Roham Bahraee Roham Bahraee
7
1404/04/14

گروه بویایی که کمترین توجه بهش شده

سلام به همگی

به نظرتون کدوم گروه بویایی کمترین توجه بهش شده؟

و یه مطلب دیگه اینکه من شیشه عطر هم طراحی میکنم و خوشحال میشم به کارام نگاه بندازید

متین متین
1404/04/15

درود روهام جان امیدوارم حالت خوب باشه...

به نظرم مدیترانه ای کمترین توجه رو داره تو نسل جدید...

و امیدوارم تو مبحث طراحی همیشه موفق و سربلند باشی...

در پاسخ به متین :

درود روهام جان امیدوارم حالت خوب باشه...

به نظرم مدیترانه ای کمترین توجه رو داره تو نسل جدید...

و امیدوارم تو مبحث طراحی همیشه موفق و سربلند باشی...

درود آقا متین و مرسی از جواب و مرسی از آرزوی موفقیتت

آره مدیترانه ایم هست ولی مدیترانه ای یه جورایی دریایی حساب نمیشه؟ نیستا ولی انگار یه جورایی میتونه زیر مجموعه دریایی باشه. بو و حس و حالی که از مدیترانه ای میگیری چیه؟ چه کاری خوشت اومده و داری یا تست کردی؟ 

در پاسخ به Roham Bahraee :

آره مدیترانه ایم هست ولی مدیترانه ای یه جورایی دریایی حساب نمیشه؟ نیستا ولی انگار یه جورایی میتونه زیر مجموعه دریایی باشه. بو و حس و حالی که از مدیترانه ای میگیری چیه؟ چه کاری خوشت اومده و داری یا تست کردی؟ 

سلام آقای رهام عزیز

طراحی شیشه عطر کاریست بس هیجان انگیز و دلچسب . چگونه طراحی میکنی و با چه نرم افزاری ممنون میشوم توضیحی بدهی چون بنده میخواهم وارد این مقوله بشوم ولی از ابزارش اطلاعی ندارم. فقط ایده ها در ذهنم هستند ولی نمیدانم چگونه مصورشون کنم. 

متین متین
1404/04/15

ارادت

بله زیر مجموعه ها شامل مرکباتی/دریایی و سبز و گیاهی اما تو نسل جدید تمرکز ها توی اکثریت مردم جهان بیشتر روی روایح گورماند ، شرقی ، گلی ، چوبی و معطر هستش...

ولی خب اینکه میگیم کمترین یعنی به نسبت ، وگرنه خودم و خیلی از افراد همچنان طرفدار عطر های مرکباتی ، دریایی هستیم...

متین متین
1404/04/15

بخوام چند مثال هم بزنم که اون حس و حال منتقل کنه و دوسش داشتم قدیما :

کرید ارولفا ، آکوا بولگاری ، ایسی میاکه لئو‌ د ایسه پور هوم و...

اما از هیچکدوم در حال حاظر استفاده نمیکنم و فکر هم نمیکنم دیگه هیچوقت استفاده کنم اما‌ جذابن ...

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