده.
این موضوع واقعاً برام کنجکاو برانگیز شد، مخصوصاً وقتی دیدم:
قیمت عطرهای این برند نسبت به عطرهای لوکس، بسیار پایینتره
اما از لحاظ پرفورمنس و پخش و ماندگاری، بازخوردهای خیلی مثبتی دریافت کرده
توی این مدت اسم چند عطر از این برند خیلی زیاد تکرار میشد:
Marj
Summer Oud
Bin Shaikh
Ignite Oud
متأسفانه خودم هنوز فرصت تست هیچکدوم از این عطرها رو نداشتم، و در شهری که زندگی میکنم امکان تستشون نبود.
و هرچی هم در سایتها و فروشگاههای ایرانی گشتم، نظری درباره این عطرها پیدا نکردم.
سوالم از شما دوستان عزیز اینه:
آیا کسی از شما تجربهای با این عطرها داشته؟
خوشحال میشم اگر تجربه، نظر یا حتی کوچکترین برداشتتون رو با ما به اشتراک بذارید 🙏
درود
من چند تا کاراشو تست کردم از جمله همین مرج
برای مثال مرج یا لاثانی بسیار موندگاری و پخش بالایی دارن و حتی میشه گفت اذیت کننده هستن ...
رایحه هاشون هم به شدت عربی هستش کاملا حس میشه...مثلا یه بار چند پاف مرج زدم رفتم تو ماشین دوستم سردرد که گرفت هیچ ، میگفت تا یه هفته ماشین بوی تو میومد دیگه نزن اونو :)
تنها عطرایی که از این برند خوشم اومد: آکواعود ، بلو بای
به نظرم اگه دنبال پخش و موندگاری بالا هستین و با رایحهاش کنار بیاین انتخاب خوبیه ، سایت ق..ش..م..ا..ی..ن..و..ر..ا هم اکثرا با دکانت موجودشون داره ولی قبل از خرید حتما تست کنید...
دورد. من چنتا کارشو تست کردم
در کل کیفیت قابل قبول و پخش بالا دارن
یه چیزی که توی چنتا از کاراش دوست نداشتم نوت عود هست که سینتتیک و یه حالت ترش مانند و دارویی داشت. برای من بوی عرق سرد رو تداعی میکردن. یه سری از کاراش اون تم شرقی و عربی که اشاره شده رو دارن و یه سری هم مثل آزور رویال تم رایحه مدرن و غربی هستن. در کل به نظرم عطرهای خنک خوبی داره این برند ولی شرقی هاش کاملا سلیقه ای هستن
ممنونم از دوست عزیزم متین جان و امیررضای عزیز
من کارهای عودی و دودی رو میپسندم مثل امبرنومد/ لس سیبلز رزز / عود فور گرتنس
منتها همین روایح که دوست عزیز فرمودن ( ترش ) یک چیزی هست که من در هیچ عطری دوست ندارم مثل رویال عود کرید.
منتها با افزایش قیمت ها ٬ عطر هایی مثل امبرنومد استفادشون بیشتر در شرایط خیلی خاص شده تا دیرتر تموم بشن.
و در کل چرمی / عودی / دودی / گرم / رو میپسندم
از بین کارهاشون موردی هست که با توجه به سلیقه من ارزش تست کردن داشته باشه؟
و البته یک برند دیگه ی هم هست ٬ اف ای پاریس فرنچ اونیو مدل آزرو عود که این عطر هم خیلی نظرات مثبت زیادی ازش شنیده بودم و نزدیک به عطر عود کارکویا معرفی شده بود. حتی بهتر ز اون میدونستنش. این عطر رو هم تست داشتید؟
منتها همین روایح که دوست عزیز فرمودن ( ترش ) یک چیزی هست که من در هیچ عطری دوست ندارم مثل رویال عود کرید.
منتها با افزایش قیمت ها ٬ عطر هایی مثل امبرنومد استفادشون بیشتر در شرایط خیلی خاص شده تا دیرتر تموم بشن.
و البته یک برند دیگه ی هم هست ٬ اف ای پاریس فرنچ اونیو مدل آزرو عود که این عطر هم خیلی نظرات مثبت زیادی ازش شنیده بودم و نزدیک به عطر عود کارکویا معرفی شده بود. حتی بهتر ز اون میدونستنش. این عطر رو هم تست داشتید؟
با توجه به مواردی که فرمودید من یه کار ارجینال دارم که اتفاقا قیمتش هم مناسبه به اسم woods collection royal night که فوق العادست و مطمئنم خوشتون میاد
نرکیب عود و رز و چرم هست که توی فضای امبره نوماد و سانتال رویال قرار میگیره.از لحاظ پرفورمنس هم راحت بالای ۱۲ ساعت روی پوست ماندگاری داره
آزور آعود فرنچ اونیو رو هم تست نکردم ولی از این شرکت دو سه تا عطر دیگه دارم و در کل کیفیت کارش به نسبت قیمت خیلی بالاست و جایی خوندم که توی فرانسه فرموله و تولید میشن و بسته بندی توی اماراته. کار فوق العاده و هیدن جمی که از این برند دارم و پیشنهاد میدم spectre هست ( ghost و wraith نه) و اون هم یه عطر دودی چرمی فوق العاده با کیفیت هست که مشابه فالکون لدر میشه.
فکر میکنم لدر احمد مغربی مورد پسندتون باشه...
از فرنچ اونیو همونی که فرمودید هم خوبه واقعا...
آفریکن لوکس هم خودم تست نکردم اما تعریفشو شنیدم...