امیر امیر
3
1404/04/09

کسی که هرروز یک عطر متفاوت خوشبو میزنه براتون جذابتره یا کسی که همیشه یک عطر خوشبو رو میزنه؟

سلام خدمت همگی دوستان. یک مسئله ای ذهنمو مشغول کرده که خیلی دوست داشتم نظر اعضای سایت رو هم بدونم.

برای شما شخصی جذابتر هست که هرروز یک عطر متفاوت میزنه٬ یا کسی که هرروز یک عطر خاص و یکسان رو میزنه؟

دلیلی برای این انتخابتون دارید؟

سلام عرض ادب حقیقتا تجربه ای که من داشتم طی دوره های مختلف زمانی با آدم های متفاوت که توی هر کدوم از اون دوران یک عطر امضا داشتم این بود :

مثلا نزدیک به دوازده سال پیش من لالیک مشکی میزدم و ادکلن امضام بود اون شخصی که باهاش در ارتباط بودم بعدا بهم گفت که هرجا این بو رو می‌شنیدم یاد تو میفتادم 

یا یه دوره قبل تر از لالیک کاپیتان بلک میزدم دوباره همین حرف رو از کسی که خیلی برام عزیز بود شنیدم و می‌گفت حتی یک شیشه ازش خریده که هرموقع دلش برام تنگ شد بره سراغ کاپیتان بلک 

من خودم آدم تنوع طلبی هستم تو روایح اما از لذت عطر امضا داشتن هم نمیشه گذشت رایحه ای که همه شما رو با اون بشناسند 

تصمیمی که خودم گرفتم حداقل این بود که تو هر دوره از زندگیم یک رایحه ای انتخاب کنم که یادآور من باشه اما دیگه تکرارش نکنم تا بتونم اون تنوع طلبی رو هم ارضا کنم هر ادکلن تقریبا می‌تونه دوسال امضای شما باشه 

کار دیگه هم اینه که معمولا یک سری افراد خاص برای آدم ارزش آنچنانی دارند وقتی پیش اون افراد میرید حداقل یک ادکلن مخصوص بزنید که اون رایحه یادآور شما باشه 

درود بر شما

والا اگر توی یک موقعیت ثابت و استایل ثابت همیشه عطر متفاوت زده بشه جذابیتش کاسته میشه (مگر اینکه اطرافیانتون بدونن شما عطر بازین) ولی اینکه برای هر موقعیتی و استایلی در هر فصلی عطر خاص خودشو ادم داشته باشه به نظرم خیلی خوبه و البته جذاب

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