سلام، روز و شبتون بخیر و پر از شادی.
دوستان عزیز، برای انتخاب بین این عطرها مردد موندم.
اگر من رو از نظرات ارزشمندتون بینصیب نگذارید، خیلی ممنون میشم.
ـ
Herod de Marly
Smoking Hot By Kilian
Tobacco Vanille Tom Ford
_
Ambre Nuit Esprit De Parfum Dior
Grand Soir Maison Francis Kurkdjian
_
Alexandria II Xerjoff
Ani Nishane
Stronger With You Intensely Giorgio Armani
تو این لیست شما سه تا انتخاب من به ترتیب اهمیت عبارتند از :
#تام فورد توباکو وانیل Tobacco Vanille
درود دوست عزیز
شما بهترین نتیجه از این روایح رو در فصول سرد سال خواهید گرفت و بعضا در هوای معتدل هم لذتبخش نخواهند بود و در گرما کلافه کننده
پیشنهاد میکنم تا اواسط پاییز صبر بفرمایید
در آخر رایحه سلیقه ایه تا خودتون تست نکنید نمیشه بر اساس سلیقه دیگران انتخاب کرد
حال با توجه به شرایط دمایی ، بعضی کارها سلیقه عموم مردم رو بیشتر دربرمیگیرند و ریسک کمتری دارند و بعضی دیگر خاص تر هستند اونطوری میشه راهنمایی کرد
نکته مهم دیگه استایل و شخصیت شماست که عنوان بفرمایید تا عطر متناسب با خصوصیات شما رو من و سایر دوستان پیشنهاد کنیم
درود دوست عزیز
شما بهترین نتیجه از این روایح رو در فصول سرد سال خواهید گرفت و بعضا در هوای معتدل هم لذتبخش نخواهند بود و در گرما کلافه کننده
پیشنهاد میکنم تا اواسط پاییز صبر بفرمایید
در آخر رایحه سلیقه ایه تا خودتون تست نکنید نمیشه بر اساس سلیقه دیگران انتخاب کرد
حال با توجه به شرایط دمایی ، بعضی کارها سلیقه عموم مردم رو بیشتر دربرمیگیرند و ریسک کمتری دارند و بعضی دیگر خاص تر هستند اونطوری میشه راهنمایی کرد
نکته مهم دیگه استایل و شخصیت شماست که عنوان بفرمایید تا عطر متناسب با خصوصیات شما رو من و سایر دوستان پیشنهاد کنیم
سلام و وقت بخیر به شما علیجان.
بله، عطرهایی که نوشتم بهجز یکی دو مورد، واقعاً برای این فصل و فصل پیشرو مناسب نیستند.
ولی خب، بعضی علایق فصل و زمان نمیشناسند. البته دنبال بازخورد مثبت از دیگران هم نیستم . از اون سنی گذشتیم که برای بازخورد مثبت دیگران کاری رو انجام میدادیم.
متأسفانه بیشتر روایحی که برای فصلهای گرم مناسباند، مثل سیتروسی، فرش اسپایسی و آروماتیک، سلیقهی من نیستند.
با اینکه چندین عطر در این سبکها دارم، ولی استفادهای ازشون نمیکنم. از جمله:
Louis Vuitton L’Immensité
Bvlgari Tygar
Parfums de Marly Layton
Nishane Hacivat
Parfums de Marly Greenley
Tom Ford Grey Vetiver
حتی با اینکه روایح عودی رو میپسندم، ولی Royal Oud از Creed با سلیقهی من جور نیست.
در مقابل، به روایحی مثل مشک، چرم، عود، امبر، وانیل، شکلات، قهوه، دود، کارامل، م.ش.ر.ب.ی علاقهمندم.
بعضی از عطرهایی که دوست دارم شامل اینها هستن :
By Kilian Black Phantom
Tom Ford Vanille Fatale
Maison Martin Margiela - Jazz Club
By Kilian Angels’ Share
Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood
Initio Side Effect
Louis Vuitton Ombre Nomade
درود
فقط الکساندریا ۲
سلام و وقت بخیر به شما علیجان.
بله، عطرهایی که نوشتم بهجز یکی دو مورد، واقعاً برای این فصل و فصل پیشرو مناسب نیستند.
ولی خب، بعضی علایق فصل و زمان نمیشناسند. البته دنبال بازخورد مثبت از دیگران هم نیستم . از اون سنی گذشتیم که برای بازخورد مثبت دیگران کاری رو انجام میدادیم.
متأسفانه بیشتر روایحی که برای فصلهای گرم مناسباند، مثل سیتروسی، فرش اسپایسی و آروماتیک، سلیقهی من نیستند.
