سلام خدمت دوستان عطرافشانی
آیا از شما عزیزان کسی میدونه چه نتی باعث ایجاد بوی مرغ بریون در عطر میشه ؟
با سپاس فراوان
رایحه اومامی هست یک حالتی مثل بوی سوپ جوجه همراه با مونوسدیم گلوتامات هست و طعم هم در همین حد... من عطری تا به حال ندیدم همچین رایحه ای داشته باشه! چرا اصلا آدم باید بوی سوپ جوجه بده!!!
ممنون از شما جناب دانیال
من اون ماده ی اولیه ای که بشه از طریقش این بو رو ایجاد کرد منظورم هست آیا شما سراغ دارید و در مورد سوالتون بله برای ایجاد خاطره ای از مادر کمی از اون حس خوبی القا میکنه
ممنون از شما جناب دانیال
من اون ماده ی اولیه ای که بشه از طریقش این بو رو ایجاد کرد منظورم هست آیا شما سراغ دارید و در مورد سوالتون بله برای ایجاد خاطره ای از مادر کمی از اون حس خوبی القا میکنه
تا اونجایی که میدونم جاهایی هستند که روایح مد نظرتون رو میگید و از روی اون عطر اختصاصی براتون میسازند... نزدیکترینشون هم در دبی هست یه آقای پاکستانی یا بنگلادشی اگه اشتباه نکنم با ریش سفید یه مجموعه بزرگ شامل چند شعبه داره این کار رو انجام میده... اسمش Yusuf madappen یا بصورت دوستانه Yusuf bhai هست سرچ کنید به راحتی پیداش میکنید.
موفق باشید
خیلی لطف کردید
ممنون از شما
یعنی امکان دسترسی در ایران وجود نداره !چه حیف و صد حیف!
پس قبل از عطرسازی نیاز هست به جایی که روایح مختلف عرضه بشه کاش از این همه دوستان عاشق عطر کسی به فکر چنین مکانی باشه برای هم عطرسازان هم عاشقان عطر
خیلی لطف کردید
ممنون از شما
یعنی امکان دسترسی در ایران وجود نداره !چه حیف و صد حیف!
پس قبل از عطرسازی نیاز هست به جایی که روایح مختلف عرضه بشه کاش از این همه دوستان عاشق عطر کسی به فکر چنین مکانی باشه برای هم عطرسازان هم عاشقان عطر
تو ایران رو من حقیقتا اطلاعی ندارم.
ممنون از شما
در سایتهای مختلف مشغول جستجو و خرید هستم انشاا... به منبع خواهم رسید 🙏🏻
سلام
در ایران دنبال تک رایحه با کیفیت نباش چون اصلا وجود نداره.. فقط اسانس موجوده که به درد عطرسازی نمیخوره.. آروماکیمیکال میخوای که متاسفانه در ایران به سختی پیدا میشه و بهترین کار اینه خارج از کشور سفارش بدی که با هزینه ارسال و گمرک و غیره به صرفه نیست. من خیلی دنبالش بودم ولی به بن بست خوردم
سلام و عرض احترام
جناب من از قدیم یک سری تک رایحه ی مرغوب از سایت عطر طبیب تهیه میکردم البته به جهت خواص درمانی که بعد شروع به ترکیب و ساخت عطرهای ساده برای خودم کردم و کاملا از کیفیتشون مطمئن هستم چون من این رایحه هارو برای پوست و مو امتحان کردم و واقعا خیلی برام تا اینجا مفید بودن که اگر اصل نبودن قطعا آسیب زا میشدن و اینکه جدیدا با سایت لاواندور آشنا شدم که چند رایحه و یک عطر طبیعی خریداری کردم تا اینجا که اینم کیفیت خوبی داره و همچنین از سایت هیلدا اکسیر چند رایحه من جمله مشک مصری و کهربا و یلانگ یلانگ رو خریداری کردم که هنوز به دستم نرسیده و انشاا... اینها هم با کیفیت باشن و کلا کاشان که مهد عرق گیری هست اسانس های طبیعی فراوون ، فکر نمیکنم ما کمبودی در این زمینه داشته باشیم فقط به صورت تخصصی و یکجا سازماندهی نشده که خیلی امیدوارم به زودی به دست هموطنان عزیز و باهمتمون انجام خواهد شد
