مهتاب مهتاب
12
1404/02/22

تعداد عطر مورد نیاز برای موقعیت های مختلف

سلام. شما چند تا عطر دارید برای موقعیت های مختلف؟ مثلا یه عطر رو برای همه جا استفاده می کنید یا بر مبنای موقعیت چند تا دارید؟ لطفا موقعیت های مختلف استفاده و تعداد رو بگید. ممنون.

Mahdis Mahdis
1404/02/22

درود :)

شما در بيسيك ترين حالت به عطر امضا كه مناسب چهارفصل باشه نياز داريد 

در قدم بعدي ميتونيد يه عطر مناسب موقعيت هاي خاص اضافه بفرماييد

در قدم بعدي هم ميتونيد عطر فصل سرد/گرم داشته باشيد ..

و به ترتيب هم امكان افزودن عطر براي هرفصل به طور جدا هست .. 

سلام دوست عزیز

این بحث فاکتورها و المان های مختلف داره و نمیشه قاعده کلی داد مثلا درآمد و اینکه در طول روز در چه موقعیت های متفاوتی قرار میگیره و استایل و خیلی چیزهای دیگه یا حتی تنوع طلبی و علاقه به روایح مختلف

ممکنه برای شخصی با دو عطر در کل سال کارش راه بیوفته ولی برای شخصی ۳۰ عطر نیز کم باشه

متین متین
1404/02/22

درود

به شخصه دکانت تهیه میکنم ، دکانت های مختلف و مناسب هر فصل تفاوت داره ، معمولا عطر مهمونی یک عطره ، روزمره یه عطره ، قرار های مهم و عاشقانه یک عطره ،  فضای حساس مثل بیمارستان ها یا جاهای شلوغ که زیاد نمیرم یک عطره...

ولی در حال حاضر خرید عطر رو تحریم کردم فعلا و فقط یک عطر برای روزمره و استفاده همیشگی دارم یک عطر هم برای مهمونی و قرار مهم که اونم زیاد اهلش نیستم...

در کل جاهای شلوغ و حضور آدمارو دوس ندارم و تنهایی و جای خلوت رو ترجیح میدم...بنابر این زیاد به عطر های مهمونی نیاز ندارم چون سال به سال استفاده نمیکنم...

بستگی به نیازتون به نظرم عطر بگیرید و دکانت بهترین گزینه‌ اس چون هر وقت خسته شدید میتونید تغییرش بدید و تنوع ایجاد کنید

Telecaster Telecaster
1404/02/22

درود

یک عطر برای موقعیت های رسمی و مجالس...

یک عطر برای استفاده در محل کار و اداره...

یک عطرهم برای امضا که چهارفصل باشه...

البته شما میتونید برای هرفصل عطر امضای مجزا داشته باشید...

مهتاب مهتاب
1404/02/22
در پاسخ به متین :

درود

به شخصه دکانت تهیه میکنم ، دکانت های مختلف و مناسب هر فصل تفاوت داره ، معمولا عطر مهمونی یک عطره ، روزمره یه عطره ، قرار های مهم و عاشقانه یک عطره ،  فضای حساس مثل بیمارستان ها یا جاهای شلوغ که زیاد نمیرم یک عطره...

ولی در حال حاضر خرید عطر رو تحریم کردم فعلا و فقط یک عطر برای روزمره و استفاده همیشگی دارم یک عطر هم برای مهمونی و قرار مهم که اونم زیاد اهلش نیستم...

در کل جاهای شلوغ و حضور آدمارو دوس ندارم و تنهایی و جای خلوت رو ترجیح میدم...بنابر این زیاد به عطر های مهمونی نیاز ندارم چون سال به سال استفاده نمیکنم...

بستگی به نیازتون به نظرم عطر بگیرید و دکانت بهترین گزینه‌ اس چون هر وقت خسته شدید میتونید تغییرش بدید و تنوع ایجاد کنید

آخه دکانت گرون درمیاد و به صرفه نیست. دکانت از کجا تهیه میکنید؟ 

به جاش ادکلن اصلی بگیریم تازه باتلشم داریم.

متین متین
1404/02/22
در پاسخ به مهتاب :

آخه دکانت گرون درمیاد و به صرفه نیست. دکانت از کجا تهیه میکنید؟ 

به جاش ادکلن اصلی بگیریم تازه باتلشم داریم.

