سلام داداش و خواهرهای عزیزم عطر خنک و تند و تلخ چی بگیرم؟؟؟پخشش زیاد باش!!!؟؟؟بی نهایت سپاسگذارم.
ممنونم دانیال عزیز کارهای ازارو ده پانزده سال پیش خوب بودن ولی دو سه سال پیش گرفتم خیلی آبکی شدن متاسفانه. کروم رو هم قبلا خریدم ولی راضی نبودم.
تعداد اسپری رو ببر بالا... آزارو کروم همیشه خفنه رفیق✌️😊
سلام #زرجوف فیرو Fiero
سلام #زرجوف فیرو Fiero
پویای عزیز جوان رعنا بی نهایت سپاسگذارم این زرجوف فیرو رو باید تست کنم ببینم چطوره؟
فنک دیپ اوشن رو هم تونستی تست کن. عطر معتدلی هست اما پخش و ماندگاری بالایی داره.
معتدل، تلخ، تند با پخش بالا
فنک دیپ اوشن رو هم تونستی تست کن. عطر معتدلی هست اما پخش و ماندگاری بالایی داره.
معتدل، تلخ، تند با پخش بالا
ممنونم امیر عزیز شرکت فنک خیلی سرو صدا کرده به خاطر پخش بالای کارهاش ولی اینجا تو عطر افشان خبری از این برند نیست.
ممنونم عزیز بابت همیاریت ولی تو صفحه حتی یه ریویو نبود کاش شما تو صفحه ی این کار تجربه یا حالا نقدتون رو مینوشتین.
ممنونم امیر عزیز شرکت فنک خیلی سرو صدا کرده به خاطر پخش بالای کارهاش ولی اینجا تو عطر افشان خبری از این برند نیست.
آخه شاخصه های عطر برندی یا تجاری رو کامل نداره. شیشه عطرها خیلی ساده هست و چاپ روی شیشه با کاغذ. همه یه شکل. اما انصافا پخش و ماندگاری خوبی داره و برعکس عده ایی که میگن خطی هست من تغییر نت ها رو در بعضی عطرهاش متوجه میشم.
دیپ اوشن خیلی شدید تغییر نت نداره و شاید بهتر باشه بگم خطی هست. اما بوی جالب و خاصی داره. بوی چرم، دریایی و ادویه رو میکس شده داری (برای خودم هم عجیبه این بو)
البته توی پیج خودشون دیدم که یه لاین دیگه دارن که سعی کردن نقاط ضعف فنک معمولی رو پوشش بدن به نام لیمیتد ادیشن. اما توی ایران جایی ندیدم که اون نسخه ها رو بفروشن.
دکانت فنک رو از سایت عط...مین میتونید تهیه کنید.
آخه شاخصه های عطر برندی یا تجاری رو کامل نداره. شیشه عطرها خیلی ساده هست و چاپ روی شیشه با کاغذ. همه یه شکل. اما انصافا پخش و ماندگاری خوبی داره و برعکس عده ایی که میگن خطی هست من تغییر نت ها رو در بعضی عطرهاش متوجه میشم.
دیپ اوشن خیلی شدید تغییر نت نداره و شاید بهتر باشه بگم خطی هست. اما بوی جالب و خاصی داره. بوی چرم، دریایی و ادویه رو میکس شده داری (برای خودم هم عجیبه این بو)
البته توی پیج خودشون دیدم که یه لاین دیگه دارن که سعی کردن نقاط ضعف فنک معمولی رو پوشش بدن به نام لیمیتد ادیشن. اما توی ایران جایی ندیدم که اون نسخه ها رو بفروشن.
دکانت فنک رو از سایت عط...مین میتونید تهیه کنید.
امیر عزیز بی نهایت سپاسگذارم بابت همیاری سبزت نیازی نیست برم عطر ا....ن ، که بی نهایت گرون فروشه. خوشبختانه بنده بازار بزرگ فعالیت دارم اینجا همه جور عطری با قیمت عالی پیدا میشه. فنک رو هم بخرم بهتون خبر میدم. در سایه ی الهی خوشبو و سلامت باشی انشاالله.