سلام به همگی
به نظرتون کدوم گروه بویایی کمترین توجه بهش شده؟
و یه مطلب دیگه اینکه من شیشه عطر هم طراحی میکنم و خوشحال میشم به کارام نگاه بندازید
درود روهام جان امیدوارم حالت خوب باشه...
به نظرم مدیترانه ای کمترین توجه رو داره تو نسل جدید...
و امیدوارم تو مبحث طراحی همیشه موفق و سربلند باشی...
درود روهام جان امیدوارم حالت خوب باشه...
به نظرم مدیترانه ای کمترین توجه رو داره تو نسل جدید...
و امیدوارم تو مبحث طراحی همیشه موفق و سربلند باشی...
درود آقا متین و مرسی از جواب و مرسی از آرزوی موفقیتت
آره مدیترانه ایم هست ولی مدیترانه ای یه جورایی دریایی حساب نمیشه؟ نیستا ولی انگار یه جورایی میتونه زیر مجموعه دریایی باشه. بو و حس و حالی که از مدیترانه ای میگیری چیه؟ چه کاری خوشت اومده و داری یا تست کردی؟
آره مدیترانه ایم هست ولی مدیترانه ای یه جورایی دریایی حساب نمیشه؟ نیستا ولی انگار یه جورایی میتونه زیر مجموعه دریایی باشه. بو و حس و حالی که از مدیترانه ای میگیری چیه؟ چه کاری خوشت اومده و داری یا تست کردی؟
سلام آقای رهام عزیز
طراحی شیشه عطر کاریست بس هیجان انگیز و دلچسب . چگونه طراحی میکنی و با چه نرم افزاری ممنون میشوم توضیحی بدهی چون بنده میخواهم وارد این مقوله بشوم ولی از ابزارش اطلاعی ندارم. فقط ایده ها در ذهنم هستند ولی نمیدانم چگونه مصورشون کنم.
ارادت
بله زیر مجموعه ها شامل مرکباتی/دریایی و سبز و گیاهی اما تو نسل جدید تمرکز ها توی اکثریت مردم جهان بیشتر روی روایح گورماند ، شرقی ، گلی ، چوبی و معطر هستش...
ولی خب اینکه میگیم کمترین یعنی به نسبت ، وگرنه خودم و خیلی از افراد همچنان طرفدار عطر های مرکباتی ، دریایی هستیم...
بخوام چند مثال هم بزنم که اون حس و حال منتقل کنه و دوسش داشتم قدیما :
کرید ارولفا ، آکوا بولگاری ، ایسی میاکه لئو د ایسه پور هوم و...
اما از هیچکدوم در حال حاظر استفاده نمیکنم و فکر هم نمیکنم دیگه هیچوقت استفاده کنم اما جذابن ...
سلام آقای رهام عزیز
طراحی شیشه عطر کاریست بس هیجان انگیز و دلچسب . چگونه طراحی میکنی و با چه نرم افزاری ممنون میشوم توضیحی بدهی چون بنده میخواهم وارد این مقوله بشوم ولی از ابزارش اطلاعی ندارم. فقط ایده ها در ذهنم هستند ولی نمیدانم چگونه مصورشون کنم.