اون دیگه برمیگرده به بودجه و دارایی شما ، اگه اونقدر دارید هزینه کنید باتل بگیرید ، حداقل ۳ تا عطر اورجینال هم بخواید بگیرید کمترین قیمت هم در نظر بگیریم ۱۵ ، ۲۰ تومن باید هزینه کنید ، اما قوی ترین عطر هم دکانتشو بخواید بخرید نهایت ۱ میلیون میشه ۱۰ میلش ، روزی ۵ تا پاف هم بزنید یک ماه جوابه... حالا من گرون ترین حالتشو گفتم ، کمتر هم میشه...

دیگه اینا دو دو تا چهار تایی هست که خود شخص باید انجام بده و با توجه به بودجه و دارایی و نیاز خودش تهیه کنه...

سایت ع..ط..ر..ا..م..ی.ن قیمت یکم بالا برده اما خب چه میشه کرد

تو همه‌ی این سایت ها ن..ا..ر..س..ی..س..و.. از همه قیمت های بهتر و منطقی تری داره

به غیر از سایت بالا ، ط..ر..ی..ق..ت..گ..ا..ل..ر..ی هم کارهای نیش و جالبی داره ، هم باتل هم دکانت...

سلام عرض ادب 

من برای فصل های گرم و فصل های سرد امضای متفاوت دارم

امضای هر دوره از زندگیم هم با دیگری متفاوت چون روایح برام تکراری میشن هر موقع باتل کار تموم بشه ادکلن جدید میخرم اما این وسط دکانت هم زیاد میگیرم برای تست روایح جدید 

معمولا برای فصل های خنک سه عدد و برای فصل های گرم سه عدد برام کفایت می‌کنه که میشه شش عدد باتل تا حداقل دو سال 

مدل این سه تا رایحه هم یکیش حالت رسمی تر داره و برای مراسمات خاص و مهمونی دوتای دیگه معمولا روزانه یا نیمه رسمی هستند برای فصل بعدی هم به همین شکل هست 

شخصا به عطر امضا اعتقادی ندارم... کاری بس بیهوده است

مثل این هست که یک نفر خودش رو به یک میوه قانع کنه و فقط مثلا پرتقال بخوره!! مگه میشه؟؟ پس میوه های دیگه چی؟ خواص های متفاوت و ویتامینهای متفاوت پس چی؟

قاعده عطر هم دقیقا همینه!! 

من خودم توی کمدم در حال حاضر ۳۶ تا عطر دارم.. و هر دفعه یکی رو استفاده میکنم..‌ و لا به لای این ۳۶ عطر دکانت ۵ میل هم میگیرم برای تست رایحه های جدید.

من خودم رو محدود نمیکنم... شما هم محدود نکنید و از تمامی روایح لذت ببرید

مهتاب مهتاب
1404/02/22
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

شخصا به عطر امضا اعتقادی ندارم... کاری بس بیهوده است

مثل این هست که یک نفر خودش رو به یک میوه قانع کنه و فقط مثلا پرتقال بخوره!! مگه میشه؟؟ پس میوه های دیگه چی؟ خواص های متفاوت و ویتامینهای متفاوت پس چی؟

قاعده عطر هم دقیقا همینه!! 

من خودم توی کمدم در حال حاضر ۳۶ تا عطر دارم.. و هر دفعه یکی رو استفاده میکنم..‌ و لا به لای این ۳۶ عطر دکانت ۵ میل هم میگیرم برای تست رایحه های جدید.

من خودم رو محدود نمیکنم... شما هم محدود نکنید و از تمامی روایح لذت ببرید

خیلی هم عالی. من خیلی دوست دارم عطر جدید بگیرم ولی هر وقت عطری رو دوست دارم زیاد شارژش میکنم و همیشه بین اینکه جدید بگیرم و شاید ناامید شم و یا همون انتخاب سیف و کم ریسک که علاقه دارم مردد میشم. برای شما که 36 عطر دارید این اتفاق نمیفته؟ از بین اونا عطر  تکراری هم دارید؟

در پاسخ به مهتاب :

خیلی هم عالی. من خیلی دوست دارم عطر جدید بگیرم ولی هر وقت عطری رو دوست دارم زیاد شارژش میکنم و همیشه بین اینکه جدید بگیرم و شاید ناامید شم و یا همون انتخاب سیف و کم ریسک که علاقه دارم مردد میشم. برای شما که 36 عطر دارید این اتفاق نمیفته؟ از بین اونا عطر  تکراری هم دارید؟

بله صد در صد اتفاق میفته. ولی به هر حال تست است دیگر!! تست کردن روایح مختلف همیشه همراه با ریسکه.. ولی خب همیشه برای هر کس یک یا دو عطر سوگلی میشن.. این طبیعیه

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