سلام و عرض احترام
جناب من از قدیم یک سری تک رایحه ی مرغوب از سایت عطر طبیب تهیه میکردم البته به جهت خواص درمانی که بعد شروع به ترکیب و ساخت عطرهای ساده برای خودم کردم و کاملا از کیفیتشون مطمئن هستم چون من این رایحه هارو برای پوست و مو امتحان کردم و واقعا خیلی برام تا اینجا مفید بودن که اگر اصل نبودن قطعا آسیب زا میشدن و اینکه جدیدا با سایت لاواندور آشنا شدم که چند رایحه و یک عطر طبیعی خریداری کردم تا اینجا که اینم کیفیت خوبی داره و همچنین از سایت هیلدا اکسیر چند رایحه من جمله مشک مصری و کهربا و یلانگ یلانگ رو خریداری کردم که هنوز به دستم نرسیده و انشاا... اینها هم با کیفیت باشن و کلا کاشان که مهد عرق گیری هست اسانس های طبیعی فراوون ، فکر نمیکنم ما کمبودی در این زمینه داشته باشیم فقط به صورت تخصصی و یکجا سازماندهی نشده که خیلی امیدوارم به زودی به دست هموطنان عزیز و باهمتمون انجام خواهد شد
سلام مجدد
من خودم مثل شما از سایتهای مختلفی تک رایحه (اسانس و اسنشیال اویل منظورمه) تهیه کردم . هم برای شناختن تک نت ها و هم عطرسازی. ولی به بن بست خوردم. با یکی از عطرسازهای معروف کشور تلفنی صحبت کردم و ایشون گفتن اصلا با اسانسهای آماده داخل بازار نمیشود عطرسازی کرد و فقط باید با مواد مخصوص خودش که اصطلاحا مواد مصنوعی معطر یا آروماکیمیکال اینکارو انجام داد. حالا سوالم از شما اینه ایا شما عطرهای ساده ای که ساختی چه جوری نتیجه اش شد؟ اگه میشه بیا با هم صحبتی داشته باشیم و از تجربه همدیگه استفاده کنیم.. ممنون میشم
سلام خدمت شما
من حتی خودم با روش ساده میتونم اسانس گیری کنم (درصد کیفیت رو اطلاع ندارم)و این هم اطلاع دارم که برای لیرینگ کردن و یا ترکیب رایحه ها یکسری مواد شیمیایی لازم هست که بشه باهاشون ترکیبندی بهتر و حتی زمان بندی آزادسازی نت رو انجام داد من تقریبا میشه گفت عطرهایی که ترکیب کردم ساده و خطی بودن مگر در مواردی که خودشون طیف گونه و با زمانبندی آزادسازی شده باشن و خوبی این عطرهای دست ساز تا الان این بوده که اول اینکه طبیعی و سالم هستن و خواص درمانی دارن دوم اینکه با توجه به شرایط روحی قابلیت تغییر میزان روایح رو داریم تا به حال ترکیبات خوبی رو پیدا کردم که دوست داشتم جایی بود که رایحه سنجی انجام میشد هم از نظر تاریخچه ای و هم از نظر کیفی و مارکتینگ اما متاسفانه در مشهد جایی رو پیدا نکردم در کل به این نتیجه رسیدم که رشته شیمی رو تخصصی کار کنم و بعد وارد کالج عطر سازی بشم و در کل اعتقاد دارم عطرها همیشه برای پوشش و یا معطر کردن نیستن بعضی اوقات ما فقط به دنبال خاطره هستیم و بازسازی خاطره برامون خیلی مهم هست مثلا من الان دنبال ایجاد یک عطر با بوی خودم هستم که به یادگار برای فرزندانم بذارم که هر وقت دلتنگ شدن استشمام کنن و یا خیلی موارد دیگه
لطفا شما هم از تجارب خودتون بفرمایید