به به سلام جناب گورکن، حالتون خوبه
راستش تمرکز اصلی من تو طراحی رو لباس هایی که طراحی و رنگبندی خاص داشته باشن و بیشتر تو این زمینه باید فعالیت داشته باشم ولی در کنار لباس بدلیجات، کیف و شیشه عطرم طراحی میکنم که استقبال خوبیم ازشون شده ولی هنوز اون طور که باید و شاید دیده نشدن. شما میتونید از برنامه های مختلف مثه فوتوشاپ یا تری دی مکس استفاده کنید که البته کار کردن با مکس کار ساده ای نیست. اگرم براتون سخته یا میخواید برا شروع دستتون راه بیفته میتونید از هوش مصنوعی که الان خیلیا ازش استفاده میکنن استفاده کنید ولی به نظرم طرح دقیق شاید بهتون نده مگه برنامش خوب باشه. برنامه های 3 بعدی ساز دیگم هستن که میتونید آنلاین باهاشون کار کنید ولی متاسفانه یا پولی هستن یا محدود. برای هوش مصنوعیم میتونم برنامه dzine پیشنهاد بدم که برا شروع خوبه. از بابت پیاده کردن طرحا هم میتونید تو یه نوت بوک یا دفتر ساده بکشیدشون یا تو پی سی ساده پیاده کنید و هی کم کم ادیت شون کنید یا به قولی بالا پایینشون کنید و بعد تبدیلشون کنید. من به شخصه قدرت تجسم و شبیه سازیم بالاست و وقتی طرح تو ذهنم میاد سریع پیادش میکنم یا مثلا میدونم کدوم رنگا رو با چه طرحی پیاده کنم که خوب دربیان. نمیدونم انگار مثه یه حس ششمی چیزیه. خودم خیلی از نوت بوک استفاده نمیکنم مگه اینکه طرحی بیاد تو ذهنم ولی دیر وقت باشه و بخوام فرداش اجرا کنم تو نوت بوک وارد میکنم که یادم نره. هیچوقتم کپی نمیزنم، نه که کپی بد باشه ولی نمیزنم و اصلا هدفم از طراحی و ایجاد بزند اینه که کارهای جدید و خاص ارائه بدم. البته الان مدتی که کمتر طرح میزنم چون هم دیزاین زیاد دارم هم دنبال شرکت یا اسپانسریم که کارامو ببینن و اگه اوکی دادن از اینجا برم تا با براشون کار کنم یا بتونم برند خودم بزنم. البته من یه اشتباه کردم و اونم این بود که میترسیدم کارام نشون بدم تا یه وقت مسخره نشم ولی وقتی دیدم فیدبک منفی نگرفتم کلا این ترس ریختم دور. یه نکته هم اضافه کنم، من طراحی میکنم ولی خودم طراح نمیدونم و هدفم یه جورایی کارآفرینیه تا طراحی. برا همین ممکنه کارها رو ببینید شاید جالب و خاص نباشن ولی تا جایی که بشه سعی میکنم بهترین ارائه بدم.
ببخشید اگه زیاد نوشتم و رفتم تو حاشیه ولی گفتم توضیحات کامل باشه و چیزی که تو ذهنم رو بگم. حالا باز اگه سوالی داشتید بپرسید تا جایی که بشه بهم کمک میکنیم. اگرم خواستید میتونید کارام تو نت چک کنید. تو گوگل Roham Bahraee سرچ کنید و صفحه لینکدینم باز کنید. تقریبا هر روز یه کار جدید میزارم. امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم
بخوام چند مثال هم بزنم که اون حس و حال منتقل کنه و دوسش داشتم قدیما :
کرید ارولفا ، آکوا بولگاری ، ایسی میاکه لئو د ایسه پور هوم و...
اما از هیچکدوم در حال حاظر استفاده نمیکنم و فکر هم نمیکنم دیگه هیچوقت استفاده کنم اما جذابن ...
ارادت
آره درست میگید. جالبه که روایحی که اسم بردید بیشتر ازشون کار تولید میشه و تو کشورمونم این سبک بو بیشتر طرفدار داره. من به شخصه کارای سنگین استفاده نمیکنم و بیشتر دنبال عطرای خنک، سبک، ملایم، مناسب 6 ماه اول میرم. کاراییم که اسم بردید کارای خوبین فقط گفتید دیگه استفاده نمیکنید و سراغشون نمیری، میتونم بپرسم چرا؟
ارادت
آره درست میگید. جالبه که روایحی که اسم بردید بیشتر ازشون کار تولید میشه و تو کشورمونم این سبک بو بیشتر طرفدار داره. من به شخصه کارای سنگین استفاده نمیکنم و بیشتر دنبال عطرای خنک، سبک، ملایم، مناسب 6 ماه اول میرم. کاراییم که اسم بردید کارای خوبین فقط گفتید دیگه استفاده نمیکنید و سراغشون نمیری، میتونم بپرسم چرا؟
بله چون اصولا عطرای جدید تست میکنم و عطرایی که واقعا از ته دلم عاشقشون باشم رو انتخاب میکنم و آدم تک عطری نیستم ، همیشه در حال جست و جو و تست عطرای مختلف هستم...
