انتخاب شما کدوم عطره

سلام، روز و شبتون بخیر و پر از شادی.

دوستان عزیز، برای انتخاب بین این عطرها مردد موندم.

اگر من رو از نظرات ارزشمندتون بی‌نصیب نگذارید، خیلی ممنون می‌شم.

ـ

Herod de Marly

Smoking Hot By Kilian

Tobacco Vanille Tom Ford

_

Ambre Nuit Esprit De Parfum Dior

Grand Soir Maison Francis Kurkdjian

_

Alexandria II Xerjoff 

Ani Nishane

Stronger With You Intensely Giorgio Armani

علی علی
1404/02/23
در پاسخ به علی سوادکوهی :

ممنونم علی‌جان بابت راهنمایی‌ات.

عطر Grand Soir رو خودم هم خیلی می‌پسندم و چند بار روی پوست دوستانم تستش کردم، ولی متأسفانه هیچ‌وقت فرصتی نشد که روی پوست خودم امتحانش کنم.

در ابتدا قصد خرید همین عطر رو داشتم، ولی چند هفته پیش یکی از بلاگرهای معروف حوزه عطر، وقتی درباره رایحه‌های امبری صحبت می‌کرد،

پیشنهاد داد که حتماً Ambre Nuit Esprit رو  تست کنید.

می‌گفت: «فرانسیس کرکجان یه نسخه خیلی لوکس‌تر و جذابتر از گرند سویر رو برای دیور ساخته»

و از اون موقع ذهنم درگیر شد.

متأسفانه امکان تستش برام فراهم نبوده و الان واقعاً بین این دوتا مرددم.

اره بنظرم هر دو رو روی پوست خودت تست کن 

امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی

و رایحه مدنظرت رو پیدا کنی

دوستان عزیزم که با لطف و محبتشون راهنمایی‌م کردند و می‌کنند،

خواستم یه نکته‌ای رو بگم:

اگر غیر از گزینه‌هایی که خودم پیشنهاد دادم، انتخاب بهتری به نظرتون می‌رسه، حتماً لطفاً بهم بگید.

اگه در همین رنج قیمتی عطرهایی که گفتم باشه مشکلی ندارم.

واقعاً ممنون و قدردانم 

من سال‌ها پیش عضو عطرافشان بودم، اما به‌دلیل مشغله‌های کاری و زندگی، چند سالی از عطرافشان فاصله گرفتم. در آن دوران، بیشتر خواننده‌ی نظرات و تجربیات دوستان عطرافشانی‌ام بودم و از نوشته‌های زیبای آن‌ها برای انتخاب و خرید عطر بهره می‌بردم.

مدتی است که دوباره به عطرافشان برگشتم و گفت‌وگویی را آغاز کرده‌ام. اما پس از مدتی که دیدم تعداد کمی از دوستان در انتخاب عطرها راهنمایی‌ام کردند، سری به سایت زدم و متوجه شدم بسیاری از دوستان قدیمی عطرافشانیم، سال‌هاست دیگر فعالیتی ندارند. جای خالی نظراتشان در صفحات عطرهای جدید ناراحت کننده بود برام.

امیدوارم هرکجا که هستند، تن‌شان سلامت و دل‌شان شاد و زندگی‌شون پر از عطرهای قشنگ، و تنها دلیل غیبت‌شان، کمبود وقت باشد، نه چیز دیگر.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