سلام خدمت همه دوستان. دنبال یک عطر هستم بوی شامپوهای قدیم رو میده ساده و خوشبو (شبیه به شامپو شبنم) یا اون شامپو زردها که توی حموم عمومی ها بود.
سلام
شما دنبال عطری هستید که بوی تمیزی بده، این دو تا عطر رو هم تست بفرمایید.🌹
درود بر شما. هر دو رو تست کردم. ولی اونی میخواستم نبودن. اون رایحه ایی که مدنظرمه یه جورایی پودری و ملایمه به نظر میاد یونی باشه.
درود بر شما. هر دو رو تست کردم. ولی اونی میخواستم نبودن. اون رایحه ایی که مدنظرمه یه جورایی پودری و ملایمه به نظر میاد یونی باشه.
حتما در لیست بررسی قرار میدم. اگه سمپل یا دکانت ازش سراغ دارید بهم معرفی کنید. ممنونم.
حتما در لیست بررسی قرار میدم. اگه سمپل یا دکانت ازش سراغ دارید بهم معرفی کنید. ممنونم.
ع.ط.ر.آ.م.ی.ن دکانتشو داره
ولی بهتره در هوای خنک و سرد تست بفرمایید
اولین بار که تست کردم گفتم بوی شامپو تخمه مرغی میده.
البته بیشتر بیس نت. تستش خالی از لطف نیست و مثل کارهایی که دوستان گفتن خیلی حس و حال قدیم رو نداره.
#لطافه رمز لطافه سیلور Ramz Lattafa Silver
این کار هم برای من بوی حمام قدیم و لیف رو میده. ولی فکر نمیکنم دیگه کسی مثل قبل استفاده کنه.
#تد لاپیدوس پور هوم Lapidus Pour Homme
میتونید این کارهم که کپی لاپیدوس هست رو تست کنید، کمی غلیظ تر و انیماتیک تر
اولین بار که تست کردم گفتم بوی شامپو تخمه مرغی میده.
البته بیشتر بیس نت. تستش خالی از لطف نیست و مثل کارهایی که دوستان گفتن خیلی حس و حال قدیم رو نداره.
#لطافه رمز لطافه سیلور Ramz Lattafa Silver
این کار هم برای من بوی حمام قدیم و لیف رو میده. ولی فکر نمیکنم دیگه کسی مثل قبل استفاده کنه.
#تد لاپیدوس پور هوم Lapidus Pour Homme
میتونید این کارهم که کپی لاپیدوس هست رو تست کنید، کمی غلیظ تر و انیماتیک تر
ممنون از وقتی که گذاشتید. حتما تستش ن میکنم.
ظاهراً نسخه Overdose هم ازش اومده. تستش نکردم. متشکر.
آره تازه اومده. من اوردز رو تست نکردم ولی سمور تو پیجش جدیدا یه ویدیو گذاشته بود دربارهش.