بیشتر سراغ شرکت های خاص میرم ، شرکت هایی که واقعا از نظرم کارای جذاب تولید میکنن...
برای مثال مدتی هست عاشق کارای لویی ویتون شدم...
شرکت هایی مثل ممو پاریس ، لویی ویتون ، اسنشیال پرفیومز ، میسون کریولی و کلا شرکت هایی که از نظرم کارای جذاب و حتی نیش تولید میکنن... البته به خاطر شرایط اقتصادی دیر به دیر مجبورم تهیه کنم اما خب تا وقتی عمر و توان هست در حال تغییر هستم به لطف خدا...
موفق باشی رهام عزیز ، خوش حال میشم نظر و سلیقه شما هم بدونم...
بله چون اصولا عطرای جدید تست میکنم و عطرایی که واقعا از ته دلم عاشقشون باشم رو انتخاب میکنم و آدم تک عطری نیستم ، همیشه در حال جست و جو و تست عطرای مختلف هستم...
بیشتر سراغ شرکت های خاص میرم ، شرکت هایی که واقعا از نظرم کارای جذاب تولید میکنن...
برای مثال مدتی هست عاشق کارای لویی ویتون شدم...
شرکت هایی مثل ممو پاریس ، لویی ویتون ، اسنشیال پرفیومز ، میسون کریولی و کلا شرکت هایی که از نظرم کارای جذاب و حتی نیش تولید میکنن... البته به خاطر شرایط اقتصادی دیر به دیر مجبورم تهیه کنم اما خب تا وقتی عمر و توان هست در حال تغییر هستم به لطف خدا...
موفق باشی رهام عزیز ، خوش حال میشم نظر و سلیقه شما هم بدونم...
کار درستی میکنید به خصوص تو این دوران که قیمت ها بالاست و باید با دقت خرید کرد. تنوع دادن تو خیلی چیزا خوبه چون به یه چیزی زیاد وابسته بودنم خوب نیست. ادم میتونه یه لباس، عطر یا چیزی که خیلی دوس داره رو نگه داره و ازش استفاده کنه و در کنارش چیزای دیگم تجربه کنه و اشنا بشه. پس الان زوم کردی روی لویی ویتون، خوبه. قبل عید یه جا ایمجینیشن تست کردم و بعد چند ساعت پارتنزم گفت بوی صابون لوکس میده 😁. البته چون درگیر خرید بودیم و بو زیاد بود خیلی به بوش دقت نکردیم و باید دوباره تست کنم. برندای خوبیم اسم بردی و کارای جالبی دارن. فعلا از اینا که گفتی هیچکدوم تست نداشتم و فقط مون فیور و ایریش لدر ممو رو تست داشتم که به نظرم فیور جالب بود و ایریش خیلی تلخ که باید دوباره تستشون کنم. معمولا دفه اول کاری خرید نمیکنم مگه اینکه کار خیلی خوب باشه. البته ممو کاراش جالبه و دیزاین رو شیشه بعضی کاراشونم جذابه.
سلیقه خودمم به سمت کارای خنک و تابستونیه. کارایی دوس دارم که خنک یا شدیدا خنک باشن انگار اب خنک روت باز کرده باشن، اب خنکی که خوشبو هم هست. اگه بخوام گروه اسم ببرم میشه دریایی، مرکباتی (البته از نت یا بوی پرتقال زیاد خوشم نمیاد) و چوبی و هر چی که زیر مجموعه ایناست که البته باید حتما تست کنم و بدون تست خرید نمیکنم.
برند و شرکتم برام مهم نیس و رایحه بیشتر برام مهمه. البته اگه شرکت خاصی باشه خوبه از این جهت که میشه با خیال راحت تر خرید کرد. اگه بخوام شرکت اسم ببرم کارای میاکه رو دوس دارم. تعدادی از کارایی که اخرین استفاده کردم آکوا آماری، دولچی کینگ، ایسه پور هوم، ایسه سدر، ایسه له دس ایسه و گوچی 2 هستن که له دس ایسه رو احتمال زیاد تهیه کنم. کارای دیگم مثه لاکوست بلانچ، باس تونیک، کول واتر ویو و چند تای دیگم تست کردم که باید دوباره امتحان کنم تا از خریدشون مطمئن شم. البته یه سری کارا رو قبلا داشتم و شاید بخوام دوباره بگیرم.