با اینکه چندین عطر در این سبکها دارم، ولی استفادهای ازشون نمیکنم. از جمله:
Louis Vuitton L’Immensité
Bvlgari Tygar
Parfums de Marly Layton
Nishane Hacivat
Parfums de Marly Greenley
Tom Ford Grey Vetiver
حتی با اینکه روایح عودی رو میپسندم، ولی Royal Oud از Creed با سلیقهی من جور نیست.
در مقابل، به روایحی مثل مشک، چرم، عود، امبر، وانیل، شکلات، قهوه، دود، کارامل، م.ش.ر.ب.ی علاقهمندم.
بعضی از عطرهایی که دوست دارم شامل اینها هستن :
By Kilian Black Phantom
Tom Ford Vanille Fatale
Maison Martin Margiela - Jazz Club
By Kilian Angels’ Share
Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood
Initio Side Effect
Louis Vuitton Ombre Nomade
بله منم گاهی اوقات تو اوج گرما دلم برای عطرهای گرم تنگ میشه
تو اینجور مواقع میشه از فاصله با تعداد کم این روایح رو پاف کرد و همچنان خارج از فصلشون جلو کولر تا حدودی لذت برد
البته برای گزینه هایی مثل توباکو وانیل مطمئن نیستم چنین ترفندی کارگشا باشه مگر از چند ساعت قبلش روی لباس با فاصله اسپری شده باشه
همچنین بعضی نت ها مثل دارچین برای باز شدن حتما نیاز به دمای خیلی پایین دارند
اگر بخوام در حال حاضر بین همه این ها یکیش رو برای شبهای بهار انتخاب کنم Grand Soir خواهد بود
ولی در هر صورت پیشنهاد میکنم از طریق سمپل و دکانت خودتون تست بفرمایید
آرزوی سلامتی و شادکامی دارم
تو این لیست شما سه تا انتخاب من به ترتیب اهمیت عبارتند از :
#تام فورد توباکو وانیل Tobacco Vanille
ممنونم دانیال جان.
الان متوجه شدم به اشتباه نیشان نفس رو نیشان انی نوشته.
با پاسخ شما متوجه این اشتباه شدم.
درود
فقط الکساندریا ۲
سلام متین جان.
نت سیب در الکساندریا ۲ نت غالبیه ؟
مدت هاست این عطر بهم پیشنهاد میشه ولی همیشه وجود نت سیب باعث شده مردد باشم برای خریدش
در بین نت ها میوه ای . گیلاس / البالو / تمشک رو فقط میپسندم
بله منم گاهی اوقات تو اوج گرما دلم برای عطرهای گرم تنگ میشه
تو اینجور مواقع میشه از فاصله با تعداد کم این روایح رو پاف کرد و همچنان خارج از فصلشون جلو کولر تا حدودی لذت برد
البته برای گزینه هایی مثل توباکو وانیل مطمئن نیستم چنین ترفندی کارگشا باشه مگر از چند ساعت قبلش روی لباس با فاصله اسپری شده باشه
همچنین بعضی نت ها مثل دارچین برای باز شدن حتما نیاز به دمای خیلی پایین دارند
اگر بخوام در حال حاضر بین همه این ها یکیش رو برای شبهای بهار انتخاب کنم Grand Soir خواهد بود
ولی در هر صورت پیشنهاد میکنم از طریق سمپل و دکانت خودتون تست بفرمایید
آرزوی سلامتی و شادکامی دارم
ممنونم علیجان بابت راهنماییات.
عطر Grand Soir رو خودم هم خیلی میپسندم و چند بار روی پوست دوستانم تستش کردم، ولی متأسفانه هیچوقت فرصتی نشد که روی پوست خودم امتحانش کنم.
در ابتدا قصد خرید همین عطر رو داشتم، ولی چند هفته پیش یکی از بلاگرهای معروف حوزه عطر، وقتی درباره رایحههای امبری صحبت میکرد،
پیشنهاد داد که حتماً Ambre Nuit Esprit رو تست کنید.
میگفت: «فرانسیس کرکجان یه نسخه خیلی لوکستر و جذابتر از گرند سویر رو برای دیور ساخته»
و از اون موقع ذهنم درگیر شد.
متأسفانه امکان تستش برام فراهم نبوده و الان واقعاً بین این دوتا مرددم.
سلام متین جان.
نت سیب در الکساندریا ۲ نت غالبیه ؟
مدت هاست این عطر بهم پیشنهاد میشه ولی همیشه وجود نت سیب باعث شده مردد باشم برای خریدش
در بین نت ها میوه ای . گیلاس / البالو / تمشک رو فقط میپسندم
والا من نت سیب به اون شکل حس نکردم ... این عطر شاهکاره بعید میدونم نپسندی! تستش خالی از لطف نیست حتما قبلش یه دکانت تست بگیر
ممنونم دانیال جان.
الان متوجه شدم به اشتباه نیشان نفس رو نیشان انی نوشته.
با پاسخ شما متوجه این اشتباه شدم.
عجب اشتباه جذابی... وانیلش دل میبره