کار مدیترانه ایم خوشم میاد چون منو یاد ایتالیا میندازه و اگه کار خوبی باشه حتما تست میکنم. حالا که بحث ایتالیا و کار نیش و مدیترانه شد آکوا دی پارما رو تست داشتید؟ کاراش از دید شما چطورن؟
ببخشید اگه زیاد نوشتم و حرف زدم و مرسی که جواب دادید و میدید
کار درستی میکنید به خصوص تو این دوران که قیمت ها بالاست و باید با دقت خرید کرد. تنوع دادن تو خیلی چیزا خوبه چون به یه چیزی زیاد وابسته بودنم خوب نیست. ادم میتونه یه لباس، عطر یا چیزی که خیلی دوس داره رو نگه داره و ازش استفاده کنه و در کنارش چیزای دیگم تجربه کنه و اشنا بشه. پس الان زوم کردی روی لویی ویتون، خوبه. قبل عید یه جا ایمجینیشن تست کردم و بعد چند ساعت پارتنزم گفت بوی صابون لوکس میده 😁. البته چون درگیر خرید بودیم و بو زیاد بود خیلی به بوش دقت نکردیم و باید دوباره تست کنم. برندای خوبیم اسم بردی و کارای جالبی دارن. فعلا از اینا که گفتی هیچکدوم تست نداشتم و فقط مون فیور و ایریش لدر ممو رو تست داشتم که به نظرم فیور جالب بود و ایریش خیلی تلخ که باید دوباره تستشون کنم. معمولا دفه اول کاری خرید نمیکنم مگه اینکه کار خیلی خوب باشه. البته ممو کاراش جالبه و دیزاین رو شیشه بعضی کاراشونم جذابه.
سلیقه خودمم به سمت کارای خنک و تابستونیه. کارایی دوس دارم که خنک یا شدیدا خنک باشن انگار اب خنک روت باز کرده باشن، اب خنکی که خوشبو هم هست. اگه بخوام گروه اسم ببرم میشه دریایی، مرکباتی (البته از نت یا بوی پرتقال زیاد خوشم نمیاد) و چوبی و هر چی که زیر مجموعه ایناست که البته باید حتما تست کنم و بدون تست خرید نمیکنم.
برند و شرکتم برام مهم نیس و رایحه بیشتر برام مهمه. البته اگه شرکت خاصی باشه خوبه از این جهت که میشه با خیال راحت تر خرید کرد. اگه بخوام شرکت اسم ببرم کارای میاکه رو دوس دارم. تعدادی از کارایی که اخرین استفاده کردم آکوا آماری، دولچی کینگ، ایسه پور هوم، ایسه سدر، ایسه له دس ایسه و گوچی 2 هستن که له دس ایسه رو احتمال زیاد تهیه کنم. کارای دیگم مثه لاکوست بلانچ، باس تونیک، کول واتر ویو و چند تای دیگم تست کردم که باید دوباره امتحان کنم تا از خریدشون مطمئن شم. البته یه سری کارا رو قبلا داشتم و شاید بخوام دوباره بگیرم.
کار مدیترانه ایم خوشم میاد چون منو یاد ایتالیا میندازه و اگه کار خوبی باشه حتما تست میکنم. حالا که بحث ایتالیا و کار نیش و مدیترانه شد آکوا دی پارما رو تست داشتید؟ کاراش از دید شما چطورن؟
ببخشید اگه زیاد نوشتم و حرف زدم و مرسی که جواب دادید و میدید
چقدرم عالی!
نه تست نداشتم متاسفانه شاید آینده تست کنم...
منم اصولا علاقهام به عطرای خنک و معتدله اما جدیدا دارم رو خودم کار میکنم که با روایح گرم بیشتر ارتباط بگیرم اما نه از نوع سنگین و سردردیش...علاقه به عطرای خیلی شیرین ، انیمالیک ، چرمی و ادویه ای و عودی و سنگین ندارم...
اما جدیدا عود وود تست کردم بعد سال ها و واقعا عاشقش شدم...اینه که میگن از رو اسم قضاوت نکن!
من عاشق روایح تلخ ام ، تلخی تو خونمه...